Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

Atay abi de geliyormuş bende geleyim kudret abeyy kar yağmaz ise :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Scudo
@Kerim A.

kerim kar yok endişen olmasın,,yalnız bakacağız sabah duruma yerler ıslak olursa atayda yol var o vakit tuzla tarafına gideriz ama basmaca yok tempo yavaş ekipçe ,,

saat 10.00

pazar,,,

yerlerin durumuna bakacağız kısa mesafe rampa çalışması

etap 34 km başıbüyük ,

1- kudret
2- atay
3- isa
4- muzaffer
5- ogün-bugsbunny
6- kerim

bostancı iskele
deniz otobüsleri önü..

(link)

gidiş ve dönüş aynı

yerler ıslak olursa düz yol tuzla ,,

Pazar
(link)Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En yüksek 6C. Rüzgâr KB, 30 ila 50 km/sa.

Pazar gecesi
(link)Genel Olarak Açık ve rüzgârlı. En düşük 4C. Rüzgâr BKB, 15 ila 30 km/sa

50 km ciddi bir fırtına olur sahilde tabi,,,
-3 derece evet rüzgarın oğullarıyız,
bize rüzgar ne ki 40 km de gittik 50 km de gideriz animallah ,,

evet nisan ayı sonu mayıs ayı ortalarına doğru bi adet kartepe otel olayı gündeme gelirse ki gelebilir güneyden zorlama olayına bakarız ve benim 12 inci turum olur ,,
evet kartepe için saat 06.00 da bostancıda buluşarak direk eskihisara basarak oradan 60 km sonra suadiye rampalarına ulaşacağız ve 16 km rampa çıkarak ,kartepe otele varacağız ,bu topik martta bitecek ve kartepe topiğini açabilirim 1 nisanda tabi 1 nisan şakası değil ciddi kartepe otel olacak bu,,1 nisanda açarız mayıs ortalarına kadar müsait havayı koklarız,
evet 232 km güneyden ,
40 km bostancıdan eskihisar -60 km sonra suadiye, etti 100 km, 16 km rampa, etti 116 km
dönüş 16 km iniş aynı yer,132 km ve 60 km sonra topçular etti 192 km ,
artı 40 daha 232 toplam,,,,

232 km ye evet diyecekler ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

:alkis::alkis::alkis:

tırsanlar varmı,,,

:islik::islik::islik::islik::islik::islik:

bu işi asla yapamam diyenler,

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

hikaye,
deviririm ne ki kartepe otel diyenler..

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

:alkis::alkis::evil::evil::evil::evil:

günübirlik çıkarmı bu tur abi 200+ ciddi rakam

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
nisan ayına kalmadan bisikleti çoktan değiştirmiş olurum, yol bisikleti gidermi kartepe otele Kudret abi o yollara gelirmi, yoksa daha hafif bir kadro ve amortisörsüz hafif yol maşası ile Mtb ekipmana modifiye yapabilirim yol bisikletinden vazgeçip, lastik jantlarda 29 oldumu tadından yenmez artık o yollar daha hafif bir mtb ile :D

@İsa İhsan Akdoğan

kesin yol ve de 50 diş paso asfalt 232 km ,,

@Sinan Çakır

232 km yi kırpar 212 km ye çekerim etap değişir o vakit,,

bu arada bugun kadro ile maşayı değiştirdim, Trek kadro ve 2.5 kiloluk ağır maşayı da değiştirdim. şimdi amortisörsüz maşa var bisiklet en az 2.5 kilo daha hafifledi kadroda daha hafif eskisine göre hemde daha büyük :D

(link)

evet 212 km ,,sabah 18 km pendik
ve feribot-dönüşte aynı feribot 18 daha 36 km bostancı-pendik toplamı,
72 km yalova -suadiye merkez artı 16 km rampa aynı yerden iniş 16 km dönüş 72 km hepsi 212 km eder evet bu en uygunu zati gebze -bostancı dönüş son derece riskli ,,

vitesleri 27 mi yapsam 30 mu karar veremedim. yol bisikletini biraz daha ertelicem, yılbaşından sonra elime iyi para geçicek işyerinden o vakit daha iyi birşey düşürnürüm, şimdilik modifiyeye devam

• Beğen
evet saat 06.00 da bostancıdan hareket günlerin uzaması gerekecek tabi ,08.15 de pendik feribotu
yalovadan 09.00 çıkış olur akşama kadar bu iş biter eğer yalova feribotu kaçar ise direk mecburen topçular olacak
kopmalar olur bu turda bunun önemi yok herkes kaptan bu turda,
zati koşullar ağır herkes tek kalacak gemisini kurtaran kaptandır bu turda
mücadelenin ne olduğunu herkes tek olarak göğüsleyecek ,
yalovaya yetişemeyen aynen topçulardan geçecek ondan sonra çok dikkatli olacak tabi gebze -tuzla arası emniyet şeridi sıfırdır ,
eğerki olursa tabi şık olur pendik feribotları erken yaz tarifesi olursa şık olur ,ama olmayacağı kesin

şimdi
,,,,,
işi sağlama almak için bence herkes uykusundan feragat etsin ve saat 04.30 da herkes bostancıya gelsin hareket 04.45 hareket olur,
o vakit salim kafa ile bu işi aynen başarırız,
çıkış saati erken olursa karanlığa asla kalınmayacak benden söylemesi.
şimdi 1 saat 15 dakikada almış idik 40 km yi erkan ile ,bostancı- eskihisar arası saat 04.45 çıkış ve 06.00 eskihisar tam vakti 06.45 de topçular ,,
ve 3 saatte alırsak yolu 09.45 da suadiye merkez camideyiz bu en iyi varış saati
16 km tırmanış 10.00 da başlayacak ve 4 saat en geç 14.00 de 1300 rakım ,
bu en iyi zaman en çok 15 dakika bekleme 14.15 de dönüş yalovaya 72 km yi kısa zamanda devirmece evet feribotu kesin yakalarız bu iş 04.30 da bostancıda toplanmaya bakmakta iş zor erken yatılacak 20.00 de ve 03.00 de dikilinecek kartepe anca böyle olur bundan sonra evet 212 km ,,

@İsa İhsan Akdoğan

27 -30 sana kalmış isa...

bugun şanslı günümdeyim 48 diş ayna koluda buldum yarın alıyorum :D

• Beğen
Kudret abi pazar günü sayı artabilir bir kaç arkadaşta gelmek istiyor bana tempo nasıl olur dediler

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

valla ekipçe kopma yok ,,tempo düşük rampa bitiminde kimse arkada bırakılmayacak ,
yardımlaşmalı antreman çalışması olacak yüksek tempo yasak ,yardımlaşma esas burada ..

@Muzaffer K.

kimseyi arkada asla bırakmayacağız ve yorulma olduğunda kesin ekip yorulanı bekleyecek bu yardımlaşmalı antreman tarzı ,,

Geri