Scudo Sports

Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü - MÜBİK Kurma Girişimi

bölüm:endüstriyel tasarım girdiği dersler:tasarıma giriş, teknik resim, tasarı geometri

Scudo
gelecekler:

AlperTemircan
face1tr SametAksuoğlu
TemuçinGerzan
bullshark Selim Seçkiner
hpeker58 Hüseyin Peker

hpeker58
Üye

Giriş: 09-12-2006
Mesaj Adedi: 65
Ettiği Teşekkür: 0<---<---<--- kimse teşekkür edilecek bişey yapmadı snrm :D
12 Mesajına 32 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 39
Puanı: 956

@ALİ TÜRKMEN

ne zaman alacaksınız ? sürüş durumunuz nedir ? martta çanakkaleye gidiyoruz şehitlerimizi anmak için, kendinize güveniyorsanız bekleriz

gelecekler:

AlperTemircan
face1tr SametAksuoğlu
TemuçinGerzan
bullshark Selim Seçkiner ( GSF End. Tas.)
hpeker58 Hüseyin Peker
Seza ( GSF End. Tas.)

@bullshark

belki daha önce sorulmuştur ama ben yinede soriim. bizde gelebiliyomuyuz bu tura?

gelmemeniz için hiçbir sebep yok, biz zaten aksine bu tur ile gurup, dernek, oluşum, topluluk adlarından sıyrılmak ve çanakkaleye şehitlerimiz için pedallayan bisikletliler olarak anılmak istiyoruz.

ancak performansınızı belirlemek, ne yapıp yapamayacağınıza bakmak adına 27 şubat ta sapanca ya yapacağımız tura katılmanız gerekiyor. ve tabi bisikletinizin markası modeli, portbagay, heybe gibi donanımlarınızıda tamamlamalısınız.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
hocam asıl problem, hava kötü olursada katılmanız :) hatta hava kötü olursa daha da iyi olur...

zira 15 martta ya da 17 martta, aa bakın bugün hava kötü, oturalım gezmeyelim şehitlikleri deme lüksümüz yok :D

• Beğen
Tepkiler: bullshark
@face1tr

samet bizim fakülteden bi kız arkadaşımızda gelmek istiyor. bütün detayları anlattım kabul etti günde en az 150 km. ye razı :D

Seza Yiş değil mi ? eğer o ise onun ne tür bir bisikleti var da bizimle pedallayacak merak etmekteyim. ben onun kontra pedal, önünde sepeti olan bir bisikleti var sanıyordum :)

@face1tr

ben hafta sonu bakacam işte :D eğer öyleyse i yerden bulmak zorunda kalacak :D

yolculuk boyunca geçeceğimiz yerlere baktımda çok güzel yerler tekirdağ şarköy arası süper bi yol :)

MARMARA ÜNİVERSİTESİ SPOR KULÜBÜ 770 OKUL MAVİ-BEYAZ 01/06/2004
Adresi BEDEN EĞİTİMİ SPOR YÜKSEK OKULU ANADOLUHİSARI-BEYKOZ/İSTANBUL

Vergi No/Daire 6120416552 BEYKOZ

Spor Branşı ATLETİZM; BASKETBOL; BRİÇ; CİMNASTİK; HENTBOL; İZCİLİK; JUDO VE KURASH; KANO ; KAYAK ; MASA TENİSİ; SUALTI SPORLARI; TAEKWON-DO; TENİS; VOLEYBOL; YELKEN; YÜZME ; HALK OYUNLARI

arkadaşlar güncel olan bu bilgiye ulaştım. yani okulumuzun kulübü var ancak bisiklet branşı kurulmamış durumda. Bunu kurdurmak biraz uzun sürebilir. Sizlerin fikri nedir ? ben bunu gördükten sonra ferdi lisans çıkartmaya kara verdim. Bir gelişme olursa nasıl olsa değişimi oluyor:)

Geri