Scudo Sports

Köpek Kovalaması ve Kaza

bu arada köpeğin cinsi neydi boyutu neydi acaba valla ben sen yerinde olsaydım pitbul ve dogo tarzı değilse geriye döner o köpeğe sağlam bir meydan dayağı atardım.. köpekleri severim ama böyle arsızlar sopayı hakediyor

• Beğen
Tepkiler: selket
Scudo
Küçük karabaş ismi takılan birşey ama geceleri kurt adam gibi bir his veriyor :D bizzat yaşamıştım ilk zamanlarda

Yürek yemişcesine havlıyorlar durunca da süt dökmüş kedi gibi başını fln eğip uğulduyorlar ama öyle bir anda insan düşünemez ki durup korkutmayı :D

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
@selket
valla farketmez biraz ışık olsun boğazına yapışıp suratına yumruğu gömdünmü 2 tane bak nasıl kedi oluyor..

@bekotechno
Karabaşa yapılır mı öyle şey , cık cık cık :D

Oruç kafaya vurmuştu sabah, birde dağa çıktım akşamı zor getirdim.Kusura bakmayın geçmiş olsun demeden soru sordum.

Çok geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: selket
@selket
kendisini anlık kral sanan karabaşların bisikletçi arkadaşlara saldırması artık dayanılmaz oldu herkes böyle düşüp zarar görüyor it terörüne çözüm sundum :D

İtlere ölüüm (adolf itler)

@BağdatlıRuhi
sen elektro şoklu el feneri bulundur her tür iti korkutur sesi ışığı yetiyor elektriği yiyen 2.80 uzar yere :)

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
@bekotechno

Bunu temas ettirmek gerekiyor sanırım.

@Alberto
evet yakın sıcak temas yapılacak kadar yaklaşman gerekli..

@bekotechno
Şimdi düşününce çok basit köpeğe vercen elektriği 2.80 uzanacak yere ama gerçekte öyle bir şey olsa elim ayağım birbirine dolanır o panik ve heyecandan :) Her gün saldırgan köpek ile yakın temasa geçmiyoruz sonuçta. Aslına benim de aklımda bu tarz bir şey vardı, gerçekten lazım.

@bekotechno

Hehe.Ben o kadar yakın temasta olsam herşey yapabilirim ama bunu temas ettiremem veya düşünemem herhalde çünkü muhtemelen o aşamada ben tuş olmuşumdur.

Bana seslilerden lazım ama 120 lira falan valla veremedim. Umarım çok fazla köpeği rastlamam tatilde.

@bekotechno

Kemik veya köpek maması yazmıştı biri.
Ben yarın 1 kilo köpek maması alayım.

@BağdatlıRuhi
kardeşim sen önce köpekleri seviyorsan zaten durursan ve tatlı bir sesle karabaşım ne oldu gibi samimi bir sesle yaklaşırsan başını okşarsan sorun yok ,ama durdun üstüne geliyor sinirle lambayı çakarsın elektro şoku uzar gider... soğukkanlığını kaybetme kazayı yaşayan arkadaşlara da geçmiş olsun diliyorum

Matara kafesine takılan alet kutularını köpek maması ile doldurma da işe yarayabilir

Daha önce Pitbull, rottweiler veya Sivas kangalı gibi köpekler tarafından kovalanan oldumu?

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJM70cNVxqqIuAQ5oRkqL8b-xFXl7kiipPRcCZUIXUjMZ9Tq4DI1JLKIc0gQ

@BağdatlıRuhi
Ben :(

Hem de 2 lastiğim patlak bir biçimde inciraltinin narlidereye bağlandığı ara sokaklar var orada

2pitbull 1dogo ile komboya uğradım

@selket belediyeye şikayet o cins köpekler ruhsatsız silah yada uzaktan kumandalı bomba kadar tehlikeliler sahipleri bakamayıp sokağa bırakıyorlar onları bir an önce o sokaklardan arındırın.. yetkililere bildirin

@Atahan Eker
Geçmiş olsun. En koktuğum mesele bu işte. Önlem alması en zorlardan biri. Dediğin gibi hocam "keşke durup meseleyi konuşarak çözseymişsiniz" :) neyse tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Atahan Eker
Geri