Scudo Sports

Köpek saldırısı ve ısırmasından kurtulmak için...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@shımano11

onun yerine ben cevap vereyim, benim umrumda olmazdı,

itin biri ucuz yere parçalıyacak, ki köpek ısırdı anlamsız ve aptalca şey yüzünden haberim yokken tendonumdan ısırdı, bırakmadı da uzun süre,kotum parçalanmıştı paçasından ve bileğimi zor kurtarmıştım, arkamı dönüp delirip de hayvanın burnuna botla geçirmeseydim hala devam edicekti ısırmaya.
sokakta hayvan olmaz, ya barınaktır ya da evdir yeri.hayvana üzülüyorum kesinlikle ama kimse de huzursuzluk içinde korkuyla yaşamak zorunda değil.

hastaneye gittik köpeği getir dediler, orada ayrı bi boyut açıldı

üstüne belediyeyi çağırdık götürsün ya da vursun diye, kendini panter emel sanan (küfür edicem zor tutuyorum kendimi) şahsiyetler engel olmuştu,

yetmedi aynı köpek kovalayıp dururdu beni, üstüne benden sonra 6-7 kişiyi daha ısırınca son karar verildi ve vuruldu.daha fazla dursaydı ben vurucaktım.

umrumda değil açıkçası, kaçarım kaçabildiğimce, ısırırsa da sonra onu bi tenhada kıstırır silahımla beynini patlatırım. Engel olanı da vururum o delilikle.
Benim anam ağlıycağına da onun anası ağlasın umrumda değil, bu canı pazarda bulmadım ben.

Hem o genleriyle oynanmış kanı bozuk itleri de besleyenleri anlamıyorum(pitbull..), hatta onların beslenmesi de yasal olarak serbest değil ama hala bunları besleyenler var. Ben sokakta yürürken lavugun biri anası gibi kızlara itinin özelliklerini hikayelerini sayarak muhabbet açıp artislik taslayacak diye bücür boylu kas yığını gereksiz bir varlıkla gezicek, beni ısırıcak anlamsız yere hiç yere ve tüm günümü mahvedicek,belki de hayatımın kalan kısmını sorunlu geçirmeme sebep olucak,

sonra da hayvan hakkı, o hayvanın benim için yaşamaya hakkı yoktur artık o dakikadan sonra. canıma kastı olan bir iti de oyun yapmıştır diye yorumlayan adamı da ben de oynatırım orda dansöz gibi.

isteyen istediğini düşünsün o iti vururum, sahibini de sakat kalana kadar evinde döverim, arkası çıksın çıkabileceği kadar indiririm hepsini gücüm yettiğince, korkum yok çok şükür böyle şeylerden.

Tiksiniyorum zaten yanlarından geçerken, Allahın itine de yol veriyorum bir de yürürken.5-10m uzağından geçiyorum.marketlere sokuyolar bazen yasak dinlemeyip, sokak köpeği daha asildir onlardan.

Ben de sokakta kulübesinde nice köpekler besledim, evimde kedim var, husky olur ne bileyim dizideki lessie türü olur, sivas kangal olur böyle düzgün köpeğe amenna ama, yamuk yumuk o anormal genleriyle oynanmış anormal köpeklere it diyorum. Sokaktaki köpek zaten gariban ondan korkum olmaz, asıl elalemin itinden korkulur.o alet de saçma, sokaktaki köpekten tırsıyosan yolunu değiştir, yaklaştıysa bebek sever gibi cici sözler konuş, gördün ki köpek kuyruk salladı o zaman hoşuna gitmiştir, yavaşça ve sakince gideceğin yere o köpek yokmuş gibi davranırsın.

Scudo
ofke ve hiddet dolu yaklasimlar sanirim kopekler tarafindan algilaniyor. yani kisinin ic dunyasi, kafasindan gecenleri kopekler fark edebiliyorlar dusuncesindeyim. o nedenle de davranslari degisiyor. yazilari okudugumda kimisi vururum-keserim-parcallarim seklinde yaklasiyor, bir baskasi ise dururum-inerim-sessizce yururum seklinde yaklasiyor. bu iki farki kopek sanirim algiliyor ve davranisini etkiliyor olmali. ben yok etmekle (boyle bir duyguyla) bir yere varilacagini dusunmuyorum. birini edersiniz digeri gelir uzerinize.

@celil.mayaoglu

kesinlikle katılıyorum

Gürsel abi bence bukadar emin olma geçen inegölden-oylata çıkıyordum köyde 3 köpek peşime takıldı 1 tanesi ayağımı ısırdı yere düşütüm ve halada ayağımda o iz var.
demişsin de gürsel abi ne demiş
sürü halindeyse zik zak çiz grubu böl baktın olmuyor pedalla
demiş mesajı iyi oku ;)

arkadaşlar benim bildiğim tek teknik var

köpekler genelde hareket eden araçların peşinden koşarmış denedim gerçektende oluyo

peki ne yapalım?

bence köpeği uzaktan görebilirsek hemen yavaşlayalım

peki uzaktan göremezsek?

bu soruya pek yanıt veremeyeceğim ama vücudun salgıladığı adrenalin bir anda artacağından zaten pedallamada artacaktır yani hiç yavaşlamaya gerek yok diye düşünüyorum

eğer yazdıklarımda hata,bilgi eksikliği varsa düzeltin çok sevinirim sevgi&saygılarımla

geçen 8 tane köpek kovaladı beni etraftkilerden beni görünce kaçı yorlardı bir yaşlı amca kurtardı beni

bugün benide 2 tane rottweiler kovaladı.bastım pedala tam jantlara kadar yaklaştı,100 metre gidince terkettiler ama azimli çıktılar :D

@marenostrum

bir yandan öfke bir yandan sevgi. Kopekler bizi neden kovalar. Acaba kedimi sanıyorlar :))

Yada dönen lastiklere havlıyorlar sanırım.

yada aç kalmış olabilirler.

Ama yukarıda bahsedilen genleriyle oynanmış köpekleri yaratan şahsiyetler dunyanın en alçakça işini yapıyorlar.

Hiç bir canlının genleriyle oynanması iyi birşey olamaz.

Geçenlerde fare gibi bir köpek gordum. acayip havlıyo nedir dedim bunun cinsi pekinez dedi adam. Ve başladı anlatmaya çinde labaratuarlarda geliştirmişler. vs vs vs .

Yaw dedim kendi kendime biz insanların gerçekten işi gücümü kalmadı eğer bilim böyle saçmalıklarla uğraşacaksa allah kahretsin böyle bilimi.

Eğer bilim ve teknoloji dediğimiz şey insanlara zarar vermeye devam edecekse suı anda ben karanlık çağlarda yaşamaya hazırım....

Benimde başıma çok geldi ama beni şuana kadar o kadar çok köpek kovaladıki bu bende psikolojik bir sorun oldu. artık köpek gördümmü ne yapacağımı şaşırıyorum genellikle kalabalığın içine kaçıyorum dükkanlara giriyorum. :)

kurusıkı tabanca taşınabilir:D ,sokakta çoçuklarda gördüğüm içine küçük barut kapsülleri koyup patlantılan bir silah var sırf ses veriyor kurşunsuz birşey acaba etkili olur mu , almaya düşünyorum?

walla bizim sanayide her yer köpek 5 tane köpek var 1 tanesi beni o kadar seviyor ki her sabah dükkana gelince yanıma gelir kuyruğu sallaya sallaya bakış da zaten hadi büfeye poğaça almaya dermiş gibi bakıyor bisikletle üzerine gidiyorum kaçıyor bi tane de sibirya kurdu var kendi kapılarının önünde havlayıp duruyodu bana sonra bisikletten indim başladım köpeği kovalamaya ondan sonra köpek yanıma yaklaşamadı öbürkiler zaten uyuz yattığı yerden kalkmıyor bile:)

Köpeklerden kurtulmak falan yok...
Belki bu yüzden onlar da bizlerden kurtulmak istiyor...?? ;)

Herşeyle iç-içe yaşamak zorundayız bu dünyada...

Gidecek neremiz var başka?

Haydi şimdi hepimize, kardeş kardeş hayırlı yolculuklar.:)

.

• Beğen
Tepkiler: eYa
köpeklerden kaçarsanız kovalnırsınız onları gördüğünüzde durun :) biraz yürüyün sonra yola devam

• Beğen
Tepkiler: gokhancan
Bi kaç kere yapmıştım ..Köpek saldıracağında yavaşlayıp arkayı köpeye doğru çevirip kafasına arka tekerleğin vurmasını sağlamıştım..Köpek vıyaklayarak gitmişti..

Selam..
Bu sabah 07:30 Şile'de 37 km lik sürekli kullandığım parkur üzerinde bir köyde köpeklerin saldırısına uğradım.. Biri bacağımı fena ısırdı..
Her ne kadar iğnede olsam daha 4 tane aşı olacaksamda yine bu pedal sevdasından vazgeçmem..

Isıranlar sokak köpeğimiydi? detayları anlatırmısınız, biz de tecrübelerinizden faydalanalım... gecmis olsun.

Çok Geçmiş Olsun...
Bisiklet Sevginize ise Diyecek Yok...
Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz...

HER ENGELİ BİR FIRSAT OLARAK KULLAN.(Lance ARMSTRONG)

Arkadaşlar saldıran köpek(ler) sürü halinde olsalar bile ben artık bir taktik buldum ve çok iyi işe yarıyor hem de bedava sadece uygulaması size kalmış!:). Hayvan size efelik taslayıp önünüze havlayarak cıkıyorsa acı fren yapın durun biraz bakışın sonra üzerine sürer gibi yapıp fren yapın ve amortisörünüze baskı uygulayıp onun gözünü korkutmaya çalışın gerçekten işe yarıyor. Hayvan korktugunu belli etmemek için havlıyor gibi yapıyor ama sizin peşinize düşmüyor artık :eek:!

geçmiş olsun kardeşim... bisikletim yokken köpekleri sevmezdim, bisiklet alınca sevgisizliğim katlanarak kin ve nefrete dönüştü... köpeklerden nefret ediyorum nefret... ne istiyor bu hayvanatlar bisikletlerden ya! bırakın peşimizi artık, nedir dertleri anlamadık gitti

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri