Scudo Sports

Maltepe

akşam ne yapıyorsunuz. çıkan olcakmı. arefe turu atardık biraz.

Scudo
-vallahi arefe turu bana uyar
-pazar günü turu şimdiden söz veremesem de bana uyar
-hatta Bayram da İstanbul trafiği acaip seyrelir çünkü nüfus dışarıda malum. Normalde nefret ettiğim(trafiğinden dolayı) boğazda bisiklet olayına bu haftasonu sıcak bakıyorum. üstelik sadece Maltepe'den değil, her yerden gelinebilir.
-burayı takip edin ama gezi açılacaksa "Gezi ve Tur duyuruları" kısmına açmak lazım, burada açılırsa güme gider.
-@Uğurcan, Kadıköy-Tuzla bizim için biraz erken mesafeden çok o mesafeyi belli tempoda almak lazım. minimum 25 ortalama lazım o da mtb ile yorucu olur amma velakin Ramazan sonrası normal beslenme rutinine dönüp de kaslarımız toparlanınca, 3-4 antremandan sonra o dediğini de yapalım.

iyi o zaman akşam aynı saatlerde aynı (21:45) aynı yerde ( tapınakta :D) olabilir. gelecekler isim yazdırsın :D ona göre yola çıkayım ben

22:00 Maltepe Migros veyahut önündeki tapınakta buluşma ve de ayin, 22:15 de kesin çıkış koy onun adını, iftar sonrası rahat rahat gelsin cümle alem.
nereye gideceğimize spontane karar veririz, gene Kadıköy tarafları olabilir,aydınlık yollarda süreriz. yedek lastik ve kaskınızı getirin demeye lüzum var mı?
1-Murat
2-Soner

anlaşıldı merkez ( gerçi geçenki patlağı ben yamaladım ama gene yedek lastik alayım yanıma :D)

10 bin avroluk makinami ( umit ravenger ) kaparim da gelirim.

22:00 de oradayim ;)

ben gelirim uğurcan bey yedek lastğim yok gerçi ama sanırım bi sorun çıkmaz

ben gelirim uğurcan bey , yedek lastiğim yok gerçi ama sanırım bi sorun çıkmaz

Önümüzde ki tur muhtemelen Maltepe - Aydos arasinda olucak. Aydos tepesinde sucuk ekmegimizi yedikten sonra geri donus yolu tutulacak. Muhtemelen son iki bulusmada ki gibi aksam saatleri yerine öglen sularinda hareket edilecek. Gelmek isteyen arkadasa duyrulur. Dun ki maltepe - uskudar turumuzla ilgili murat musait olursa gun icinde dun ki gezimizi kaleme alicak. Okurken kahkahalar atacagima eminim :)

@Muskulpesent
Hiç şüphem yok :D fotoları dört gözle bekliyoruz :D:D

@ulaş alkaşi

Yedek lastik ve pompa çok önemli ulaş. Kendimden biliyorum. İki turun sonundada lastik gitti benim.sonra çekici felan uzun işler :D

@Soner sevinç

Ben link e tikladim da belgesel li sitelere yonlendiriyo hikayeli mikayeli :D

cumartesi ya da pazar düşünüyoruz, maalesef ortak zaman tutturmak biraz zor oluyor. cumartesi olursa akşam düz yol şeklinde, pazar olursa aydos mangal sucuk şeklinde çıkış sanayi caddesinden. ama bambaşka bir tur da olabilir, boğaz gibi. burayı takip etmeye devam edin.

tamamdır takıpteyım,
bugun yarında cıkan olursa bırlıkte pedallayabılırız

Geri