Scudo Sports

''non stop tempo belgrad ''

@Kudret Kurtcebe

Kudret baba, ben bu soruyu sadece şahsım için değil, topiği okuyan herkes için yazmıştım yani RSK 'ya genel katılım koşulları nelerdir, herkes katılabilir mi, kasksız biri ya da ne bileyim yeniyetme biri katılabilir mi gibisinden :) Yeniyetme tabiri biraz ağır mı oldu ne :)

Şimdi kendim için konuşacak olursam 27'sinde burun operasyonuna gireceğimden ötürü kendimi ve özellikle kulak burun boğazımı son derece titiz biçimde korumam gerekiyor doktorum bu şekilde salık verdi. Gelecek olursam sürpriz olur.

Ayrıca, belki inanmayacaksın ama o sahilin yoluna bir daha girmek istemiyorum. Tüketti beni orası. Sadece bu tur için konuşmuyorum, bundan sonraki tüm turlar için rica ediyorum o sahil yolunu kullanmayın, zengin budalaların arabalarıyla tıkadıkları bir yol orası. Başka bir şey değil. O yoldan değil otomobil, bisiklet yolu bile olmaz, daracık yol. Mümkünse trafiğe kapatsınlar, milletimiz adam gibi yürüsün o yolda, sporunu yapsın, mis gibi.

Ayrıca, tarifine uyan bir bisikletim var. (Giant, ince lastik ve spd) Arkadaki çanta çok etkilemiyor , içinde çok gerekli olan şeyler var sadece. Ayrıca bel çantası uzun süre kullandım fakat nefesimi kesiyor. Sırt veya bel çantası kullanmayı sevmiyorum.İşsiz kalacağım günlerin umudu içerisindeyim, ki özgürce pedallayayım.

Scudo
@krankmili

zati dönüşte kesin kez bebekten yukarı, rampa, artık bundan sonra öyle bu pazar kimse gelmezse tek gideceğim hız yapacağım açıkçası ve tek başıma bi şey olursa buraya yazarım en kötü olay lastik patlar vs o kadar...bunlara alışkınım ben....
anında takarım bana koymaz lastik patlamalarında acaip moralim yüksek olur lastik patlayınca bazıları kafayı çok takar ben öyle değil...
şimdi risk var bu pazar daha önce çalışma yapanlar gelebilir yani yerler ıslak iken yüksek tempo basanlar tempo 28 e çıkabilen mtb de yolda ise 30 la gidebilen yada 40 la giden ki çok riskli bi durum söz konusu yol bisikletinde son derece ince teker ve anında kayma olayı hele hele spd kullanıyorsa yandı pedalşörler saniyesinde sürüklenir yerlerde ..üzerinden araba geçer..bu olaylar risklidir ...
hiç bir yol bisikletçisi bu havada çıkmaz nedeni riske girmez ama ben girerim çünki akıl hastanesinden deli raporum var benim ....:D :D :D :D :D
bazı arkadaşlarda özel mesajdan atıp tutuyor 15 kilo bisikletle sabiha gökçene 40-45 ile gitmeceden bahsediyor ya ne şakacı millet olduk yahu gözümle görecem o vakit inanırımda ama arkadaş bi türlü gelemiyor bu pazar kaçak dövüşüyor bence bu şakayı gene benim tanıdığım biri yapıyor bana
ama tahminimce gene o çünki bu pazar gelmiyor davet ettiğim halde...nedeni kimliği ortaya çıkacak evet bu pazar risk var yerler ıslak ve ben , ömer ve zekeriya baş koyduk basacağız tempo yapacağız rüzgar arkamızda daha hızlı gideceğiz ve virajlar bizi bekliyor buna hazırız ....

ilk kez okuyan anlamayabilir ama lastik patlayınca kim moralsiz oluyor bu hikayeyi defalarca dinlediğim için çok güldüm. o kadar iğneleyici yazmışsın ki :) allah yolunu açık etsin & allah lastiklerine zeval vermesin kudu baba.

raporlu delilerden korkmam ben, bir de raporsuz deliler var, hastaneye psikiyatra gitmeyi reddedenler var,onlardan korkarım. gizli deliler. gizli akıl hastaları ve psikopatlar.

40-45 neymiş ortalama mı? :) o nasıl bir hızdır :)) gelsin pazar günü sana göstersin hızını o halde. klavye parmaklamakla olmaz bu iş.

@krankmili

gelmez gelirmi kimliği ortaya çıkar....
arkadaşımız bu mesajları okursa buraya damlar ben ismini nikini vermeyeyim ...,
ama kesin benim tanıdığım şakacı dostum üstelik can ciğer olduğum bi arkadaşta olabilir neyse ....
şimdi lastik patlamalarında değiştirmesini bilmeyen beş senedir dondurmacı aliye giden zatı muhterem beyi tanırsın herhalde kendileri lastik değiştirmesini bilmez başkalarına değiştirir ...
vede acaip lüpcüdür ona sorarsan faleket performans bisikletçisidir diğerlerini tirbişon bisikletçisi olarak görür bu pazar sahada göreceğiz onu ....

Rsk yi sevenler gurubu :) sevdim bu ismi, kısmet yağmurdan yana bugüne dek hiç korkum olmadı , yeterki beni rüzgar bunaltmasın :)

@Kudret Kurtcebe

delisin, savaşçısın, romalısın!! yolun açık olsun dostum, uzun zamandır binemiyorum bisiklete ama çok özledim.

rampa da rumpaaa..

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
Bu konuyu berbat olarak oyladım (tek yıldız) ama isteyerek yapmadım , bilgine Kudu baba.

@Hasip Çehre

Diğer güldüğün taraflar şu an sakat değil mi,bence onlarla gülme.

40 45 ortalama ile gidebilmek biraz zordur beyler.Ya km saati yanlış yada arkadan muson rüzgarları esti.Ben biraz hastayım yeni motor aldıkya onla dolaşırken şifayı kaptık :( ama haftaya kesin kurtlarımı dökücem.Bu arada neden 2 grup ayrı ayrı aynı yere gidiyor?Bence artık bu problemi bitirmek lazım millet iyi ambele oldu kimle gitsem kimle gitmesem diye.Burda gruplaşma yaşanırsa böyle tekyumruk tekyürek olayı biraz zor olur.
Ben bu tür olayları daha önce motorsiklet gruplarındada yaşadım sonu güzel olmuyor.Burda en tecrübeli kimse onun öncelikli olması gerekli bana göre.

Bence 2 grubun ayrı olması anormal değil ama aynı yere gidiyor olmak anormal :) sanki başka yer yok gibi kudu baba kırmızı urba nereye giderse oraya gidiyor.

günaydın millet....
ömer dönüş bebekten hasip aga 15 kilo bisikletle 40 tempo yapanlar var sabihaya duy duyda gül...
krank mili tek yıldız vermişsin ama 3 yıldız olmuş ben bu yıldız olaylarına açıkça gıcığım kendime tek yıldız verilmesini istiyorum çünki ben işin zoruna talibim....
derşan o motordan düş bisikletle antremanlara başla spor değil o motor arkadaşlar şunu açıkça bilmeli benim kırmızı urba ile olan soğuk savaş devam edecektir kibirli kendini beğenmiş adamları her vakit tokatlamak tabi dövmek değil benim işimdir bu işi burda değil zati sahalarda çözdüm bu pazarda yanından geçerken tekerlerimiz üzerine çamur sıçratacak onun nefesi bize yetişemez kendini performans bisikletçisi olarak lanseden adama burdan meydan okuyorum ikili yarışalım bakalım kim kimi geçiyor düz yolda vede rampalarda bu çocukça bi olay değildir kendini bi şey zanneden adamla uğraşmaktadır bu camianın bu adama ihtiyacı yok benim ise hiç yok bu forumunda yok buraya resim koymayacağım diyen adamın buraya topik açmayada hakkı yoktur işte o kadar..

krank mili durumu özetlemiş temcit pilavı gibi aynı yerlere sanki buna insanların ihtiyacı varmış gibi herkes pekala yapabilir tur bu adama kimse yetki vermiyor bu adama yüz verildikçe üstümüze çıkıyor benim üstüme çıkamaz onu çok geçtim daha da geçerim sevgili dondurmacı güzeli...

barış sahalara...

@Hasip Çehre

ya şimdi adamı davet ediyoruz gel diyoruz pazara yok amca hız grubu ile gidecekmiş yani sabihaya orda kim hız yapıyor sen biliyormusun ....
herkes ne olduğunu bilecek bilmeyene bildiririm ne yaptığımı hasip aga gördün hatırlarsan sahada ....adamlara bi fırça daha sizin çok çalışmanız lazım dedim kim gitmiş bi günde 400 km bunları sürekli burda hatırlatacağım... aytekin erzanı herkes takdir edecek o kadar ....canımı sıkmasınlar sahaya gelir olay çıkartırım...

@krankmili

ben beş yıldır tanıyorum onu en iyi ben tanırım bu adam asla değişmeyecek
iki kez kavga olayına şahit olduk bi kerede bunu bostancıda motorda sıkıştırıp marizlemişler başka bi arkadaş kadıköyde bunun yakasına yapışarak sen nediyorsun ulan demiş ne vakit lafı açılsa o arkadaşın bana şunu derdi bana o adamdan bahsetme ..ben onunla oynamaya devam edeceğim bu adamla oynanılır çünki...bu adam insanlarla oynamakta ve onları tirbüşon bisikletçisi olarak görmekte bd den atılan adam bu ,yüz kızartıcı sebebten daha ne olsun mazisi bu kadar kirli bi adamın bisiklete sahip çıkması bence yanlış onun mekanı bisiklet camiası olamaz bunu tanımayanlar tanıyınca kendini dev aynasında gören bi adam olarak söyleniyor.....ben kartepeye en zor zamanda gittim diye böbürleniyor bu herifi bi gün ta bostancıdan kartepe ye süreceğim bakalım ne kadar zamanda gidecek ...
adama meydan okuyorum kaçıyor çünki yemiyor bostancıdan kartepe zirve ...
tempo 17 ile mi gidecek .....güldürmesin beni ve ne olduğunu bilsin aksi takdirde sahada bildirmeye devam edeceğim bu benim meselem hiç kimseyi ortak etmem bu işi tekde görürüm..

Yine Disiplin cezası aldık :( :( :( Kudu baba senin turlarındada disiplin cezası varmı :D :D :D

@Zafer Ünlü

yok yahu ne disiplin hocam biz öyle işlere bakmayız ...
ben 5 sene boyunca dondurmacı aliye gidip bisikletin bu ülkede gelişmesi için çareler asla aramadım bunların hepsi yalan bu adamlar açıkça insanların üzerinden prim yapıp cahillere forma satıp ticaret yapmaktalar ama kazın ayağı öyle değil engelleme yapılacak tarafım tarafından ...
açıkça söylüyorum bisikletle gruplaşma olmaz yok felanca bisiklet grubu yok o şu bu bisiklet özgür insanların sembolüdür o kadar hiç kimse hiç bir grub kişi ile bisiklet arasına giremez bisiklet üzerinden rant sağlayamaz ha bisiklet alım satım yapanlar ayrı onların böyle bi derdi yok bisiklet forumun bisiklet grubu bile olsa karşı çıkarım bisiklet özgür insanların sembolüdür halk aracıdır hiç kimse ona sahiplenemez grup adına bilmem anlatabildinmi zafer dost....
ha ayrıca ben gırgırına darub u kurdum dağ bisikletleri rampa grubu adı bile komikti maksat şamata gırgır idi ama gerekli olacak her vakit diye bi şey söz konusu olamaz şimdi bu olay güzel riski sevenler klübü burda bisiklet adı geçmiyor biz riski seviyoruz aslında böyle bir klüb yaratabilinir ...

Benim görüşüm şu benim her iki gruptata sevdiğim insalar Orhan abi gibi misal.Şimdi ben onlarla gitmeyip burayı seçersem o taraf alınıcak bu tarafı semezsem burası alınıcak bence insanları böyle ikileme düşürmemek lazım bir yere gidiliyorsa iki grup olmamalı birleşilsin öyle gidilsin ortak kural koyarsınız o kadar kural isteniyorsa.Başka yerlere gidiliyorsa insanlar ona göre seçimini yapar zaten.

@derşan sezer

şimdi yanlış konuştun işte asla alınmam alınacak olan karşı taraf istersen mertle gidersin derşan...

bu savaş nasıl biter..

1- mert arsan pedal sesinden ayrılacak
2- eski mert arsan olacak ben onun turlarına kasksız katıldım sizin haberiniz yok ...o vakit mert pedal sesinde değildi. bu forumun en arka sayfalarından mertle bol bol resimler çektim kafamda kask yoktu onları bu topiğe koyacağım hazır olun..
3- bağımsız olarak tur düzenleyecek....ve asla beni kimse geçmeyecek demiyecek turlarına kasksızları alacak nedeni tempo 17 de gidiyor zati bu hızda düşşe bi insan ne olurki....
4- 50 yaş ve üstü giyebilir nedeni yaşlılık gençlere dayatma yapmayacak...
5- liste zati yapmıyor...
6- bu foruma resim koymuyor...
7- adama demezlermi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
8- kendisinin belirlediği değil grubun belirlediği yerlerde yemek yenecek...
9- ben performans bisikletçisiyim demiyecek orda burda kartepeye en zor zamanda gittim demiyecek ben adamın suratınada söylerim burdanda yazarım benim bu adamın değişeceğinden hiç bir şekilde ümidim yok soğuk savaş devam edecektir bu benim meselemdir hiç kimseyi karıştırmam benim tempo hızlıdır bu tempoya uyacak ve tecrübesi olan gelsin aksi takdirde kafası patlar onun için kask giyeceğim ...

Geri