Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

28x38x48 dişli aynakol buldum onu alıyorum yarın sabah

44 dişli deore lx vardı https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1465876_10152072446694490_1267975882_o.jpg?oh=e9b032bb4dc8a33fc57d783deff22fbf&oe=52A45354&__gda__=1386546342_fcdca8fec6b956d077a8122643f5b548

ama 44 diş bana olmayacak

bugun lastikte aldım 1.50 var 2.00 var 1.75 var takım olanlar 1.50 ve 2.00 yarın ikisinide denicem ona göre pazar günü bakıcam

@Muzaffer K.

geçen cumartesi kudret abiyi gördüm, bostancıda sabah fişek gibi geçti bende bir 5 dakika sonra peşlerine takıldım ama rampayı çıkmaya korktum bu sefer hiç korkum yok rampalar benden korksun :cool:

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Scudo
@Ertuğrul Mengi

eyvallah ertuğrul ,,
bakalım şimdi bu akşam yağmur diyor yarın yağmur diyor zati yerler kurumaz ise tuzlaya geleceğiz,
sahilde köfteci var idi orada oluruz ,,

(link)

lastikler 1.00 boyda, asfalt harici kullanılmaz sanırım bunlar, 1.50 ile ben bozuk zeminde kullanamıyorum, 1.00 lastikler de asfalttan çıkmam, 220 gr 2 lastik alırsam bisiklet çok hafifleyecek ve hız gelecek, şu andaki lastikler 810 gram x 2 1.620 gram 1.00 lastiklerin bunların ikisi 440 gram

maşa değiştik dün, kadro değiştik, toplam 1.750 gram, lastikleride değiştirirsem bugun 1.200 gram daha haifleyecek bisiklet...

bu kadar fark olucağını düşünmemiştim, yahu iki lastik değişiminden 1.200 gram, maşa 1.500 gram hafifledi amortisörsüz oldu, 13.750 den 11 kilolara indi bisiklet gidonu boğazı seleyi değiştirsem demekki daha ne kadar hafifliyecek :D

(link)

teker kesin asfalta göre arazi sürüşlerinde asla olmaz ve ağır stabilizede ama bu teker kartepede ses getirir 212 km de ,,

isa ,11 kilo son derece iyi gelecek sana ,,

Bu üründe kargo bedavaymış aslında düşünmüyordum da almayı 8.7 kg ve kargonun bedava:evil: olması aklımı çeldi (link) aslında 24 binlik bir araca binerken millet nasıl 240 binlik 2.4 milyonluk ferrarilere bugattilere vs araçlara biniyorsa biz 2 bin 4 binlik bisiklete binerken adamların 24 bin vermesi gayet doğal

tekerleri alıcam artık hız lazım bana, arazide 1.75 leri yada 2.00 olanları takarım onlar duruyor

https://www.deltabisiklet.com/Pub/images/4271_2291_l.jpg

8800 yuro 2.7 den çarpınca uçan bi para çıkar ortaya ,
8 kilo
yalnız bu karbon kadro 10 yıl gidermi ona bakmak lazım ben açıkça 10 seneden fazla ömür boyu karbonlara dikkatimi çekiyorum .

karbon alırsam Amerika üretimi ömür boyu garantili Trek kadrolarından alırım. onlar sadece amerikada üretiliyor, karbon olan Trek kadroları..

ömür boyu garanti sunan markalar çok azdır.

bilgisayar dünyasında xfx vardır, bisiklet dünyasında benim bildiğim ömür boyu garanti sunan Trek var..

@İsa İhsan Akdoğan

doğrudur benim scott 5 yıl 9 ayını çoktan bitirdi ama çatlama yok pul pul dökülmeler var tabi,,

http://i.ebayimg.com/t/2012-Trek-Superfly-Pro-29er-Mountain-Bike-17-5-IN-Medium-Sram-XX-OCLV-Carbon-/00/s/NTcwWDk1MA==/z/EhsAAMXQWzNSoQc~/$_12.JPG

3.000 dolar yahu şimdi almak istesek şu karbon kadrolu bisikleti yine ufak boyu :eek:

@Kudret Kurtcebe

abi scott diyorsun, en iyi markalardan biri, ömürlük kadro yapıyorlar :D eski bisikletlerimiz var 80 li yıllardan kalma hala daha kadroları sağlam, tabi 1-2 senede kırılan kadrolarımız da oldu.. tabi kalite sağlamlık verilen para ile aynı orantıda. kırılan kadrolarım hep ucuz kadrolardı.

evet şimdi bi hesap kitap yaptık
slx ayna kol 48 diş -460 lira
ön aktarıcı sram xx 38 mm lik -300 lira ,paraya bak yahu :)
ve sram 9 lu ruble 130 lira ,
deore zincir 60 lira
1050 lira
bisiklette randıman olacak tabi,,

http://i.ebayimg.com/t/2012-Trek-Superfly-Pro-29er-Mountain-Bike-17-5-IN-Medium-Sram-XX-OCLV-Carbon-/00/s/NTcwWDk1MA==/z/EhsAAMXQWzNSoQc%7E/$_12.JPG

vay anasını 3000 dolar ben bunun large kadrosunu alırım ama arazide iyice takılırım ondan sonra gene hibrit yapar idim bu trek ' i :):eek:ha:

(link) 650 dolar full karbon

buda karbon ama 7.400 dolar (link)

http://s7d4.scene7.com/is/image/TrekBicycle/?layer=0&src=is{?layer=0&src=TrekBicycle/sfht14_brakes_xx&layer=1&src=TrekBicycle/sfht14_tires_29_0&layer=2&src=TrekBicycle/sfht14_wheelset_rxl&layer=3&src=TrekBicycle/sfht14_select_black_blue&layer=4&src=TrekBicycle/sfht14_carbon_armor_chain_guard&layer=5&src=TrekBicycle/sfht14_stem_xxx_white&layer=6&src=TrekBicycle/sfht14_saddle_evoke_rxl_white&layer=7&src=TrekBicycle/sfht14_brake_levers_xx&layer=8&src=TrekBicycle/sfht14_components_xx1&layer=9&src=TrekBicycle/sfht14_grip_esi_white&layer=10&src=TrekBicycle/sfht14_headset_fsa_white&layer=11&src=TrekBicycle/sfht14_fork_rockshox_wcxx_white&layer=12&src=TrekBicycle/sfht14_seatpost_xxx&layer=13&src=TrekBicycle/sfht14_fork_rockshox_decal_silver&cache=on,on}&qlt=90&&fmt=png-alpha&wid=1920&cropN=0.0025,0.0025,0.995,0.995

http://cdn.velospace.org/files/carbo_left_250.jpg

bisikletimin eski orjinal hali,,

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946599_614178028614775_1082764508_n.jpg

son hali,,

bisikleti modifiye ederek kişiselleştirmek de çok keyifli oluyor

bazen bakıyorumda etrafta hep aynı marka model, hatta suluk kafesinden, çantasına kadar aynı bisikletler.

sonra kendi bisikletlerime bakıyorum, hep farklı tekerinden çantasına herşeyi değiştirilmiş görenler markasını soruyor vs..

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

isa dostum,
yanımda bi arkadaş kalıyor onun acaip bi bisikleti var motorlu gaza bi basıyor uçuyor gebzeye onla gidiyor valla 5 lira benzin yakıyor ,yalanım yok ,her gören soruyormuş artık bıktığını söyledi kağıda yazacak bana soru sormayın diye ,:)

saat 10.00

pazar,,,

yerlerin durumuna bakacağız kısa mesafe rampa çalışması

etap 34 km başıbüyük ,

1- kudret
2- atay
3- isa
4- muzaffer
5- ogün-bugsbunny
6- kerim

bostancı iskele
deniz otobüsleri önü..

(link)

gidiş ve dönüş aynı

yerler ıslak olursa düz yol tuzla ,,

Yarın
(link)Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En yüksek 7C. Rüzgâr BKB, 30 ila 50 km/sa.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası4 | -26 | -37 | -36 | -2

isa silik tekerler riskli olur ,,

şu an yerler ıslak bu ıslaklık büyük olasılıkla gece soğuğunda kurumaz evet tuzla diyenler ile tuzla yaparız dümdüz yol çöl gibi ne yapalım yağmur yağdı böyle oldu,,

yağmur var diye 2.00 lastikleri taktım, 65 bar hava bastım, bir sahilden gideyim lastikler nasıl bakalım şimdilik

• Beğen
kudret abi yeri belki burasi degil fakat burda bir cok kis sezonu icin antreman yapan kisiler olunca sormak istedim.
kisin suruslerde nasil giyiniyorsunuz?
2 haftadir arayis icindeyim fakat adam akilli giyibilecegim urun bulamadim.
bisiklet uzerinde pantolonda giyilmiyor tavsiyelerini bekliyorum.

evet isa gelebilir tuzlaya ,ogün keza gelir tekeri kaydırmaz yer ıslak iken ,
evet muzaffer dostum yol kullanıyor ise sorun olacak ,kerim hayda hayda gelir mtb ile ,
benim teker maxxis over driver 700 x 32 su oluklu asla kaydırmadı ıslak zeminde,
ama genede yavaş sürerim neme lazım düz yolda tabi,
evet atay malesef gelemeyecek zannedersem silik tekerler ile erkanda gelemez ,,,

@Cagkan Dur

alta termal ,ve üste ise 4 adet bisiklet forması giyiyor idim ama kış sertleşince iş değişti şimdi termale yalnış uygulama yaptım deterjan ile yıkayınca termal uzadı ve işlevini kaybetti yeni bi termal aldık ,şimdi bu pazar için benim en altta termal olacak üste 3 adet bisiklet yazlık forma ve scott uzun kollu forma en üste ise b -twin yağmurluk giyeceğim ,yalnız tempo yapmayacağım düz yolda yavaş süreceğim genelde yerler ıslak iken asla sürat yapmam ve düz yol etabı yaparım yerler ıslak iken ,
b -twin ise asla performans için değil yavaş sürmek için ,bu yağmurluk hiç hava almıyor ve soğuğu kesiyor ama sürat yapınca terlemeyi önleyemiyor ,şimdi açıkça bi eksik var o da üst yağmurluk bisiklet için asla terletmeyecek ve soğuğu kesecek, bisiklet yazlık formalar soğuğu geçirir adamı hasta eder
mont giymem bu havalarda ,altta uzun tayt var gene üste kanyon pantolon çekerim ,terleme çok fazla asla olmaz
kanyon pantolonlar burada istanbulda, beşiktaşta mağazası var oradan almış idim
60 lira idi ,
bisiklet aksesuarları esasında bayağı para tabi 130 lira 170 lira 180 lira dahada çıkar tabi ama ben hep ekonomik düşünürüm ,
rampa çalışması yapacağız bu kış ama rampada b-twin marka yağmurluğu belime saracağım inişte giyeceğim bu yağmurluk çok fena terletmekte ..

Geri