Scudo Sports

Maltepe

bugun 22:00 de maltepe ido'da 1-2 dk bekledim gelen giden olmadı bende yoluma devam ettim :)

Scudo
Bu akşam bir organize olurmu ? çıkmak isteyen varmı ?

Ben 21:30 - 22:00 arası İdealtepe'den çıkıp , sahil bisiklet yolundan pedal basıp, Kalamış'tan geri döneceğim...Müsait olan arkadaş varsa haber versin...

Arkadaşlar ben bazı akşamları eşimle beraber çıkıyorum yolda birçok arkadaşa rastlıyorum ama tanımadığım için öylece geçiyorum bir kere hatırlattım bir kere daha yazayım benim cannondale f9 um var siyah eşimin trek 4500 ü var beyaz ama benim saçlarım vede sakallarım beyaz grptan gören olursa selam versin durdursun tanışalım çekinmeyin lütfen ben neredeyse hepinizin babası yaşındayım. Haaa unuttum bazende tek olarak giant yol bisikleti ile çıkabilirim saç sakaldan tanırsınız. İyi akşamlar iyi ramazanlar .

insallah karsılasmak dilegiyle abicim,ben tuzladan genelde tuzla bostancı hattında km suruorum,maltepe turlarınada katılmak isterım yeri ve zamanı yazdıgınızda, görusmek dilegiyle

merhaba maltepe grubu yarın aksam(persembe aksamı yanı)cıkıs yapmayı dusunen var mı maltpeden, katılmak isteyen arkadasları bekleriz,ma ltepeden orta tempoda bostancı sahilinin sonuna kadar gidiş dönus,yer ve zaman belirleyelim 20:30 da teker dönsun?????????? arkadaslar bekliorum, ben o zamana göre tuzladan hareket etcem,

persembe aksamı saat 20 30 da maltepeden bostancı sahile teker döner, tum arkadasları beklerim,slmlar

MALTEPE GRUBU Güncel liste:

-Ali Atay
-onrylmz
-Sedat Şencan
-aslan asker
-yusuf doğu
-Serhat ankarali
-Sercan Keklik
-Kadir AYINTAP
-Burhan CEYLAN
-MERİH ACUN
-mert GULLE
-mehmetali GÜZEL
-tolga akan
-Kadir TEKİNER
-TOYGAR YONTGAN
-Zeki GÜNAYDIN
-İLHAN EROĞLU
-Murat Şahin
-Uğur AKABALI
-Hakan Şahan
-Anıl Kuşaksız
-Ergün Gündoğar
-Fatih Erdoğan
-Tolga Ayla
-TOLGA TUNCEL
- Berna SOLAK
-Sinan Turkkan
-Hakan YILMAZ
-ümit yılmaz
-AYDIN DİRİCANLI
-Emrah Kırdök
-Volkan Berberci
-ayhan b
-Uğur Merdoğlu
-serkan ertan

Aslan abi ben seni tanıdım yolda gerçektende seni gören arkadaşlar kolaylıkta tanıyacaktır. herkese selamlar.

ali abi geçen iftar yapalım demişsin çok geç oldu ama foruma giremiyorum cevap veremedim :( inş. ramazandan sonra güzel bi tur yapıcaz abi ;) su düşen falan :)

@samet_özdemir

valla çok güzel olur ekibi çok özledim en kısa sürede görüşmek üzere.

Bizim grupta olan veya bu yazıyı okuyan herkesin bayramını kutlar huzurlu ve sağlıklı günler diler mutlu bir yaşam sürmelerini temenni ederim. Allah hepimizi kazalardan vede trafik magandalarından korusun bunu yakinen yaşadığım için özellikle dua ediyorum.

Amin... Okuyup da temenni ve dualarınıza katılmamak mümkün değil...:)

@aslan asker

Amin ama fazlada bu işe takılmaya gerek yok be abilerim. Korkunun ecele faydası da yok trafik magandalarından kaçışda yok, çünkü her yerdeler...

Eninde sonunda ölecez ha bugün ha yarın ne fark eder...

Önemli olan doğruları söylemekten vazgeçmeden , kendi doğrularımızı yaşayarak ve mümkünse bisiklet üstünde yaşamak yada ölmek...

Bu arada bende Maltepe'liyim...

slm maltepe grubu bende bu gruba takılmak istiyorum, hareket yer ve saati en son güncelliği ile acaba nedir? konu baslangıcına yazılmıs ama bi güncelleme var mı? bi değişiklik varsa belirtirseniz ve en son uygulamadan bahsederseniz sevinirim,herkese iyi bayramlar

• Beğen
Tepkiler: SERDAR ERGÜRBÜZ
MALTEPE GRUBU Güncel liste:

-Ali Atay
-onrylmz
-Sedat Şencan
-aslan asker
-yusuf doğu
-Serhat ankarali
-Sercan Keklik
-Kadir AYINTAP
-Burhan CEYLAN
-MERİH ACUN
-mert GULLE
-mehmetali GÜZEL
-tolga akan
-Kadir TEKİNER
-TOYGAR YONTGAN
-Zeki GÜNAYDIN
-İLHAN EROĞLU
-Murat Şahin
-Uğur AKABALI
-Hakan Şahan
-Anıl Kuşaksız
-Ergün Gündoğar
-Fatih Erdoğan
-Tolga Ayla
-TOLGA TUNCEL
- Berna SOLAK
-Sinan Turkkan
-Hakan YILMAZ
-ümit yılmaz
-AYDIN DİRİCANLI
-Emrah Kırdök
-Volkan Berberci
-ayhan b
-Uğur Merdoğlu
-serkan ertan
-cruiser76
-SERDAR ERGÜRBÜZ
yeni gelen arkladaşlar hoş geldi safa getirdi en kısa sürede karşılaşmak ümidiyle

• Beğen
Tepkiler: SERDAR ERGÜRBÜZ
@Ali ATAY

mükemmel bu olay ali dostum şeker hazır un hazır sıra helva yapmaya geldi kısa mesafe fazla zorlu olmayan günü birlik hemide eğlenceli turlar düzenlemek sana kaldı çabuk ol kış geliyor bu sene kış çok sert geçecek yazı gördün müthiş sıcak oldu kimbilir kışın ne olacak akıl karı olmayacak valla kışın bisiklete binmek yada astronot kıyafeti ile bineceğiz anlaşılan ....

:D :D :D

walla maltepe grubuna bıdenk gelemedım,bide mesaı saatı sonraı ve haftasonları toplanırsak bence daha guzel olur calısan arkadaslar falan vardır ,en uygun zamanlarda karar kılalım,

Geri