Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

@İsa İhsan Akdoğan

heybe yok isa bagajı sök gereksiz o , 5 kilo ağırlık asla olmaz benden söylemesi iç lastik yedek lazım pompa şart kaymalara karşı dikkat gizli buzlanma olabilir yokuş inişlerine dikkat evet son durum başıbüyükten tırmanacağız aydosa doğru ,yerler kesin ıslak olacak bu nedenle başıbüyükten ,kayış dağında inişlerde kesin dikkat,
ekipçe beklemece ,açıkça sorun şu , dönüş aynı yer değil ,çünki başıbüyük' e iniş uzun ve kesin kayma riski var hepimiz için
şu anda kar yağdı yarın ise kurumayabilir ve gizli buzlanma olacaktır bu nedenle uğur mumcudan direk yokuş aşağı olan yerlerden kaçınacağız sahile inerken inişleri az olan yerler seçilecek ekipçe gidilecek kollayacağız birbirimizi..

Scudo
tekerleği sökmek için 12-13 anahtar aldım uymadı tekere alyen anahtarı var ama sanırım birde 15 anahtar almam lazım iç lastik 4 tane yedek var :D

@İsa İhsan Akdoğan

dörde gerek yok bi tane yeter, 1000 de bir patlar ikinci,
mesafe kısa heybe yok bagaj yok ..

(link)

güneş paso ,,

evet son karar başıbüyük beyler,,,

@Muzaffer K.

muzaffer,
eminönünden direk kadıköy var sabah 07.00 de olması lazım gemi tabi,

@Muzaffer K.

yedek 2 tane al sen karşıdan geliyorsun evet saat 07.00 de eminönünde direk kadıköy vapuruna oradan sahilden bisiklet yolundan bostancıya ulaşırsın saat 10.05 de harekete geçeceğiz 5 dakika bekleme olur

yarın kaç kişiyiz, facebookta sayfadan bir kaç kişi de gelebilir..

(link)

seferler,,

(link)

@İsa İhsan Akdoğan

isa, burada sen ben ogün kesin 3 adam var muzaffer dostum karşıdan gelecek 4 kişiyiz ve direk başıbüyük,
kerimden ses yok o serbest ,,

Kudret abi ben karsıdan gelıyorum bulusma yerını kadıköy yada marmaray yapabilirmiyiz acaba?

@Muzaffer K.

muzaffer sabah seni almaya geleceğim ilk vapur
07.40 da kendini kasma sen 08.20 vapuruna bin
ben saat tam 08.50 de beklerim kadıköyde eminönü iskelede seninle bostancıya geleceğiz saat 10.00 a yetişiriz böylelikle yeri öğrenmiş olursun saati geçirme çünki 09.05 de ben orada olmam

yarın ben hava durumuna göre bostancıya geri döndükten sonra öğlen 2 gibi caddebostana uğrayıp bir kartal yapabilirim gelene kadar da 4 olur :cool:

@Muzaffer K.

ceb yok muzaffer bende malesef,
saat 09.05 e kadar kadıköy eminönü iskelede bekleyeceğim ,senin cebi yazdım, eğer bi aksilik olurda geçikirsen 09.05 den sonra diğer arkadaşlarımın cebinden senin cebi ararız ,

Geri