Scudo Sports

millet çamur banyosu için para veriyor...bizde bedava :D

eğer kontenjan dolmazsa ben talibim valla... ekipman konusunda sıkıntım yok... kafa göz de patlatmam diye düşünüyorum... kondisyonu sıkıntı yaşamam ama tabi kontenjan dolarsa saygı duyyar otururum kıçımın üstüne...

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Scudo
şu turlar erken olsa yada erken saatte Belgrad'ta buluşulsa sizi çamura, off road a boğarım ama kavuşmak kısmet olmuyor :(

ömer kayıplardasın yine.hakketten uzun zaman oldu turlarda görüşemiyoruz....millete baksana macera istiyor.gece yaparız maceranın babasını yaşarız.gece gelmende sıkıntı olmaz herhalde...koray sen gel tabi kardeşim.bahsettiğim arkadaşlar kendine güveni olmayanlar.umarım darılmazlar bana...kontenjanı 10 kişi falan tutalım diye düşündüm ama bu kontenjan olayında durum bazen üzücü oluyor kimseyi kırmak da istemeyiz...gaddar olmayalım.peki isteyen gelir ama arkadaşların yolladığı link den manzaraya bakarak karar versinler...gelmek isteyene kapımız açık.ama herkes kendi sorumluluğunu taşır....adem sensiz olmaz yahu.sen de gel.yılmaz da gelsin.güzel düşüyor :D bakar güleriz ;) adem ışıklar için konuşuruz...

@enver avcı

yılmazın tekerde su kanalları var ince teker ama fazla dişler yok uzun uzun tabi karlı yolda dişli tekerler daha iyi çamurda iyi ama yerler kaygan olursa dişli kurtarırmı,,, benim belgrad içerlerine gelmek istemeyişimin nedeni ,tekerlerde hiç diş olmaması idi yalnız enver biliyorsun güya hava açıktı ama yerler ıslaktı işi o bozdu yoksa ayaklar su yemezdi demekki yerler ıslak oluncada aynen su yiyoruz eve geldiğimde ayaklar kızarmıştı azıcık ,,,bot var ama spd değil o botlar normal pedal için ideal ama botla hiç alışık değiliz yahu sürmeye alışmışız bu spd ye ,,,,,,her şey para sinanın ayakkabı kılıfları 100 kağıt ,,,su geçirmedi dedi,,

benim maca şu anda pek yemiyo beyler ofroot falan.malum ayak saakat ve hamım size bol eylenceli camurlar.geride bırakmak istemem sizi bende ekrandan bakıp sıcak sahlebi de hüpleterek:cool: bu dedliler ne yapmışlar der güler gecerim.:D:in:

• Beğen
@enver avcı

Tamamdır görüşmek üzere

@Kudret Kurtcebe

Yılmazın bisikletinin tekerlekleri ince doğrudur Kudret abi fakat ince olmasına rağmen gayet iyi bir performans sergiledi o lastiklerle.Ama bizim mtb lastikleride patır patır çıktı yolları.

• Beğen
Tepkiler: yilmaz kaynak
@ademyener

resimde bi düşme olayı olmuş teker kaydırdı herhalde,,,,,,yılmaz iyidir ,,yalnız kaydı herhalde ve yılmaz düştü ,,yerlerin buzlu olması tekerin özelliğinin burda fayda etmemesi söz konusu olmuş olabilir,,dişli kullandım offroadda ve çamura girdim evet dişli tekerler offraodda ve çamurlu zeminlerde bir numaradır yalnız aşırı hava basılması dişli tekerin kaydırmasına sebebiyet verebilir max bi hava basmak lazım ,,,zati üzerinde yazar ,,yarışlarda dikkat ettim havasını alıyorlardı tekerlerin ,dikkatimi çekmişti,,zemine göre teker olayı öncelik kazanıyor offroad için gerekli ekipmanların hazır olması gerekmekte örnek gece offroada girilecekse bu soğuk havalarda kesinlikle ekipman lazım aksi takdirde işkence olur, ışık lazım ,,,

@Kudret Kurtcebe

Doğrudur abi offroad'a girince tam takım gitmekte fayda var aksi takdirde baya bir zor olur.Ancak Yılmazın düştüğü yerde dişli lastikte pek bişi yapamazdı çünkü yer buzdu.Bu arada Yılmazın kesin kulakları çınlıyordur şimdi diyor ve noktalıyorum:)

Tekerlek izinden gidiyordum ben sonra foto icin dur dur dediler , tekerlek izinden ciktim ortada buz vardi on teker kaydi durum budur :) Camuru temizlemek cok zor oluyor ya 3 gun temizledim vala ama bakalim tarih falan ne zman dusunuluyor , dayanamam gelirim buyuk ihtimal :D

• Beğen
@yilmaz kaynak

sen ne diyosun ben çamura girmedim he babam tuz temizledim o tuz bisikleti gebertir ,,,zincir tuza boğuldu ova ova çıkardım ,,yolun sağına tuz dökmüşler ,idi ha kum ha tuz farketmez ikiside düşman bisiklete ama bakacağız tabi bakarsan bağ bakmaz isen dağ olur ,,,,

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

yarın gerekli çalışmayı yapar tur tarihini belirleriz...ışıklandırma işini hallederiz.yardımcı olurum...benim de kullandığım modellerden var hala elimde.4 tane kaldı.fazla isteyen olursa fiyatları hala aynıysa sipariş veririz gelir turdan önce...

Çamur banyosundan bazı kişiler c.tesi günü kar banyosunda görüldü :)
Çamur banyosunun tek bayan katılımcısının actionları hızla sürüyor :)

@Koray Yılmaz

:D

orman gezinti pistini karlar eriyince bisikletle aşağdan yukarı çksam mı diye düşünmedim değil!

karanlıkta çamur olayı biraz sakat değil mi?? orman içine girilecek ise teknik yer çok ve bazı yerlerde yürünmüyor bile, goy goy yaparken dereye yuvarlanma olup da sakatlık çıkmasın :)

@nevra demirhan

orman gezi pistinden yukarı çıkmak :eek:
ne zorun var :)) nazlı'dan çıkacam desen anlarım da gezi pistinin bazı noktaları çok dik...

Valla benim kafamda oradayken sadece yukarı çıkıp bir tur daha kaymak oluyor...
yazın telesiyejle yukarı çıkıp sırayla nazlı olimpiyat ve orman gezi pistlerinden inme şansı olsa keşke :D bu sene bir terslik çıkmazsa bisikletle gidecem oraya ama kendi çabalarımda zirveye çıkabilrim sanırım, liftleri söküyorlar yazın...

Geri