Scudo Sports

Köpek Kovalaması ve Kaza

Scudo
Geçmiş olsun.
Kask takmanın önemini her seferinde olduğu gibi yine görüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Atahan Eker
Çok geçmiş olsun her ikinizede.

Şimdi köpek birden fırlayınca dengesini mi kaybetti yoksa korktuğu için kaçmayamı çalıştı da düştü ben onu anlayamadım.Yani ana konumuz köpek saldırısı mı kaza mı?

• Beğen
Herkese çok teşekkür ederim.

@Alberto
@Zen.eren
Konuda açık açık yazmamışım şimdi farkettim. Köpek biranda önümüze çıkıp kovalamaya başladı. yaklaşık 50 metre kadar kovalamayı bırakmadı ve arkadaş dengesini kaybetti.

Geçmiş olsun arkadaşımıza. İnşallah bir an önce iyileşir kolu.
Alakasız olacak ama arkadaş düştüğünde de güldüğünü belirtmiştiniz, arkadaşımız hastanede uzanırken de gülüyordu. Ne güzel bir enerji.
,Bazen başımıza kötü şeyler gelir. Öyle düşünürüz. Tabi bilmek mümkün değil aslında o oluşun sonuçları neleri etkilemiştir. Biz iyimser bakıp daha sonra gerçekleşebilecek daha büyük bir kazadan korunduğunu düşünelim. Nitekim kadir gecesi vuku bulan bir olay olmuş. Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun..

gündüz arabalar gece köpekler başa bela.. özellikle geceleri belli bi saatten sonra meydan köpeklere kalıyor ve hızlı hareket eden herşeyi kovalamaya başlıyorlar.. kaçsan bi türlü kaçmasan bi türlü.. bu nedenle geceyarısına kalmadan eve dönmeyi tercih ediyorum

Çok çok geçmiş olsun. Zor durumda bile gülen arkadaşımızın da yüzü hiç solmasın.

• Beğen
Geçmiş olsun en kısa zamanda sağlınıza kavuşursunuz inşallah.

• Beğen
Köpek olayı için yanında birkaç parça kemik veya köpek maması taşınsa ve ihtimal doğduğunda köpeği atılsa işe yararmı?

Kask marka model öğrenebilirmiyim?

İyiki kask takıyormuş. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. :(

Geçmiş olsun, 19 mayısta anı köpek çıkması nedeniyle düştüm. Kaskim olmasaydı durum çok kötü olacaktı. Siz siz olun kasksiz asla...

• Beğen
gerçek çoban köpeklerinde(sokak köpeği değil) tek şansınız var yere oturmak o zaman sizi tehdit olarak algılamaz

Dün akşam ben de yaşadım köpeklerin kovalamasını. Girdiğim ıssız bir sokakta havlayanların dışında yere serilmiş olanları da vardı. Ben de dönüşteydim hâliyle yorgunum, yavaş yavaş ilerliyordum. Bir anda iki köpek sağdan ve soldan kovalamaya başladı. Arkadaşın dediği gibi 50 metre kadar çok yakın mesafeden beni kovaladılar. İsteseler saldırırlar mıydı bence saldırırlardı ama onlar bölgelerini işgal ettiğimi düşündüklerinden dolayı belki de beni uzaklaştırmak istediler. Kafamı çevirip o anki psikolojiyle saldıracak mı diye uzun süre bakmaktan kaldırıma çarpacaktım. Soldakine bakıyorum ama. Diğerinin sadece sesini duyuyorum. Direksiyon hakimiyeti Allah'a emanet. Eğer düşseydim ne yapardım hiç kestiremiyorum korunur muydum kaçar mıydım bekler miydim ama tabana kuvvet kaçardım kesin. Bence herkes kaçar. Tehlike gidince kenarda soluklandım elim ayağım titriyordu adeta :) Ama enteresan bir deneyimdi tabi.

geçmiş olsun umarın hemen iyileşir de kaldığınız yerden devam edersiniz =)

• Beğen
Geçmiş olsun. Dün akşam da bizim gruptan bir arkadaşa köpek saldırdı. Neyse ki şok cihazı ile savuşturmayı başardı. Aksi halde arkadan gelen onlarca kişi o panikle ne hale gelirdik düşünmek bile istemiyorum...

• Beğen
Geri