@orhan0911
Yol bisikleti alıp sedoşu kenara atıcağım demedim yaw. Ama sahilde bineceksem, toprağa girmeyeceksem o gün, yanıma yol pisikletini alacağım. Kafaya da koydum, karbonat olanlarından alıcam!! Hafif olsun 8.5 kgmı geçmesin. Offroadu çöpe atmış değiliz. Cyclocross ise istemiyorum çünkü gerçek yol deneyimini yaşamak istiyorum.
Gelelim bir başka meseleye.
Ankarada iken decathlon'a gittim ya, orada coleman bedrock 2 çadır kurulmuş vaziyette duruyordu, onun fotosunu içten dıştan çekeyim de buradan paylaşayım dedim kendi kendime.
Güvenlik dibimde bitti, fotoraf yasak

ha: nasıl yasak ya, sanki dersin atakuleden genelkurmayın detaylarını çekiyoruz ki uydu teknolojisi de henüz icat edilmedi ya!!. Donunun üzerindeki yıkama talimatlarını bile görüyorlar artık. Hala orada foto yasak burada foto yasak.
Ulen hadi onlar eskiden kalma dandirik kurallar, kıytırık decathlonun içinde foto çekip ne gibi birşey yapmamı bekliyorlar, istesem 3d panoramik görüntüsünü çıkartır, internete bile koyardım ya sırf .....liğine.
Ayrıca malzeme kalmamış içeride. Yağ sökücü sprey kalmamış diyorum, adam gelip aynı rafa bakıyor maalesef kalmamış diyor

yahu bunu söylediysem üşenme de git depodan getir demek istedik.
3.mesele, kamplı malzemelerin ilk turunun siparişi. Önümüzdeki haftaiçi bagaj ile heybeleri internetten ısmarlayalım. Haftaya bir hardcore tur ayarlayalım. Detayları biraraya gelince konuşuruz.
ÇAB selamı üzerinize olsun (hatta suratınıza)