Harika oldu bu
Peki beyler o halde pazar akşam 21:45 de hepimizin bildiği bakire tapınağında buluşalım ( artık herkes biliyor burayı ) Artık Allah pedala ne kadar kuvvet verirse yol alırız.
sen kendin büyük bir aydınımızsın orhan, kendi ışığınla gidersin! zaten pazar akşamı 21:45-22:00 arası Tapınağın orada buluşulacak. sahil tarafı ışıklı sayılır ama sen gene de öne bir gaz lambası felan birşey takıver.
Orhan haklı beyler! Boğazı dolaşıp Karadeniz sahili boyunca Kastamonu'ya gidelim, sabahleyin dönmüş oluruz!!?? Orhan, sen iftarı Manisa mesir macunu ile mi açıyorsun? O kadar yemeğin içeceğin üzerine neyin Üsküdarı gece gece. Otur, ye tulumba tatlını, hem bana da ısmarla
Programımızda bir aksaklık bulunmuyor arkadaşlar. Bu akşam 21:45 - 22:00 arası bakire tapınağında buluşacagız aramıza katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Bu arada Orhan dediğini yaptırdı Murat, Üsküdar a gitmek konusunda 40 km e yakın rotamızla şahane bir gezi oldu, en kısa zamanda tekrarlayalım dostum :alkis::alkis:
ilker senden ayrıldıkdan 150 metre sonra arka teker gene yalan oldu birden indi. otostop çektim yoldan geçen çekiciyi durdurdum onunla gittim eve öldüm.