Scudo Sports

Maltepe

@alper okumuş

Arkadaslar selam. Ben yine katilamayacagim sanirim. Haftasonu bisikletimi de alip uzaklara acilacagim. Ama en yakin zamanda katilacam araniza

Scudo
Harika oldu bu :)
Peki beyler o halde pazar akşam 21:45 de hepimizin bildiği bakire tapınağında buluşalım ( artık herkes biliyor burayı :) ) Artık Allah pedala ne kadar kuvvet verirse yol alırız.

Ne dersiniz dostlar ?

@Murat Ekmekçi

bugün kadir gecesi biraz ibadet yatırım amaçlı
pazar iftardan sonra :) olabilir ama nereye pedallıcak sınız ? oda var ve aydınlatma bende sıfıra yakın :(

sen kendin büyük bir aydınımızsın orhan, kendi ışığınla gidersin! zaten pazar akşamı 21:45-22:00 arası Tapınağın orada buluşulacak. sahil tarafı ışıklı sayılır ama sen gene de öne bir gaz lambası felan birşey takıver.

@Murat Ekmekçi

sahildemi dolaşıcaz :( kadiköy üsküdar veya başka biryer kız çocukları gibi sahil :)

Beyler ben Maltepe Esenkent de oturuyorum, her türlü kısa, uzun mesafe pedallayabiliriz amaç keyif almak sonuçta.Benim bisiklet (link)

@orhan0911

Dostum aslinda dusuncemiz ilk etapta bi tanisma turu olmasi sonrasi icin extreme planlarimiz var hepimizin :):)

Orhan haklı beyler! Boğazı dolaşıp Karadeniz sahili boyunca Kastamonu'ya gidelim, sabahleyin dönmüş oluruz!!?? Orhan, sen iftarı Manisa mesir macunu ile mi açıyorsun? O kadar yemeğin içeceğin üzerine neyin Üsküdarı gece gece. Otur, ye tulumba tatlını, hem bana da ısmarla :)

İdealtepe'de oturuyorum ben de katılmak istiyorum.Hemen hemen her yere gelebilirim.

En fazla Maltepe- Caddebostan -Maltepe yapılır. Tempo düşük-orta tutulur, gençler tanışır, bacaklar Ağustos'a merhaba der.

Programımızda bir aksaklık bulunmuyor arkadaşlar. Bu akşam 21:45 - 22:00 arası bakire tapınağında buluşacagız aramıza katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.

Bu akşam görüşmek umuduyla :)

kastamonu fena sayılmazmış :) nediyorsun murat gelimi? biliyorsun kartaldan pedallıcam ve dönüşdede butarafa gelen yok sanırım tek dönücem?

Kastamonu çok uzak sabah işe gidecekler var Aramızda:) Orhan ben varım atalardan çıkıyorum ben oraya kadar eşlik ederim sonrası sende :)

Gel Orhan Gel, ne olursan, nereden olursan ol gene gel, arabayı maltepeye parketsene eğer okadar sıkinti olacak ise

@Murat Ekmekçi

Bu arada Orhan dediğini yaptırdı Murat, Üsküdar a gitmek konusunda :) 40 km e yakın rotamızla şahane bir gezi oldu, en kısa zamanda tekrarlayalım dostum :alkis::alkis:

ilker senden ayrıldıkdan 150 metre sonra arka teker gene yalan oldu birden indi. otostop çektim yoldan geçen çekiciyi durdurdum onunla gittim eve :D öldüm.

Geri