Scudo Sports

Maltepe

@orhan0911

:) :) :) puahahahha
Bunelan, takım elbise tamam gibi, kemer ile ayakkabılar koyu kahve neredeyse tutuyormuş. Düğüne de bisiklet gözlüğümle gitmişim!
Tarihin gördüğü en kötü fotoshop çalışması olmasına rağmen güldürdün beni ben de haftasonu güzel bir rota çizip seni güldürücem ;)
Gerçi 4 eylül çarşamba son dersimin notu açıklanacak ona göre ankaraya gitmek zorunda kalabilirim. çarşambaya herşey belli olur. Orhan sen cumartesi mi pazar mı istiyon onu söyle.
Yav kardeşim düğünlerden tiksiniyorum, daha doğrusu bizim memlekette yapılan düğünlere iştirak edenlerin %90ı sırf orada görünmek için gider, tıpkı benim bugün yapacağım gibi. Benim eğlence anlayışımda tanımadığım insanlarla yüksek sesli müzik ile komik figürler ile dans etmek olmadığından(buyüzden gece klublerini de hiç sevmem) düğün işine kılım.
Gelelim pedalşörler meselesine. Daha öncede söyledin ozamanda cevap verdim, gene söylüyorsun gene cevap veriyorum. Onlar kamplı gidiyordur Orhan'ım. Biz de inşallah kamplı gideceğiz eylülde ve size vaat ettiğim sucuk mangalı yapacağım.
Tayt meselesinde katılıyorum. Uzun turda ihtiyaç. Haftaiçi ben de gidip pedli tayt alacağım ama nereden diye düşünüyorum. Decathlon uzak geliyor. Kadıköydekiler fiyat geçiriyor. Varsa anadolu yakada uygun fiyata uygun beden, söyleyin gidip alalım.
Son bir not: Tahmin edin bu tur yazısında artık kime geçiriyom :islik:

Scudo
@Murat Ekmekçi

ok pedalşörler günü birlik gidip geliceklerdi artık bu saatden sonra zor 3 dakka da hazırlanan foto şop bukadar olur idare et ilerde iyi çalışmalar görürsün :)

Harikasin ikan kardesim ;)

Murat şu an cifte telli oynuyosun goruyorum. Gayette istekli gorunuyorsun :D Adam tam bur Dügünner dostum B-)

Arkadaşlar düğünden döndüm, panik yok :) O kadar rampadan sonra bu dizlerle bi de horon teptim. Naapayım Laz'ım ben. genetik kodumda kemençe duydun mu tepin diye bi dizilim var, otomatik çalışıyor. Üstelik kırmızıdan da bikaç bardak içmiş olabilirim ;) Hepinizi öpüjeeem!!! Soner seni öpmücem, sen hemen kene var mı diye dalıyon :)
Orhanım biz o Delmece yaylasına eylülün 3.haftası gibi kamplı gideceğiz. O yüzden pek itibar etmedim ayrıca nediyordu matrix filminde Neo Morpheus'u kurtarmaya gitmeden önce "I need Rampa, lots of Rampa". Yani diyor ki Polonezköy'e gidin ama rampalı yoldan gidin, dönerken de pis yoldan dönün!!

@Murat Ekmekçi

la murat ne içtinsen harbi kafa yapmışsın :) I need Rampa, lots of Rampa

Murat onlar film inanma onlara. Hem onu diyen polenezköyü bilmiyordur bile :D

@Soner sevinç

Korkma soner abi ben yanında olacağım :p :):):)

Öyle bir tur çiziyorum ki eğim profilini çıkar dediğimde, grafiğin tavan noktası laptopun ekranından fırlayıp üst kata çıktı. (he çıktı çıktı)
Öyle eğimli olacak ki akşam bacaklarınız istifa dilekçesi yazıp sizden ayrılıp kendine yeni bir hayat kuracak.
O kadar eğimli olacak ki aynı eğimde gökyüzüne doğru devam etsen 2 saate aya varacaksın :eek:ha:

Yeni tur oluştururken "Barbar Conan " film müziklerini dinlersen olacağı bu tabi :)

@Murat Ekmekçi
Bu konuyla en çok ilker abi ilgilenir sanırım :) en son senin çizdiğin daha uzun ve rampalı yollardan götürürken arkamda söylediklerini orhan abi biliyor :O :D :p

@Adem Demir

Ahahahaha adem ayıp olmuyor mu ? He diyecen ki, sen yaparken ayıp olmuyorda biz söyleyince mi oluyor :) Evet siz söyleyince ayıp oluyor :D :D bi de şahit gösteriyor bak ya hahaha

Yok bişi muratcım yok sen hazırla rampaları mampaları :islik:

@Muskulpesent
Vaay zındıık, Mendebuuur (lütfen şaban filmlerindeki hoca edası ile söyleyiniz)
Tabi hazırla dersin rampaları, haftaya yoksun. Çocukları haftaya heyvanat bahçesine götürecem, sen geri döndüğünde ise bisiklet ile Everest tırmanışı yapıcaz. Kadıköy'den çıkış saat 08:00, eve dönüş, 6 ay sonra akşam 19:00, sonra Caddebostan'da çay. Evet, Everest'ten döndüğümüzde bile çay içeceğiz. Hem belki akşam turlarıma anlam, neşe ve huzur katan hanım arkadaşı da görürüz :utn: :confused:

@Murat Ekmekçi

her zaman ki saatte, her zaman ki yerde, her zamanki haliyle, fırtına gibi yanından geçerken yüzünde bıraktıgı esiniti ve hoş parfum kokusu...:asik:

ahahaha murata anlatıyorum böyle, şimdi sahillerden toplıcaz derbeder olacak :D :D

@Muskulpesent

Aynen hazırla Murat abi sen kendimi zor zaptediyorum bi 74 daha yaptım bugün ;) :p

Hanım arkadaşı everest eteklerindemi görecez :cool:

Bu seferki tur bol denizli düz yol olsun. Yolda fazla yorulmaz denize gireriz diye düşünüyorum ben :rolleyes:

murat düğündeki kız arkadaşınımı getirceksin hani resimdeki beraber göbek attıgınız :)

Geri