Scudo Sports

''non stop tempo belgrad ''

:D @derşan sezer

Derşan Dostum yazı tura atalım noter huzurunda güçlü olan kazansın :D :D :D :D :D

Scudo
@Zafer Ünlü

zafer dost ...
derşan yol kullanmakta onun için risk büyük hızlı basarsa ve birden kontrol kaybederse ,aynen güm tabi tecrübesi varsa yırtar yoksa yeri öper yerler ıslak olacak ve tam adrenalin tecrübesi olmayan asla gelmesin sorumluluk kabul etmem baştan söylerim ve burayada yazarım bu iş zor olacak...
yazı tura atmasına gerek yok bence lüpçü nasıl olsa kırmız urba şefi ,tempo 17 de gidiyor takılır arkasına hiç bişeycik olmaz o tempo emniyetli tempo ....

sene 2006 mertle bi tur avrupa yakasına doğru....
üzerinede pedal sesi forması henüz 404 gibi yapışmamış mert o vakit mertti şimdiki mert yanlış merttir...

bu yollarda çok bulunduk biz.....istanbulun her taşı beni bilir bide sevgili merti ama ya kafası değişecek yada ben uğraşacağım....

http://img140.imageshack.us/img140/4122/resim069nr6.jpg

2007 den bi kış ayı....poyraz...
kasksız mertin turuna gelen genç dostumuz ne hikmetse ona ses etmedi ama o vakit pedal sesinde değildi...
bendeniz astronot niyazi...

:D :D :D

2006 ın haziran ayı poyraz bende kep .....
mert ne cici çocuktu bana kask dayatması yapmadı ....

:D :D

ortada bülent dostum şimdi bd de vay be maziye bak ......
bende salkano ne oldum dememeli o vakit salkano vardı şehir bisikleti 28 jant....

yüksek temponun müdayimleri yağmura rağmen ,,,dört saat yağmur yerler ıslak olacak...

müdayimler..
1- kudret kurtcebe
2- ömer başkıran
3- zekeriya gecenoğlu..

saat 10.05 hareket ..beşiktaş...kemer -ve belgrad.. .......saat oynayabilir...duruma göre...
sürüş disiplini--- yüksek tempo ...
yardımlaşma--- herkes tekdir....
grup disiplini ....
grup halinde gitme fren mesafesi ....
ip gibi gitmek ön değişebilir rüzgar lodos arkada ....
kopmalarda herkes tek olduğu için kendi disiplinine uyacak
bu da ıslak zeminde hız kontrolüdür
bu konuda tecrübesi olmayan yere çakılır..
inişimizin en can alıcı yeri kemerden aşağı iniş olacak orada yerler tabiatıyla ıslak olacak...
ve bebek rampasından yukarı etiler ve zincirli kuyu beşiktaş..
gazanız mübarek olsun dostlar...

biri kurt diğeri başkırıyor diğeri jet gibi gidiyor vay anasını şimdi...

bizler riski severiz
riski sevenler klübü.
RSK

dedigim gibi buraya yada oraya lafim yok sahislara hic yok tek sorun x yerine 2 grup gidilmesi sacma geldi x ve y yerleri olsa neyse bir kac kere boyle oldu o bakimdan sacma geldi bilmem katilirmisiniz fikrime

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@Hasip Çehre

Hayatımızın yaklaşık üçte birini uykuda geçirmekteyiz. Bu da 60 senelik bir ömrün 20 senesi demektir. Uyku günlük çalışmalardan yorgun düşen insan bedeninin ve sinirlerinin dinlenme zamanıdır. Ünlü ruhbilimci Sigmund Freudun da araştırmalarının büyük bölümünü oluşturan uyku sırasında kişinin bilinç altında düşüncelerinin özlemlerinin ya da isteklerinin bir film şeridi gibi göz önünden geçtigi varsayılır. İşte bizler bu olguya Rüya adını veriyoruz.

Tatlı rüyalar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@derşan sezer

senin görüşüne saygı duymakla beraber diğer grubun temposu düşük olduğundan benim tempo yüksek olduğundan isteyen beni isteyen diğer grubu seçer
ama beni secenlerin sorumluluğunu almam çünki yerler ıslak olacak ve düşmeler olabilir ayrıca kopmalar olacak arkadan biri düşerse kendi başına olur....
daha öncede söyledim garipçe belgrad ve poyraz turları kırmızı urba tarafından açıldığı vakit ben orada olacağım yüksek tempo ile bunu daha öncede yazdım bundan sonrada aynı durum devam edecektir....

Evet kudu baba nerede kalmıştık Peki şef pedalsesini bırakırsa tekrar arka takım kaptanlığı yaparmısın.

@Zafer Ünlü

kırmızı urba sadece onla değil bir çok şeyi geride bırakması gerekecek ...
bir kere liderlik olayınıda bırakacak liste tutmuyor nedeni çok uğraştım
insanlara sormadan liste yapıyordu...
beni kimse geçmeyecek diyemiyecek zati onu bmc bisikletli arkadaş bile geçti düşün artık ....
ben arka takım kaptanlığını bir daha yaparmıyım bilemem
bir sürü acemi ile niye uğraşayım kırk yılda bir sevdiğim bi arkadaş olursa giderimde ne gereği var nitekim krank milinin turuna 35 kişi geldi o kadar kişiyi toplamak zor oldu herkes bi havada idi bide üstelik trafiği yoğun olan yerlerden gidildi...
benim işim bu değil....

O kadar kişiyi toplamak zor oldu diyorsun.Mesela köprü geçişi haftasonu köprüden bisikletle geçilecek dense bizim millet bodrumdan dahi olsa bisikletini kapıp geliyor Peki neden köprüden geçilince sırat köprüsünden geçtiğinimi sanıyor bizim millet :D :D :D :D :D

@Zafer Ünlü

valla öyle pek iddalı değilim bu yaştan sonra yalnız biliyorsun aytekin ben onurla yaptığımız tempolu turlarda bayağı zevk almıştım bu başka bi durum ...
kimseye hava atacak halimiz olsa ne yazar yada birilerine tepeden bakma haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kırmızı urbanın şefi ile durum başka o çocuğu adam etmeye çalışıyorum nede olsa evladım yaşında ben evlenseydim onun yaşında bi erkek evladım olurdu zannedersem ...
anne başından atmaya çalışıyor bunu evlendirmeye çalışıyor aslında bunu evlendirmek lazım tek derdi yuva kuramamış .....
bende öyle ama biz kafayı turlarla yemedik her cuma 5 sene aynı yere gidip dondurma lüpletmedik bununda adına bisikletin bu ülkede kalkınmasına ön ayak oluyoruz demedik ........
bu adamın yaşama direnci tuzla ekşınlar köfte turları olmuş sen ne diyecen bu duruma psikiyatrislik bi durum var ben onu hissediyorum normal bi insan bunları yapmaz..aynı yere 5 yıl gitmez......dondurmacı aliye ...temcit pilavı gibi hep aynı yerler...

@Kudret Kurtcebe

Kudu baba Şef evladım yaşında diyorsun o zaman sana iş düştü.Şefi evlendirelim başını sokacak sıcak bir yuvası olsun.Senide nikah şahidi yaparız.Düğünde bisiklet konvoyuda yaparız.Kırk gün kırk gece bisiklet turu düzenleriz.Ne şenlik olur ama :D :D :D :D :D :D :D :D :D

@Zafer Ünlü

hay aklinla bin yaşa emi sen valla ne kral olur bende huzura kavuşurum bisiklet camiasıda bu da the end olur...

:D :D :D :D :D :D

http://img840.imageshack.us/img840/6361/npg15451.jpg

şok şok şok
pinarello dahon geldi bu pazar yukardaki bisiklet altımda olacak...hehehheheheh

@krankmili

sevgili krank mili aç ayı rüyasında darı görürmüş benimkiside o hikaye işte idare edecen ....
fakirin ekmeği umut ya piyangodan para çıkarsa ya bu göl maya tutarsa tabi bu bisikleti her vakit çıkarmam bu bisikletle 2 dakikada bağdat caddesine iner hemide geniş kaldırımlarda sürerim havamı atarım millet arabaları bu caddede yarıştırıyor ve sevgilileri ile burda ölüyor hala ölen iki gencin anıtı burda duruyor caddede ağaca tosladılar biri bayan diğeri erkek can verdi ve iki ailenin ocağı söndü eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yukardaki ilahi adaletin temsilcisi zenginede vede fakirede acı verecek dimi ...
emme ben sadece bu ferrariye yavaş binerim yoksa ölürüm gaza gelirsem....
ilahi adalete her zaman güvenim tamdır......
gaza gelmemek lazımdır ama iş zor tabi bu alete bindiğin an gaza gelirsin .o vakit hasip aga gibi, ya çanağı kırarız yada öteki alemde bineriz......

@Kudret Kurtcebe

Çavuş Pinarello Dahon'a rakip olmaya başladı. :) Tour Down Under'da geçen gün yine bi kadro kırılıp katlandı. :)

onur, bu dahon serisi idi galba ,cahilliye bak yahu pinarello dahon neyse ben anlamaz dahon, paris ...sonuçta yukardaki bisiklet işte, bu modelin aynısı olacak
o kadar.. ben anlamaz piyangoya talim....

:D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Merhaba Kudret Abi,

Sizin dertlerinden biri olan ve adam etmeye çalıştığını söylediğin kırmızı urbanın şefi derken sports-man nickli Mert Arsan'ı kastettiğinizi anladım. İkinizin arasının neden bozulduğunu bilmiyorum. Ama onu doğru yola döndürmek için seçtiğiniz yöntemin yanlış olduğunu düşünüyorum. Bir insanla tartışarak onu doğru yola döndüremezsiniz. Çünkü bir tartışmada haklı olduğunuzu kanıtlasanız da karşınızdakinin gururu incinecek, onuru kırılacak ve yanlış da olsa savunduğu fikrine daha sıkı sarılacaktır.

Siz, annem yaşında bir abimsiniz. Size tavsiyede bulunmak haddime düşmez. Ancak şu ana kadar yaşadıklarımı, şu ana kadarki öğrenim hayatımdan edindiğim bilgilerle harmanlayarak, insanların karakterlerinin nasıl olduğunu çıkartabiliyorum. Bildiğiniz gibi işletme bölümünün yönetim ve organizasyon alanında doktora yaptığım halde asıl dalım endüstri mühendisliğidir. Bu 2 dalın ortak özelliği de insan psikolojisini anlama ve ona göre çözüm üretmedir. O nedenle size, çok faydasını gördüğüm Dale Carnegie'nin "Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı" (Özgün adı How to Win Friends and Influence People) kitabını edinip (bende 1983 baskısı var), okumanızı tavsiye ediyorum.

@Cem Şentin

cem çok haklısın bu adam şımarık yetiştirilmiş olabilir 5 yıllık analizm sonucunda şunları gördüm son derece kibirli egosit bencil ben merkezci bu yüzden tek bir hanım arkadaşı bile yok aslında bu tipleri iyi tanırım bunlar son derece yalnız kişilerdir ...ve arızalıdırlar ...aynı yere nasıl beş sene gider bu adam dondurmacı ali ve ne zevk alır insan yaşamına değişik bi tur anlayışı getirmeli hadi kartepe dese anlayacağım öyle bostancıdan karepeye yemez tabi...ama ona sorarsan herkes tirbüşon bisikletçisi amcamız performans ...
şimdi bu tip adamlarla uğraşmak hoşuma gidiyor yani bu benim tarzım .....
bu adam şimdiye kadar kullandığı insanların faturasını bana ödeyecek hemde fena ödeyecek nerdemi sahada yani yollarda tozumu yiyerek...

Geri