@anteplihasan
Beyfendi. 5 dakikadir kahkaha atiyorum size resmen. Pisirin de verin efendim etlerini o zaman?! Siz neden bahsediyorsunuz? Bu ulkede insanlar et yiyemiyor, hangi sokak kopegi kimin kaybettigi eti bulup da yiyor Allah askina?
Kulaktan dolma, hurafe lakirdilarla insanlarin aklini bulandirmayin lutfen..
24 yasindayim. 24 senedir irili ufakli sokak hayvani ya da evcil hayvanla icli disliyim. Tenya menya gormedim bile. Cok kapsaniz pire bulasir, uyuz olursunuz. Onlardan da oleni gormedim henuz..
@bambam84
Beyfendi hassasiyetinizi anliyorum fakat yersiz buldugum hususlar var. hayvanlarin %99 u kotu niyetli olmayan insanlara zarar vermezler. Icinde sevgi olmayan bir insana hayvanin sevgisini paylasmasini beklemek de komik oluyor tabi.
Evet katiliyorum hic bir insanin, bir sacinin teli bile hicbir hayvandan onemli olamaz ama hayvanlari da terorist yerine koymaniz buyuk bir haksizlik.
Bu kadar dert edindiyseniz cozum onerinizi sunun. Dunyanin hic bir yerinde hayvanlar sokakta basi bos dolasmazmismis. Dunyanin hic bir yerinde de insanlar hayvanlara eziyet etmez, kolumuzu bacagimizi kopariyor diye hurafeler uydurmaz..