Scudo Sports

Maltepe

Son durum yarın 2 de buluşuyoruz mu. Eğer öyleyse ve rota Pendik'se gene geçerken beni ve gelirse Adem'i yoldan alırsınız. Uğur un nerden geldiğini bilmiyorum onuda alırız bir yerden :) herkese uyar heralde

Scudo
@Soner sevinç
Aynen öyle Soner abi ben yine Kartal kumcularda katılırım size.

@Muskulpesent

Pazar öğleden bahsediyoruz bu akşamdan değil biliyon değil mi. Pazar 14:00da müsait değilsen, istifa et, pazartesi yalvar yakar işe dönersin!! olmadı bisikletle gelenlere termosta su ve simit satar geçinir gidersin. Sıkıntı yok!

@Murat Ekmekçi

pazar günü çaiışılırmı ben bügün çalışıyorum :(

Beyler haklısınız haklısınız da ekmek parası işte askere kadar dayanıcaz artık... Bizim haftasonumuz bayramımız seyranımız yok :confused:

O zaman yarın(18 ağustos pazar) saat 14:00'da Maltepe Bakireler tapınağında- Migros önündeki- gelen olursa buluşup en geç 14:05 de sahil yolundan kalkış yapıp, Kartal'a doğru yol alalım oradan yolda ki gençleri yaşlıları toplayıp Pendik'e gidelim bacakları açalım sonra birsorun olmaz ise caddebostan'a nonstop mtb tempomuzu yapalım.
Gelecek arkadaşlar, sahil yolunda bizi(ya da beni) gelirken görebilecekleri şekilde biryerde olurlar ise birbirimiz kaçırmamış oluruz. Soner, Kartal'da çok araç ve kalabalık var sen yola çık el at direk, Adem sen gelirsen senin geleceğin yer zaten boş sayılır.
Kırmızı sedonam var, Mavi şort ve forma giyiyor olacağım.

Geçmişe gidince 2 kişi daha gelecek görünüyor.
Rota ve saat belli gelecek olan ona göre sahile inip el ederler toplarız

işten en erken 2.30 da çıkabiliyorum daha erken çıkarsam bakirelerin takıldığı yere gelirim geç kalırsam yine oraya gelirim sizin pendikten dönüşünüzü beklerim, bisikletim kırmızıya yakın turuncu motifli ve beyaz bianchi

@Uğurcan İnözü

tamam, dönerken tapınağa bakarız ama kaç gibi orada oluruz emin olamıyorum 15:00-15:30 o da tahmini.

gençler program hala geçerli, sadece kontrol amaçlı mesaj atıyorum

saat 3.00-3.30 arası maltep migros önünde bekledim ama gelen olmadı kim kimi ekti anlayamadım

Ekiş yok. 15:45 gibi Maltepedeydik, anca gelebildik Pendik'ten.Yol üzeri katılımlarda ufak beklemeler oldu onun dışında rüzgar yüzünden tempo ayarlayamadık. Bakireler'de 1-2 dakika bekledik sonra yandaki büfeden birşeyler aldık yedik içtik. Hafta içi 2-3 defa "akşam çıkışı" yapacağız, 30-40km yapacağız, artık oraya bekleriz seni, bir çay ısmarlarız artık ;)

@Uğurcan İnözü
Ekiş yok. 15:45 gibi Maltepedeydik, anca gelebildik Pendik'ten.Yol üzeri katılımlarda ufak beklemeler oldu onun dışında rüzgar yüzünden tempo ayarlayamadık. Bakireler'de 1-2 dakika bekledik sonra yandaki büfeden birşeyler aldık yedik içtik. Hafta içi 2-3 defa "akşam çıkışı" yapacağız, 30-40km yapacağız, artık oraya bekleriz seni, bir çay ısmarlarız artık

@Uğurcan İnözü
bu haftasonu 80-90kmlik bir tur yapalım mı diye konuştuk bugün, yer ve zaman konusunda birsürü fikir var ama maalesef arkadaşların çoğu cumartesi ya da pazarın bir tanesinde ya tam gün ya da part-time çalışıyor, hali ile herkesin tam kadro dahil olduğu bir organizasyon zor oluyor.
Kimsenin geride bırakılmayacağı ya da geri düşmeyeceği bir etap planlıyoruz ama bakalım, burayı takip edelim, ortak akıl tek akıldan üstündür elbet birşey buluruz cumaya kadar ;)
Adalara gelince haftasonu için kısa bir mesafe, yarım saatte bitiyor, ama o da planlarda var, belki de cumartesi-pazardan birinde adalar diğerinde uzun turu yaparız. aslında sevdim ben bu fikri :)

Geri