Scudo Sports

Maltepe

Bizim gruba karşı bi komplo çalışmları mı var herkes banlanmıs.Orhan,İlker,Murat ve niceleri ölmedi imzamızda yaşıyor.:alkis::alkis::alkis:

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekmekçi
Scudo
merhabalar arkadaşlar, geçenlerde ucuz cadır arayışlarınızı okumuştum. yeri sizlere ne kadar uygun olur bilmem ; dağcılık malzemesi satın aldığım bir mağaza var istiklal caddesinde. geçen gün uğradığımda uyku tulumu 30 tl, cadır 45 tl demişti orada çalışan bayan. sanırım sizlerin aradığı limitler içerisinde ihtiyacınızı karşılayabilir. adresi: İstiklal Cd Tokatliyan Pasajı No:76 D:5, Beyoğlu; çetinkaya mağzasının karşındaki pasajın içinde kalıyor..mağzanın adı: DASPORT şimdiden kolay gelsin

beni yakınen tanıyan bisiklet dostları, lütfen facebook'tan ekleyiniz. Artık bisiklet için sadece alttaki linki kullanacağım. Yakında gereken açıklamayı da yapacağız.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Mhmt_EMR
Yazmayı unuttuk iyi mi?
Bu akşam Maltepe- Pendik-Caddebostan yapıyoruz herhangi bir mani çıkmaz ise. Saate henüz karar verilmedi ama yüksek ihtimal 19:00 Maltepe- Bakireler olacak. Grubun geleceği de konuşulacak, bir de Pazar günü için tur ayarlaması yapılacak ona göre ;)

Bu tapınak nerede hacı? Süreyya'daki Migros'un oralarda mı?

@Sefa.
Profil resmimde, arkadaki yapı. Evet, SüreyyaPaşa Migros'un yanındaki LCW'nin önündeki ağaçlık alanda.
Saat 18:00'da. Rota Pendik, oradan da Caddebostan. Dönüş keyfe keder bir saatte oluyor.

@Murat Ekmekçi

Bu hafta ki tur pazar kesin mi ? Benim durumları biliyorsun ;)

@Adem Demir
Vallahi kesin diyemezsek de, herkes biz turu yaptıktan sonra "şunu pazar yapaydınız ya " diyor ya, bakalım bunu pazar yapınca neler olacak.
Bisikletforumdaki son tur duyurumuza yakışır nitelikte bacaklarımızı yoracak bir tur ayarlarız elbet ;) Bugün konuşuruz İlker'le.
Yakında, çok yakında facebookda Anadolu Yaka kapsamlı bir bisiklet grubu kurarız. Bir de vakitim olursa, internet sitesi açıp yapdığımız turların yazısını oraya koyar, fotoların tüm setini oraya yükler, linklerini de facebooktan paylaşırız. İş başa düştü biraz.
Cuma günü gibi siteden temelli ayrılacağım için artık imzamda faebook adresim de var. Bisiklet dostları ekler ise yakında grubu da kurarız. Haftasonu turlarımızda hiçbir aksama olmayacak, aynen devam.

Olay yerine intikal etmiş durumdayım. Tamam.

Şi erken biterse dedim ama bitmedi. Bu arada pazar günü olacak olan turada katılamayacağım :( iş peşimi bırakmıyor.

@Adem Demir

Bu haftasonu tur olmayacak gibi. İlker ikindileri çalışıyor olacak. Soner yeni dönmüş olacak. Benim sol bacak peşimi bırakmadı. 10gün dinlendireyim artık napayım.
Bu arada grubun adına "rampalava" yı uygun gördük okadar rampa delisi ollup kolu bacağı incittiğimize göre!! Yarın kuruyoruz inşallah. İştirakınızı bekleriz.
Facebookum bu
(link)
Sağolsun Sefa da bu linki gönderdi. Pazar etkinliği olarak da "Omaha Çıkartması" yapıp Er Ryan'ı kurtarabiliriz!
(link)

Geri