Scudo Sports

Maltepe

Çağatay AVŞAR kardeşimiz vefat edeli neredeyse 3 ay oldu...Hiçbir gelişme yok!...Katil veya katiller elini kolunu sallayarak aramızda dolaşıyorlar...
Bu nedenle "imza kampanyası" açıp,Forum yönetiminin veya içimizden birinin hazırlayacağı uygun bir metin ile birlikte Cumhurbaşkanı'na yollamayı düşünüyoruz.

Katılmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyoruz.

Not:Kişisel olarak "byyurt" rumuzlu arkadaşımız müracaat etmiş( https://www.bisikletforum.com/showthr...=65290&page=42 )
Geçen gün yine aynı arkadaşın açtığı "ÇAĞATAY AVŞAR için sesimizi duyuralım" ( https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=71058 ) başlıklı konu içinde mesajlaşırken, "hakano" rumuzlu arkadaşımız bir metin hazırlayıp,hep birlikte yollamamızın daha etkili olabileceğini önermişti.
Ben de moderatör arkadaşlardan birine ö.m ile durumu ilettim.Henüz bir cevap gelmedi.

--------------------------------------------------------------------------------

Scudo
Hadi arkadaşlar Ramazan geçti, bayram geçti...Bu ne sessizlik..!!!

Ben dün akşam ani bir kararla çıktım ve idealtepe-kalamış-idealtepe yapıp, attım pasımı.Ama ekiple daha eğlenceli olur be....

Herkese merhaba bu aralar taşınma sebebiyle yoğundum ve pek dışarı çıkamadım. dün itibariyle yalı mahallesinden başıbuyuk kiptaş konutlarına taşınmış bulunmaktayım. bu sabah ilk defa ordan bisikletle işe gittim. iniş çok güzel ama bu işin çıkış kısmı gerçekten zorlayacak beni ve sanırım kışın da gelmesiyle eskisi kadar sık çıkamayacağım. ama bu hiç çıkmayacağım anlamına gelmiyor. tedbiri kıyafet yapıp atarız kendimizi dışarı. en kısa sürede görüşmek ümidiyle!
Not: h.içi 17:00-20:00 arası bostancı semalarında bisiklet için müsait olurum denk gelen varsa bildirsin buluşalım..

Ya bu arada sahilde idealtepe üst geçit spor aletlerinin ordaki yerleşmiş köpek sürüsünü napıcaz, bisikletle geçerken havlayıp duruyorlar, bazen havlamıyorlar ama dün acayip takıldılar peşime, canımı sıkıyorlar...

@cruiser76

gayet basit benim gibi yap bisikleti bıraktım geçen akşam onları kovaladım :)))

@ersin balkaner

Genelde bir şey yapmadan geçiyorum ama pedalımın dibinde öyle havlıyolarki ısırıcaklar sanırsın, bir gün ters bir anlarında ısırıcaklar bu yaştan sonra bir de onla uğraş. Toplasınlar şu başıboş köpekleri sahil yolundan, geçen arabalara havlarlar, özelliklede deli gibi şu temizlik arabalarına havlarlar , bisiklete havlarlar, alsınlar toplasınlar sahil yolundan ne yapıcaklarsa yapsınlar, bir keyfimiz var bide onlarla mı uğraşıcaz.

Yurt dışındada az bir süre bulundum ama sokakta bir tane başı boş köpek görmedim arkadaş, onlar ne yapıyorlarsa bizimkilerde yapsın.

Cadde bostanda benim peşime takıldı.
Kovalamayı bıraktıktansonra indim bende onu kovaladım yerden taş alıyomus gibi yapın tedirgin oluyolar sonra deli gibi koşmaya başlayın kaçıyolar%100 çalışıyo serdar onaylı)

köpeklere her vakit vereceğiniz onların sevdiği yiyecekler olsun ve bunu kanıksayın onlar size doğru gelince durun bisikletten inin ve onları besleyin bu takdiği hep yaptım yulaflı bisküviyi çok seven sürü halinde hep selamiçeşmeden sonraki ışıklarda bekleyen 5 adet köpeği her gidişimde besledim beni ne vakit görseler koşa koşa bana doğru geliyorlar .....
insanların sevmeye korktuğu köpekleri ben beslerim ...

Bugun hava çok kötü yaklaşık 3 haftadır da bisiklete binemiyorum. Ama önümüzdeki ay içinde yağışsız bir havada bir çamur operasyonu yapsak fena olmaz! tabiki havanın soğukluğuna uygun olarak giyinmemiz lazım yoksa üşütürüz! zaten görenler bunlar üşütmüş der ama onlar dedikleriyle kalsın!
Kudret abi var mı o şekilde bir düşüncen? Çekmeköy tarafındaki ormanlar müsait olurmu? bizde maltepeden geliriz. :)

Yeni gelenlere Selam...

ohoooo ali abi sen nerelerdesin yaw özlettin kendini biz şelale turları yaptık iznik yaptık sen kayıplardasın şelale ekibinden istifa mı ettin yoksa :)

bu akşam 20:00 maltepe ido önünden hareketle kartal yapmak isteyen varsa beklenir beyler

Arkadaşlar herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu vede paralı bayramlar dilerim allah bizleri bisikletlerimize sağlıklı binmekten ayırmasın kazadan beladan korusun.

@önder demirel

Artık sezon sonu pek toplu hareket olmaz gibi ama yinede iyi hava yakalandığı zamanlar olabilir.Ben iyi/kötü hava dinlemeden (aşırı yağmur veya hava muhalefeti dışında) bireysel olarak sahil turu yapıyorum.Buradan haber veririm.Katılmak isteyen olursa güzel olur...

bisiklet merakına yeni başlayan ve daha öncesinde kullanan arkadaşlar varsa iletişim kurmak güzel olur die düşünmekteyim. bu spora yeni merak sarmış olup amatör bir bisiklet kullanıcısı olarak pedal çevirerek uzun yollar kat edecek insanlarla iletişim kurmak isterim

Geri