Scudo Sports

Köpek Kovalaması ve Kaza

@Anonim tamam eyvallah anliyorum ama hic bir kedi kopek durduk yere insanlari yemiyo. Insanlar kendi korkularinin kurbani oluyo

Scudo
@DDŞ Ya tabii ki öyle bende dur şu köpeği zıplatayım diye rahatsız etmiyoruz çok da kızarım hayvanlara her ne şekilde olursa olsun eziyet edene ama fobisi olan bir insana yapılabilecek çok bişey yok maalesef bir de öte yandan benim çocukluğumda çiftliğimizde bir köpeğimiz vardı deliydi bildiğin; korkanı korkmayanı özellikle motosikletlileri kaç defa ısırdı; şimdi böyle bir durumda yapacak hiç bişey yok o yüzden ben demiyorum ki alın elinize elektroşok çat çut girin diye; yanlış anlaşılma olmuş aslında bir yerde elektroşok ismi kötü ama ses çıkarması ve hayvana zarar vermeden uzaklaştırması ;)

Hayvan bu bisikletin tekerine bir yerine agzini,pencesini soksa o da zarar gorur bisiklette ve bisikletli de o nedenle dikkatli olmali. Tabi birileri cok korkutup zarar verdiyse bacaginizdan bir isirik almak yemek icin olmasa bile yapabildikleri birsey. Bir bayan akrabamiz ki kendilerinin de genc kizliginda evliliginde hep uzun soluklu kopekleri adeta evin uyesi olmus oldugu halde saldiriya ugradi. Tabi baska bir kopek tarafindan. Bacaginda kocaman bir oyuk var. O nedenle korkmayin felan evet guzel ama kendinizi de koruyun. Insanlarin korktuklari zaman terlerinden aciga cikan kokulari hissederler ve korktugunuzu bilirler o nedenle saklayamazsiniz. Bunu bildiklerinde de aclarsa saldirirlar ki kendilerini besleyenleri yiyen kopek haberlerini de okumussunuzdur umarim.

• Beğen
Tepkiler: Tortiyum
@SOZUAK kendini besleyeni yiyen köpek deyince aklıma Game Of Thrones'in son bölümündeki sahibini yiyen köpeklerin sahnesi canlandı birden :hhhhhh::hhhhhh:

Cok seyretme firsatim olmadi. Pek tv seyretmem. Fhd 3d projeksiyonum var arasira dsmarttaki yada hdd yada bd disklerdeki filmlerden seyrediyorum. Bilim kurgu, animasyon ve belgesel genelde de. Bayagi hayrani var o dizinin. Keske izleyecek vaktim olsaydi bos vakitlerde de donanimhabere girerdim orasinin seviye iptal. Burasi da su an gayet iyi. Forumlarda bir nevi sohbet etmek guzel oluyor. Yeni insanlar, arkadaslar taniyorum sizler gibi.

(link)

55:46 dan 57:30 arası ;)

Konuyla alakali olarak bu sabahki gezimden minik bir kare :)

(link)

Belki korkan arkadaslari da cesaretlendirir :)

• Beğen
Tepkiler: KmesutC
Geçen gün Söke'den Kuşadası'na giderken Ağaçlı-Davutlar arasında birden koca bir köpek havlayıp koşturmaya başladı. Ani bir fren yapıp bisikletten indim bisikletimi kendimle köpek arasına alarak. Köpek önce şaşırdı :D hoşşt huşşt diyince geri bastı :)

Çok geçmiş olsun. Arkadaşların da söylediği gibi akşamları çıkarken yaya da olsak bisikletle de olsak radarlar açık olmalı. Öyle ki bazen gündüzleri bile köpek kovalaması çok oluyor, gideceğimiz yolları iyi tayin etmek lazım. Ben de en kısa sürede bir kask almayı düşünüyorum. Bugün Decathlon'da bir kaç model denedim ama rahat edemedim bir türlü...

• Beğen
Tepkiler: Atahan Eker
Geri