Scudo Sports

Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü - MÜBİK Kurma Girişimi

vallahi zor olan kulübü kurmaktı, branşı açmak kolay olsa gerek :)

hocam 22 sinde/pazartesi günü göztepede buluşup konuşacağız, ben günün anlam ve önemine binayen bisikletle geleceğim :D
olmadı ordan birlikte ya da ben tek başıma anadolu hisarına geçerim. gerçi gitmeye de gerek kalmayacak. ben kulüp adına yazacağım dilekçede,

okulumuz spor kulübü bünyesinde bisiklet branşı açılması, gerekli antrönör tayin edilerek okulumuz öğrencilerinden bu işe yatkın, isteyen ööğrencilerin yönlendirilmesi ve bu kişilerin okul takımı altında lisanslandırılması... arz ederim falan filan şeklinde yazıp rektörlüğe vereceğim. artık onlar resmi usul ile gerekli işlemleri başlatacaklardır.

Scudo
benim isteğimde o yönde ama rektörlüğün işleyişini en iyi sen biliyorsun, kulübü kurmak için ne kadar beklettiler, şimdi de spor kulübüne ek branş. Umarım çabuk kurulur, bunda bizlerin lisanslı bisikletçi olmamızın katkısı olur. O nedenle mümkün olduğuca hepimiz lisans çıkartalım ki dikkatlerini çekelim.

lisansı olanlar yazsın o halde. rektörlüğe sayıyla gideriz ?

Bisiklet Ferdi Lisansı olanlar:

1- Selim Seçkiner (bullshaark)
2- Temuçin Garzan (temu90)

27-28 Şubat 2010 "uzun soluklu kamplı Sapanca ve ötesi turu" rotası:
Fotoğraf bulunamadı.

kamp yeri eski doğançay tcdd istasyonudu. önce doğançaya uğrayacak, jandarmaya bilgi verdikten sonra ali fuat paşaya doğru geçip geldiğimiz yoldan doğançaya geri döneceğiz. vakit kalırsa ali fuat paşayı kuşbakışı gören tepeye tırmanabiliriz. doğançaydan ali fuat paşaya dediğim bu kısımlar türkiyede görülmesi çok zor, ender, narin toprak pakurdan oluşmaktadır ve çok keyifli bir sürüş vaat ediyor....

rakamı 75 gidiş 75 dönüş toplamda 150 km şeklinde toparlayabiliriz. bu rotayı bisikletler üzerinde kamp malzemeleri varken almak çok zor olacağı için(eğimin olduğu yerler çok olduğu için), istanbuldan katılacak olan bizlerin, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte, saat 5.20 de kalkacak Adapazarı ekspresine binecek şekilde haydarpaşa garında hazır bulunması gerekiyor.

bilet ücreti 5 küsür lira. kıl bir kondektöre rastlamazsak, sabah olduğu ve tren boş olduğu için bisikletlere ücret kesmiyorlar. ama aksi bir durum olursa da bisikletler için de 5 lira gibi bir yük ücreti var. ama bunun olacağını sanmıyorum. daha geçen ay gittiğimde hem gidiş hem de dönüşte benden ücret almamışlardı.

arkadaşlar bu arada çanakkale turunu çadırlı yapma konusundaki düşüncem git gide ağırlık kazanıyor. hepsiburada.com gibi bir siteden çadır falan almayı düşünmeye başladım :)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
hava güzel olursa çadırlı kalınabilinir ama yağmur fırtına olursa kötü biz çadırları alırız yanımıza duruma göre bakarız ?

selam
mübik etkinliklerine katılmak için marmarada okuma sartı varmıdır
acıl aydınlatılmayı beklıyorum
tesekkurler

@bodymouse

hayır dostum katılabilirsin bende öğrenci değilim ama bu tur da bende olucam bekleriz

ben burayı da takıp edıyorum
fırsat oldukca projelere katılırım
tesekkurler

Herhangi bir şekilde yardıma ihtiyaç duyarsanız, biz varız her zaman haberin olsun Temuçin ;)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@temu90

sameti okulda göremedim neler yaptınız kaç kişiydiniz

İyi günler. benim marmara üniversitesi sanat tarihinde okuyan bir arkadaş var, topluluğunuza katılmayı istiyor, topluluklar merkezinde veya herhangi bir yerde odanız var mı?

@SametAksuoğlu

tepe natulus karfurda cok uygun tulum ve cadirlar gordum bugun. Cumartesi sabah 6.00 da haydarpasa da olalim. 6.10 ya da 6.15 bir treni kalkacak? Kesin saatini yarin yazarim.

@SametAksuoğlu

Samet normal bagajlar kadroya bir türlü olmuyor. Bu cumartesi gelemeyeceğimi üzülerek belirtiyorum. :(

Disk fren yuvan var ise ve V fren kullanıyorsan. bagaj ayaklarını disk fren deliklerine vidalayıp, bagajın uzun kollarınıda sele kelepçesinin somununa bağlayabilirsin. Ancak bunun için somunu uzun bir somunla değiştirmen gerek.

Bu arada yarında hava yağışlı ve soğuk olacağından Doğançay kampına gelecek arkadaşlar buna yönelik tedbirlerini alsınlar derim.

Yarın sabah Haydarpaşa'da görüşmek üzere

Treni kacirmak istemiyorsaniz en gec 6.10 da haydarpasa da olacak sekilde kendinizi ayarlayin. Tren 6.20 de kalkiyor.

Geri