bir gerçeğe parmak basalım,,,,,,,,,,,
enver dost ile belgradda bi mülakat yaptık özel bi durum nedeni ile enver burda topik açmayabilir ,işin doğrusu şu , gezi anlayışında ve kimsenin arkada bırakılmamasına önem gösteren bisiklet turlarının devamını getirecek bir adamın sürekli bu işe soyunarak olayı götürmesi gerekmekte çünki istanbulda bu işi sürekli götürecek ve olayı sevdirecek arkadaşlar malesef yok denecek kadar azdır malum her kezin başı bağlı evli olanlar var öğrencisi var çalışanı var korsan hasanda burda topik açarak olayı devam ettirebilir ,ya da enverin durumu netleşir gene aynı konumunda kalırsa o da açmaya devam eder,enver dost tabiatıyle ailesinede bi pazar vakit ayıracak tabi, yazın zati izmire basacak ve gidecek ,,,,evet bu işi birileri yapacak ,bana gelince enver dost topu bana attı ama ben artık yoldan çıktım yani performanstan dönüş yok ,,,,,facede kapalı gizli bi grup oluşturdum toplam 9 adam bu bana yeter ,iyice yeraltına girdim artık face de,,,kim olayı ele alırsa alsın gene burda o arkadaşın gezisine bazen eşlik edeceğim ,,,,,artık burda aranızda bu şekilde bulunacağım ,,,,