Scudo Sports

Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü - MÜBİK Kurma Girişimi

Scudo
İyi günler. benim marmara üniversitesi sanat tarihinde okuyan bir arkadaş var, topluluğunuza katılmayı istiyor, topluluklar merkezinde veya herhangi bir yerde odanız var mı?

malasef kulüp odamız yok ancak samet arkadaşımızla iletişime geçerse daha faydalı olur. samet güzel sanatlarda okuyor galiba arkadaşınızla aynı...

@temu90

tumuçin başvuru yapıldımı bu organisazyona kaçırmayalım bu yarışı

çanakkaleye kimler geliyor? çenakkaleye gelecek kişilerin port bagaj, heybe gibi kipmanları halen daha temin edememe ya da etseler dahi bu ekipmanların bisikletleriyle uyuşmaması gibi problemler var mı? bu iş bugün kesinleşti kesinleşti yoksa etkinlik için izin almamız çok zora girecek ???!

izin çıksın uyuşmazlıkları halletmek kolay herşeye çare bulunur samet.ben günüllüyüm uyuşmazlıkları çözmeye.

samet haftaiçi mesaj attım dönmedin o konu için buluşup gidelim istersen yada naptın hallettin mi?

Temucin yarin bizi bakirkoy civarinda bi yerde karsilayip istanbul cikisina kadar gotururmusun? Haritada bi cok viyaduklu kavsak var ne yone sapmali bilemiyorum!

@SametAksuoğlu

tabiki samet götürürüm kaçta buluşuyoruz ona göre çıkim

@temu90

sabah 6 da ilk vapura binip eminönüne geçeçeğiz.istersen eminönünde buluşabiliriz.6.30 gibi eminönünden ekşın başlıyacak

• Beğen
Tepkiler: temucin90
http://img532.imageshack.us/img532/7249/12medium.jpg
By (link) at 2010-03-14

arkadaşlar çok kötü bir durum var annem bisiklet kıyafetlerimi makinaya atmış:boese157: , sabaha kurumayabilir inaşllah kururda gelirim sizle.

eğer aksi bir durum olursa, paylaştığım resimdeki 1. nokta olan sahil yolunda havalimanı ayrımından sonraki yer hava harp okulu askeri müze, siz o yolu takip edip 2. noktadan d-100 karayoluna bağlanacaksınız. sonrada küçükçekmece'den sonra başka alternatif yok, oradan devam.

Selim yaninda tarhana, makarna, plastik kutusu olan margarin demlik poset cay, seker, tuz, tahta kasik... Getirmeyi unutarak tum hazirliklari mafetme, ben resmen mobil mutfak kurdum bisiklet acaip dengesiz oldu :)

Ne mutlu Ecabata varmışsınız..Çay şekeri veremediğim için üzgünüm:eek: Ama Çanakkalede inşallah turlarız..

Geri