Scudo Sports

millet çamur banyosu için para veriyor...bizde bedava :D

Az çamurluda olsa belgrat turumuzu düzenleyen enver paşamıza sucukları ve köfteleri pişiren sinan abimize tura katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim :)

Scudo
Tur dediğin böyle olur.Geride kimse kalmadı,bırakılmadı.
Tüm bisiklet sevdalılarına,emeği geçenlere,katılanlara çok çok teşekkür.
Hatırlanacak güzel bir gün oldu.
Sağlıcakla kalın...

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@Bahadır ATILGAN

hah kışı cok cefalı:cool:ama gitmeye tabiki değer.hade acın bi topikte gidelim beyaaaaaa:in:.süper bir göl var işin ucunda bide canavar gibi kahvaltılık alırız missss.de hayde.bu arada asıl ofrodluk yer duyrulur.

• Beğen
Valla güzel olur gidelim derim ben ama bu sefer çok daha zor bir parkur ve ince yollar olsun.(hade bi topik açın) :)
(tek bisikletin gececeği ince yolardan:) ;)
Bu arada benim komponetlerin ayarları bozuldu;)

@ademyener

kompenent ayarı mı bozuldu.eve geldiğimde fren balatalarım sıfır olmuştu.demir rotor'a sürtüyordu.lastiği sökünce o ne ruble parçaları elime gelmeye başladı gevşemiş...balata sıfır ruble gevşek göbeklerdn muhtemelen çamurlu sulardan olsa gerek ses geliyor.. nerden baksan göbeğin arasına 150 lira sıkışmış.. :D

yeniden tur istiyorsunuz demek.yani yaşınızdan başınızdan da utanmıyorsunuz:p değilmi çocuklar gibi bisiklet üzerinde hoplayıp zıplıyorsunuz :p:p ;) ayıp ayıp..hepiniz çoluk çocuk sahibisiniz işiniz gücünüz yok sırf dalga :D:D:D neyse turu ne zaman yapsak acaba :p

KAR KALKMADAN OLSUN BARİ.HEM BİSİKLET FİRMALARI TAŞMI YİYCEK.CAMUR BOZACAK ONNAR KAZANACAK.ENVER DOSTUM BU CAMURLU PARKURLARI PİRİM İÇİN SECMEYESİN.:DŞAKA BİYANA ENVER AÇ Bİ TUR DAHA DA GİDELİM:in:

• Beğen
bir gerçeğe parmak basalım,,,,,,,,,,,
enver dost ile belgradda bi mülakat yaptık özel bi durum nedeni ile enver burda topik açmayabilir ,işin doğrusu şu , gezi anlayışında ve kimsenin arkada bırakılmamasına önem gösteren bisiklet turlarının devamını getirecek bir adamın sürekli bu işe soyunarak olayı götürmesi gerekmekte çünki istanbulda bu işi sürekli götürecek ve olayı sevdirecek arkadaşlar malesef yok denecek kadar azdır malum her kezin başı bağlı evli olanlar var öğrencisi var çalışanı var korsan hasanda burda topik açarak olayı devam ettirebilir ,ya da enverin durumu netleşir gene aynı konumunda kalırsa o da açmaya devam eder,enver dost tabiatıyle ailesinede bi pazar vakit ayıracak tabi, yazın zati izmire basacak ve gidecek ,,,,evet bu işi birileri yapacak ,bana gelince enver dost topu bana attı ama ben artık yoldan çıktım yani performanstan dönüş yok ,,,,,facede kapalı gizli bi grup oluşturdum toplam 9 adam bu bana yeter ,iyice yeraltına girdim artık face de,,,kim olayı ele alırsa alsın gene burda o arkadaşın gezisine bazen eşlik edeceğim ,,,,,artık burda aranızda bu şekilde bulunacağım ,,,,

@enver avcı

Valla benim bisiklet iyiymiş o zaman sadece vites ve fren ayarları gitti.Sağdan soldan sesde gelmiyor allah nazardan saklasın whistle sağlam çıktı yaw;)
Tur tarihi ne zaman isterseniz gelirim off'uma denk geldiği sürece:)

@Bahadır ATILGAN
Bahadırcım senle konuşmuştuk; o kırmızı toprak ıslakken oldukça yapışkan bi hale geliyor.Palet falan takmak lazım.Teker dönmez alimallah, yapışır kalırız.

walla ya bi istanbul datursam bileciğe okul okumaya geldimde ama istanbul gibi si yok blegrad ormanındada beleşe çamur banyosu

• Beğen
@Bahadır ATILGAN

turda anlattığınız kadar hatta daha fazlası varmış... çok keyifli görünüyor, kış olmasa da tam kurumadan bahar aylarında gidilmesi gereken bir yer sanırım... olurda giderseniz umarım haberim olur ve peşinize takılma şansım olur...

yani diyorsunuzki bu kesmedi,kompenentlerimiz iyice ayvay yemedi gidip burada çamur yatalım diyorsunuz öylemi ?? bak kızdırmayın çok pis tur açarım :D:D:D hatta isterseniz gece yapalım.hani macera seversiniz ya :p ne dersiniz beyler.o kükreyişleri şimdide duymak istiyorum.varmısınız gece gitmeye.

valla enver benlik sorun yok .amabahadır abinin dediği yere gidilecekse gece bak bunu düşünmeklazım :cool:

gece turu süper keyifli olur da zaten girilmesi yasak bölge vurmasınlar gidenleri orada :)

valla ben her türlü varım gece turu daha bir zevkli(manyakça) olur:) ama sağlam bir aydınlatma lazım onada.

arkadaşlar orada herhangi bir silahlı güvenlik yok.en fazla olacak şeyi söyliyeyim akşam karakola alırlar hangi örgüttensiniz derler :p bizde bisiklet örgütündeniz deriz ya hallolur yada içerde geçiririz kalan hayatımızı :D:D:D:D madem ki actıon istiyorsunuz gece yapıcaz bunu.aydınlatma olayında isteyenlere yardımcı olurum...çok güzel kafa lambaları satılıyor internet üzerinden...benim geçen sene arkadaşlara aldığım lambalarda var.zoomlu ve led.3 fonksiyonlu.onlardan elimde 4 tane kaldı.isteyene onları veririm fazla istek olursa sipariş veririz gelir alır gideriz...ben daha pahalı olan police marka sağlam ledli bir model kullanıyorum.iki tane almıştım kendime...bu konuda gerekli talepleri toplayalım ama bence kontenjan koyalım.20 kişi kaldırmaz.gerçekten işini bilen tecrübeli arkadaşlar alalım yanımıza.kimse kızmasın bana ama doğru dürüst pedal basmayan teknik bilgi ve donanıma sahip olan arkadaşları seçelim...çamura saplanıp takla atarken çamurun altındaki kayaya çarpıp kolunu kırdığında da sorumluluğunun bilincinde olan kişiler gelsin...

@enver avcı

Eğer gidilecekse sende ki fenerleri bir konuşalım
Yazdıklarınada aynen katılıyorum:in:

Geri