@enver avcı
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/389801_318347291531185_100000677512973_1043973_369151751_n.jpg
enver hocam ,,,,olay bu işte ,sayko kros yol stabilizeye giren çamura giren yol bisikleti ,türkiyede fazla olduğunu sanmıyorum yukardaki kadro karbon ,,evet bu gün tek sorun giderken oldu balmumcu istikametinden kilyos sapağına vardık ama sağ taraf silme ıslak idi ve sonra ayaklarım tabi su aldı ventura kılıflar bi işe yaramamıştı daha önce ,dört adet çorapta ıslanmış yalnız arabada beklemem iyi oldu yoksa şifayı kapardım şimdi bi şey yok ,,, hamdolsun iyiyiz..gene küççük ekmek arası azıcık sucuk yedim yahu,,çorba için haceliye teşekkür ederim,,enverede teşekkür ederim gene onla pedalladık ama bundan sonra kuru havada gelirim artık,,sinan dostuma teşekkür ederim dönüşte bizi zincirli kuyuya bıraktı ,,,yalnız sinan dostumun ayakkabı kılıfı güzel gerçekten,,hasan gene bir numara idi,,,herkez çamurlanırken ben arabada ay çekirdeği yedim ne yapayım ayaklarım ıslandı havada ayaz idi valla zatürre olunur ,,artık emekliye ayrılacan ve topik açmayacan enver dost ne edek biz şimdi,,,