@Soner sevinç
-Gece soğuk olur sabaha karşı üşeyebileceğin akşam üzerine alabileceğin birşey yoksa diye önerdim. OPSİYONEL
-Banyo deniz gibi durumlarda kullanmak için çanta hacmini pamuklular kadar işgal etmeyecek, çok daha çabuk kuruyacak, ŞİDDETLE TAVSİYE
-Heybenin üstü ayrılmıyor ama bulabileceğin en ekonomik heybe, ogün Cihan'da gördüğünüz. Üst tarafını doldurmaz isen sıkıntı yok ama uzun turda dolup taşacak. 55lt hacim. TAVSİYE
-Decathlonda 14 tlye mat var 0.7cm kalınlık 1.80 boy. ben 1.80e bu boyumla sığmaz iken sen! çok dandik yattığın yerdeki her çakıl g...de hissedersin TAVSİYE
-2. çadırın ağırlığı 3.2-3.5 kg arasıdır. Decathlonda 2 snde açılan çadırlar da okadar daha kompakt ama bisiklet arkası yemek tepsisi gidip görmeniz daha doğru, ben "loap berg" ya da "loap sund"çadır alacağım bulabilirsem onlarda 170tl civarı 2.8 kg civarı
-Güneş enerjisini fikir olsun diye, 30 tllik papatya şarjlar asıl ilgimi çeken tanesi 30 tl ama tam güneşte 8 saatte doluyor!
(link)
OPSİYONEL
-Evet kartuşlu, 500gramlık kartuş 25 tl civarı, günde 100gram yakar TAVSİYE
-Tencere setini ortak alacağız evet, alüminyum olması şart ısıyı iyi tutması açısından, o setten de sadece 1 tencere 2 tabak kullanılır. TAVSİYE
-pilli led aydınlatma baya ucuz, şarj yok bakkaldan al pili tak, gazlı çalışan tehlikeli çadır içi olmaz diğerleri de 50-60tl!
maşa için forumdan fikir alabilirsin. Bunların boğazları sabit ölçüde mi bilmiyorum. Ama gene 100tl gider cebinden gibi geliyor