Scudo Sports

Maltepe

Scudo
@orhan0911

Yol bisikleti alıp sedoşu kenara atıcağım demedim yaw. Ama sahilde bineceksem, toprağa girmeyeceksem o gün, yanıma yol pisikletini alacağım. Kafaya da koydum, karbonat olanlarından alıcam!! Hafif olsun 8.5 kgmı geçmesin. Offroadu çöpe atmış değiliz. Cyclocross ise istemiyorum çünkü gerçek yol deneyimini yaşamak istiyorum.

Gelelim bir başka meseleye.
Ankarada iken decathlon'a gittim ya, orada coleman bedrock 2 çadır kurulmuş vaziyette duruyordu, onun fotosunu içten dıştan çekeyim de buradan paylaşayım dedim kendi kendime.
Güvenlik dibimde bitti, fotoraf yasak :eek:ha: nasıl yasak ya, sanki dersin atakuleden genelkurmayın detaylarını çekiyoruz ki uydu teknolojisi de henüz icat edilmedi ya!!. Donunun üzerindeki yıkama talimatlarını bile görüyorlar artık. Hala orada foto yasak burada foto yasak.
Ulen hadi onlar eskiden kalma dandirik kurallar, kıytırık decathlonun içinde foto çekip ne gibi birşey yapmamı bekliyorlar, istesem 3d panoramik görüntüsünü çıkartır, internete bile koyardım ya sırf .....liğine.
Ayrıca malzeme kalmamış içeride. Yağ sökücü sprey kalmamış diyorum, adam gelip aynı rafa bakıyor maalesef kalmamış diyor :D yahu bunu söylediysem üşenme de git depodan getir demek istedik.

3.mesele, kamplı malzemelerin ilk turunun siparişi. Önümüzdeki haftaiçi bagaj ile heybeleri internetten ısmarlayalım. Haftaya bir hardcore tur ayarlayalım. Detayları biraraya gelince konuşuruz.
ÇAB selamı üzerinize olsun (hatta suratınıza)

(link)
isterseniz yarın dönüşte kadıköye gidelim bi bakalım canlı canlı

@Soner sevinç
Ben canlısını incelemiştim, ama extra pedal için gelirim. Şu şartlar altında minimum 3kişi bu heybeden alacak gibi görünüyor.

@Murat Ekmekçi

Hardcore Tur hazır abi :) detayları yarın konuşuruz ;)

Gencler bugün cumada ruhunuzu iyice arındın hafifleyin murata (thorrrrr :) ) yetişmemiz gerek herkeze hayırlı cumalar

Polonez şimdilik yalan oldu çünkü gençler adalar tur yapmış. Haftaya hız temalı bir turdan çok(sanki şimdiye kadar hız temalısını yaptık da) ağır yükle yokuş çıkma temalı bir tur yapacağız. İşte ozaman arkaya çantalar heybeleri koyup Kısa Polonez diye bilinen turu yapabiliriz(Aslında kısa polonez diye bilinen bundan daha uzun, bu biraz daha kısa polonez!). E artık yüksüz arkadaşlar yüklü arkadaşları rahatça bertaraf ederler.
Kamping zamanı geliyor baby.

Adalara gelemiyorum maalesef :( Bu arada şok da çadır gördüm 60 tl ye ,bilmiyorum siz daha ucuzunu bulmuş olabilirsiniz ama.

@Uğurcan İnözü

Mesele sadece çadırın fiyatı değil Tahinli :) Birsürü kriter var sen yeter ki istifa et güneye gel!!
Bu arada bugünkü turda da geyiğin tavanına vurduk. Arkadaşlarımız yeni nickler kazandı :D

İyi oldu iyi. Olimpiyat köy yapıyoruz ayağına, zaten arap saçı gibi olan trafik/ulaşım hizmetleri sekteye uğramayacak en azından. Belli başlı bölgelerde ulaşımın iptali ve yoğunluğun bazı noktalara doğru kaydırılması gibi şeyler olmayacak. Eğer kazanmış olsaydık, sırf bu yüzden zaten kısıtlı olan bisiklet ile ulaşım imkanımız iyice çileye dönerdi.

Ben bu açıdan değerlendirip, kazanamadığımız için seviniyorum.

@Sefa.
Yeni yapılacak tesisleri düşün, spora olan ilginin arttığını, sporu sadece futbol sanan zihniyetin 10larca yeni spor dalı ile tanışmasını, spora ve sporcuya karşı olan düşüncelerindeki en ufak değişme ile bizlere karşı olan bakışında oluşabilecek farklılıkları düşün. Altyapının iyileştrilmesi, yolların yeniden düzenlenmesi vs vs. Çok şey kaybettik.
Umarım yukarıda saydıklarım başka vesileler ile gerçekleşir.

Geçmişimizde Formula 1 gibi bir örnek varken, bahsettiklerini düşünemiyorum ne yazık ki. Elimizde her sene düzenlenecek olan böylesi bir imkan varken bile bunu değerlendiremediğimize göre sadece 1 kez yararlanabileceğimiz bir tesisleşmeye yatırım yapmak ne derece doğru olur pek bilemem.

Dediklerinde haklısın tabi, spor = futbol algısının yıkılması açısından bu büyük bir adım sayılırdı ama İstanbul böylesi bir şey için buna ne derece hazır onu da düşünmek gerekli. Ne bileyim olimpiyat şehri olarak Bursa, Eskişehir, İzmir, Ankara gibi şehirlerimiz aday olarak gösterilebilirdi. İstanbul'un uluslararası arenada tanıtıma ihtiyacı varmış gibi bu tür girişimler için merkez gösterilmesi artık bir noktadan sonra sıkıyor insanı. Adım atacak, nefes alacak yer kalmadı artık burada be. :)

Her neyse, iş işten geçti nasılsa. Ölmüşle olmuşun çaresi bulunmazmış (böyle miydi bu laf? :p) En azından bu birilerine bir ders olsun ki neyi, nerede, ne zaman yanlış yaptıklarını fark ederek sonraki sefer(ler) için gereken önlemler alınsın. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekmekçi
@Murat Ekmekçi Abi tur varsa niye haber vermediniz ya ?:(Ne yapim bende tahini soğumadan yiyeyim çöreğimi :D

Geri