Scudo Sports

Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü - MÜBİK Kurma Girişimi

Scudo
merhaba arkadaşlar. ben de göztepe kampüsündeyim. bu kulübün kuruluşunda bir katkım olursa sevinirim. 3 senedir profesyonel olarak bilfiil bisiklet kullanıyorum. istanbul üniversitesi'nde okurken katılmak istemiştim ancak bazı sağlık sorunlarından mütevellit okulu bırakmak zorunda kaldığımdan devam edemedim. daha sonra marmara üniversitesi'ne gelince katılmak istedim ancak bisiklet kulübünün kurulmadığını öğrendim. bu sene benim de bu konuda bazı girişimlerim olacaktı. eğer bu konuda yardımcı olabilirsem sevinirim. haberlerinizi bekliyorum.

hız kesmeden etkinliklere devam ediyoruz. bu akşam 18.30 da eminönünde kadıköy vapur iskelesinde toplanıyoruz hadi marmalalılar

klüp oldukça aktiftir. marmaralı arkadaşlar. etkinliklerimizi facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. daha marmaralı varsa burda.bekliyoruz. herkese yer var:D

marmara üniversitesi bisikelt kulübü, istanbul'daki ilk üniversite bisiklet kulübüdür. Ancak şu an aktif olmaması zoruma gidiyor, vaktiyle buralarda organize olup kurduğumuz kulübü, yeniden aktifleştirmek isteyen çıkarsa ben üzerime düşeni yapmaya hazırım; 20 kişinin kimlik bilgileri gerekiyor. Ardından Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında düzenenlenen bisiklet festivallerine, yarışlara okuldan harcırah alarak gidebiliyorsunuz.

(link)

Merhaba,Aslında Bu Sene Tekrardan Aktif Etmek Çok İsterim Kulübü Ancak Neler Yapılması Gerektiğini Veyahut Prosedürün Ne Olduğunu Anlatabilir Misiniz

@Murat B. Teşekkürler,Geriye 17 Kişi Bulmak Kalıyor :/
İşin Aslı İnsan Bulmak Kolay Ama Cidden Kulübü Amacı İçin Kullanmak İsteyen Arkadaşları Nasıl Kulübe Dahil Edebilirim Sizce?

@Onat Ş. Fakültelerde stand açmak lazım bunun için. Ama bunun için yine üyeye ihtiyaç var. Böyle bir çıkmaz. En kolayı a6 (a4 ün 4 te 1 i) kağıt boyutlarında broşür hazırlayıp kapı önünde geçenlere vermek. Bu sene ben de göztepe kampüsündeyim. Haftaiçi pek vaktim yok ama yardımcı olmaya çalışırım.

bende okuldayım bir çok bisikletli de var aslında ama aktif olarak açılmasada etkinlik tarzı şeyler yapılabilir bu arada göztepe de A kapısının yanından bisiklet alınabliyor güvenlikle iletişime geçerek eğlence amaçlı tavsiye edebilirisiniz arkadaşlarınıza falan:kedicik:.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Yeni kulüp başvuru tarihi 1-15 ekim arasındaymış. Önümüzdeki sene daha erken davranarak kulübü açabiliriz.

Herkese selamlar, kulübü aktifleştirmek için gerekli işlemleri yaptık. bir iki hafta içerisinde okuldan onayı alacağız. instagram üzerinde @marmarabis olarak takipte kalabilirsiniz. Bu süreçte yardımcı olan eski başkan Samet’e teşekkürler.

Geri