@Efrahim Yasin AKTAŞ
sadece ilk ve son sayfaları okuyabildim kısıtlı vaktimden ötürü,
o cihazlar eğitilmiş köpekler içindir, daha doğrusu yurtdışında köpekleri eğitmek için kullanırlar,
sokaktaki her uyuz köpeğe yapınca aksine hırlaşabilir, daha da saldırgan hali alabilirler.
Yalnız eğitilmiş köpeklerde %100 etkisi vardır,
sokaktaki köpeklerin tamamında aynı etkiyi göremezsiniz.
Bu ürünü hepsiburada.comda incelerken yazılan yorumları okudum ve oradan edindiğim bilgilerle burada paylaşmak istedim.
Gürsel Bey'in yöntemi en mantıklısı, bana da eriklideyken sabahın 6sında bisikletle eve dönerken topluca karşımda birikmiş eski usül savaşçı misali uyuz köpek ordusu çıktı, hepsi üstüme koşuyordu, yakşalık 20-30m mesafeden koşmaya başladılar, yol da mıcırlıydı durup da manevra yapıp arkama dönene kadar saldırmış olurlardı, durmadım iyice bastım pedala, en ortasına sürdüm artık o sabahın köründe çıldırmıştım kısaca, artık tüm ağırlığımı pedala veriyodum, neredeyse pedalı kırıcaktım.
o kalabalığı yarmıştım tam ortadan, 10saniye sürmedi kovalamaları ama olur da bi taşa takılırsınız yol da engebelidir, takla makla atarsanız o an Allah'a dua etmekten başka şansınız yok.
İstanbul gibi öyle acil durum oldugunda da imdadınızda yetişecek insan veya acil durum merkezi fln da bulamazsınız.
O an o deliliğim tutmuştu şansa, normalde o korkudan da belki teşebbüs edemem belki yine.
Karaköyde de o cihazı da "Bayanlar İçin Köpeksavar Gelmiştir" yazısıyla vitrinlere koyduklarında da fena kıl olmuştum gerçi. (Gerçi silah satan bi dükkandı, anlıyosunuzdur mantıklarını; delikanlı adam silah sıkar gibi bir şey çıkıyo.)