Scudo Sports

Maltepe

@AYDIN DİRİCANLI

Merhaba aydin ben suan ist disindayim carsambadan itibaren kuvvetle muhtemel iftar sonrasi pedal basacagim haberlesiriz

Scudo
İsmim Emrah Kırdök. Maltepe' de oturuyorum. Haftada en azından 3 veya 4 gün bisikletle maltepe - bostancı -kartal ve yine maltepe yapıyorum. Maltepe grubuna katılmak isterim. Turlardan beni de haberdar ederseniz sevinirim.

@Ali ATAY

Ali selamlar;

Evet çarşambadan sonra haberleşip eğer müsaitsen akşam iftardan sonra turlayabiliriz...

@Emrah Kırdök

Emrah sanada selamlar, Akşam iftar sonrası mini turlar yapalım diyoruz.Maltepe - Kalamış arası sahilde...isteyen isdetiği yerden katılır.Hep beraber organize olursak daha şenlikli olur :)

Tamam guzel maltepe grubu vardi ama istirak azdi! Senlikli plur tabi gelen olursa! Herkes beklenir
onur nerdeydin carsambadan sonra geliyosun

Tamam ben iftardan sonra müsait olurum. Kaçta buluşulacak kaçta başlayacağız? Hani hemen yemeğin ardından pedal çevirmek zor olur herhalde. 10 gibi mesela başlayabiliriz.

@Emrah Kırdök

İyi fikir , herkesin durumuna göre ortak bir saat belirlenmesi iyi, ama 21:30-22:00 arası her bakımdan iyi gibi görünüyor.

@Onur Yılmaz

Sana da selamlar...bekleriz...bisikleti seven bir grupla, pedal basmak gibisi yoktur...

• Beğen
Tepkiler: Onur Yılmaz
@Ali ATAY

Ben burdaydım.Herkese çarşambadan sonra dediği için bende çarşambadan sonra dedim:)

Perşembe maalesef katılamam. Bu turlar bir düzen halinde işliyor mu bilmiyorum ama bence saat 22:00 çok uygun. Ben cuma akşamı saat 22:00' de Maltepe iskelesinin önündeki ışıklarda olacağım.

afiyet olsun Allah kabul etsin yedik doyduk 21:30 da maltepe ido otobus duragi onunde olurum bugun gelen olursa beklerim

merhaba maltepe grubu ben tuzla dan, en kısa zamanda bende turlara katılcam bu aralar iş nedeni ile yogunluktayım, şimdi den herkse selamlar,

@Uğur Merdoğlu

Uğur selamlar , bende İdealtepe'deyim :in: .Gerçi şu ana kadar bende katılamadım gruba :( ama azimliyim.Denk getiremediğim için 2-3 kez tek çıktım.

MALTEPE GRUBU Güncel liste:

-Ali Atay
-onrylmz
-Sedat Şencan
-aslan asker
-yusuf doğu
-Serhat ankarali
-Sercan Keklik
-Kadir AYINTAP
-Burhan CEYLAN
-MERİH ACUN
-mert GULLE
-mehmetali GÜZEL
-tolga akan
-Kadir TEKİNER
-TOYGAR YONTGAN
-Zeki GÜNAYDIN
-İLHAN EROĞLU
-Murat Şahin
-Uğur AKABALI
-Hakan Şahan
-Anıl Kuşaksız
-Ergün Gündoğar
-Fatih Erdoğan
-Tolga Ayla
-TOLGA TUNCEL
- Berna SOLAK
-Sinan Turkkan
-Hakan YILMAZ
-ümit yılmaz
-AYDIN DİRİCANLI
-Emrah Kırdök
-Volkan Berberci
-ayhan b
-Uğur Merdoğlu

grup oldukça kalabalık oldu daha da artacaktır. Ramazan ayının bitmesi ile havalarda serinleyecek biz de bu kadar kalabalık olmasakta toplanıp sahil boyu gezebileceğiz. görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: ayhan b
Geri