Scudo Sports

Maltepe

@Uğurcan İnözü

Adalar turundan haberdar olmadığını mı söylüyorsun?

Scudo
Güzel olur giderim istediğimiz tarih aralığında
( not: aşk dolu günler sizin olsun eros_bu ) :D
Hepinizi okluyorum :evil:

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekmekçi
Önümüzdeki hafta sonu sınırları zorlayacağız. Bacaklarımızdan lifler atacak, tendonlar kopacak. Kalçalar hissizleşecek, On minute beklesek de geçmeyecek!
Rampalava'yım ben, diyen adamın ağzının suyunu akıtacak bir tur geliyor :in:
O kadar eğimli ki bazen sırt üstü düşeceksiniz :confused:
O kadar eğimli ki altınızdaki bisiklet dile gelip "what da f..." diyecek :eek:ha:
O kadar eğimli ki ön sepetinizdeki E.T, 1.vitesde boğulan Tofaş gibi boğulup gidecek :agla:
Evet, İlk 2000km tempolu,durmak yok, herkes tek, lastiği patlayanın bile üzerine direk kireç döküp, çıkmaya devam ediyoruz :)

@Murat Ekmekçi

murat üstünü çizdim bak ayağını denk al :) eros_qu :) da söyle sağ da sol da oklarını görüyorum sakata gelmesin :)

Muratın üzerine kireç dökmüşler:D ( oku yanlış yere atmışım galiba :evil:)
Orhan oklar depozitolu haberin olsun

Rampalar az gelmiş, fezaya fırlamış herif. :D

Sahi ne oldu? Neyi kaçırdım?

@Adem Demir

Ben gorustum ademim murat la eften puften bir sebep inan ki carsambaya kadar bloklamislar hesabini. Insanlarin dusunce ozgurlugunu ve ifade hakkini kullanmalari bazi belli ki karsit goruslu yoneticiler tarafindan hos karsilanmamis. Insanlar her zaman farkli fikirlerde olabilirler onemli olan ahlak cercevesi icinde bunu ifade edebilmesidir Murat kardes bunu uslubuyla yapmis. Ama bu yazilanlari okuyan ya dogru yorumlayamamis ya da yorumlama zahmetine hic girismemis.

Talihsiz bir mesele bastan assagiya...

@Muskulpesent

murat muhtemelen okuyor ama yazamıyor malesef şuanda form da (cahil cahil ondan :) ) üstünü çizmişler ama sebepne anlamadım soner şakasından dolayımı acaba ama ters birşey okumadım
ve geçen günlerde serbet kürsü de güzel bisikletciler diye bir topik sayfa neyse artık (10 mınute) :) gibi resim koydun bayan bisikletcilerin resimlerini paylaştım hoppp bir baktım silmişler neymiş tersmiş bence form da admin arkadaşlar kendi kişisel görüşlerine göre bunları degerlendiriyor

@orhan0911

Abi 2020 olimpiyatiyla ilgili topic e girdigi entry lerden kaynakli. Forumda siyaset yapilmasiymis sebep. Hey allahim :)

@Muskulpesent

aslında yapıncada b.....çıkıyor sonuçta burda her görüşten insan var

dayan #murat herkez bir twit atarak muarata destek olsun :) murat neler yazmak istiyorsun şimdi tahmin ediyorum :)

@Soner sevinç

Soner ozelden sana atsın sende yaz buarada kalbim demi çarşambaya kadar rahat etcez tamda senin bu eros muhabbetin olacakken
:) senin bir parmagın olmasın bu işte eros ?

Ohoo... Maltepe'den ağzını açan şutlanıyor abi. Ne iş bu :D

Murat'ın banı hakkında bir yorumda bulunmuştu. Sanırım Orhan abinin adını da bu yüzden çizdiler.

Geri