Serkan Taşdelen
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.757
Yetişin doslarım ülkem gidiyor, dünyam gidiyor. Bir çoğumuz arkasından el sallarken, birçoğumuzda gitmesin diye yalvarıyoruz. Bu duruma kesin olarak DUR dememiz imkansız değil, azda olsa uğraşmak bence tüm vatandaşlarımızın boyun borcudur. Ben bu seneki projem için bu konuyu ele aldım. İnanıyorum ki sesimi duyurabilicem. Amacıma adım adım yaklaşmak çok mutlu edecektir beni. AMACIM; Gün geçtikçe yüzünü gösteren “KÜRESEL ISINMA”, bunun beraberinde getirdiği “KURAKLIK”, sahiplenesi bir yalnızlığa terkedilmiş “DOĞA”, geçmişimizin saklı labirentlerinde atalarımızın izini süreceğimiz “TARİH”, zamana direnen ve yaşam fonksiyonlarını diriltmek istediğimiz “KÜLTÜRÜMÜZ”dür… Amacımız, bu konulara dikkati çekip, bu gerçekliklerin var olduğundan herkesi haberdar etmek. Dünya 5 milyar yaşını doldurma evrelerindeyken, bu ihtiyar dostumuza biraz daha iyi davranmak gerektiği kanısındayım. Bunca yıldır bizleri cömertçe bağrında barındıran Dünya’ya acaba borcumuzu ödeme vakti gelmedi mi? Çoktan geçti de yankılarını dinliyoruz yapılan hataların! Dolayısıyla “SIFIR YOK OLUŞ” un varlığını zihinlere kazımaktır amacımız. LÜTFEN SESSİZ ve ÇARESİZ KALMAYALIM.. Sevgiler...