Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

Scudo
http://img263.imageshack.us/img263/923/csttravellercrossgq8.jpg

aynen geliyorsun muzaffer dostum su sana koymaz,
ıslak zeminde bu teker sorun yaratmaz evet sadece atay dostum gelemeyecek onda yol var ,

bu iş asfalt düz yolda gitmeye benzemez dağ bisikleti demek aynen böyle yerlerde gitmek demek adrenalinmi istiyorsun al sana adrenalin ,zemin sert olduğu zaman iş zordur ,asfalt zeminde zorluk yoktur ,

Evet abi ..Islak ve soğuk zemin ben aynen kayarım abi.Hele yeni aldığım 23 mm daha bir ince profilli.Bu arada aksama kar var deniyor.Dikkatli olmak lazım..

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
evet rampa çalışmalar kışın olacak 34 km ora başıbüyüktür ve yakacık uğur mumcu son duraktır
aynı yerden dönüş ,indiğimiz yerleri toplamak demektir burada zemin ıslak olursa gerek mtb ve gerekse hibrit için sorun olabilir bura yüksek rakımdır gizli buzlanma olur, kuru soğuk olacak hava, asla zemin nemli ıslak olmayacak, illaki çalışacağız evet yağmurluk çok pahalı o zamanda almayacağım ,yaşasın ayağını yorganına göre uzatmak,
b -twin yağmurluk rampada çok fena terletmiş idi 3 derecede -3 de ne yapar terletirmi bilemiyorum ama deneyeceğim terletirse giymeyeceğim belime saracağım inişte giymek için duracağım zati burada zamana karşı bi antreman çalışması olmayacak inişlerde b-twin yağmurluğu giyeceğim önden -3 derece rüzgar ile birleşirse soğuk metabolizmada sorun yaratır ,
evet kesin durum budur ,
bu kış çalışma yeri başıbüyük rampaları gidiş ve dönüş aynı 34 km

@M.atay

başka zaman kesin çalışırız orada atay dostum yerler kesin kuru olması lazım ,

evet tuzla düz yol ,
saat 10.00
bostancı deniz otobüsleri önü,,

1- kudret -hibrit
2- isa -mtb
3- muzaffer -mtb
4- kerim -mtb
5- ogün -bugsbunny -mtb

evet sürat yapmayacağım, çünki b-twin yağmurluk çok kötü terletmekte, ayrıca ıslak zeminde, kesinlikle sürata ayar çekerim,,

Yarın
(link)Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En yüksek 7C. Rüzgâr BKB, 30 ila 50 km/sa.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası4 | -26 | -37 | -36 | -2

@Kudret Kurtcebe

bende arka heybeye yanıma alıyorum terlemeye başladığımı hissedince hemen ustumdekı yağmurluğu değiştiriyorum bir adet ruzgarı kesen var bir adette daha ince olan ruzgarlık var. içlik üşütmedikten sonra ustteki yağmurluğun terletmemesi için biraz hava alması gerekiyor. bende ruzgar geçirmeyen var bir tane içime kısa kollu giysem yine terliyorum..

evet dün kızıltoprakda ruzgarlık ve yağmurluk baktım scott ruzgarlık terletmeyen ve ruzgarı kesen modeli 77 euro diğer modeller 100 euro uzerıydı Specialized vs ruzgarlık yağmurlukları..

bu arada emutasyon almayın benden soylemesi 30 liraya termal ve 40 liraya ruzgarlık satanlarda var ama kesinlikle orjinalleri gibi değil

@M.atay

abi kartal civarı sabah kar yağmış bu akşam anadolu yakasında kar yuksek yerlerde olucakmış

kar yüksek yerlere düşecek,
bu nedenle tuzla istikamet ,
sahilde 50 km rüzgar olacak bu pazar
ve rüzgar kuzey doğu ,giderken tutacak ,ama dönüşte iyi itecek ,

(link)

saat saat accu ,evet bu gün hep yağış akşama yok sabaha her yer ıslak olur aynen tuzla ,,
accuya göre yarın rüzgar 32 km .

evet abi sahilde ben alışkınım ruzgar ya giderken yada gelirken iyi götürüyor :D özellikle kartaldan maltepe arası virajsız bol düzlük :cool:

• Beğen
Yarın
(link)Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En yüksek 7C. Rüzgâr BKB, 30 ila 50 km/sa.

Yarın gece
(link)Parçalı Bulutlu. En düşük 5C. Rüzgâr KKB, 15 ila 30 km/sa.

17.00 itibari ile hava durumu,,

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası4 | -37 | -37 | -26 | -2
Rüzgar34 km/h BKB31 km/h BKB23 km/h KB16 km/h KKB
Nem oranı62%51%55%59%
Chance of Precip.0%0%20%0%
Bulutluluk1%6%36%18%
DurumParçalı BulutluAçıkParçalı BulutluAçık

(link)

istanbul

8 Aralık 2013
Pazar
http://www.havadurumu.com.tr/icons/113_35x35.pngGüneşli

tuzla

8 Aralık 2013
Pazar
http://www.havadurumu.com.tr/icons/116_35x35.pngParçalı Bulutlu

evet kesin olanlar

1- kudret
2- muzaffer

saat 10.00 bostancı

evet

isa alo
ogün alo
kerim alo
durum nedir,,,

@Kudret Kurtcebe
Bu lastik hem çok ucuz hemde asfalt tutuş performansı çok iyi, yüzlerce lira vermeye gerek yok bence.

• Beğen
@Muzaffer K.

Patlak işi biraz şans/kısmet işi :) Ben aldığımdan beri hiç patlamadı, ama gün gelir bir günde 2-3 defa da patlayabilir. Ama genel olarak söylemem gerekirse lastikte neredeyse 3-4mm kalınlık var, kolay patlayacak bir lastik gibi gelmedi bana.

Patlamanın da çeşidi var, cam/diken mi giriyor, jantın iç yüzeyinde kesici yüzey mi var, basınç çok az olduğu için, tümsek veya kaldırımlarda iç lastik sıkışıyor olabilir veya aşırı basınçtan iç lastiğiniz patlıyor olabilir ?

• Beğen
Kudret abi duz yol ise ben bosuna gelmim ya atay abi de yokmus onuda gorurum diyordum suan yerler kurudu accu da yarin gunes gosteriyo nasil yapalim?

• Beğen
sanırım lastiğin balık sırtı olmasından , cam giriyor lastiğe. lastik patlamalarımın hemen hemen hepsi cam kırıklarıyla patlıyor.

• Beğen
@Kerim A.

kerim yarın başıbüyük e doğru pedalı çeviririz ama yukarıda tırmanışta yerler kesin ıslak olacak bu nedenle ,ekipçe hareket söz konusu yarın sen basarak rampada devam durma yapmazsın ben arkada kontrolü sağlarım gerek isa gerekse muzaffer dostlar yeni olduğu için onlar ile pedallayacağım tabi rampada çalışma disiplinini hatırla, temposu düşük olanlar için orada partnerleri seçmiş idik, bu da biliyorsun sahada belli olur ,
şimdi ezbere konuşuruz, senin partner sinan dostumdan ses yok o gelse idi en azından rampa çalışırdınız kısa mesafe ormanda yapabilirsiniz kerim ile ,ya da başıbüyük tercih sizin ,,
şimdi ogün zati durmaz rampada ve dema eder o yolu biliyor ta uğur mumcu minibüs durağının oradaki çay kahvesini.

@Muzaffer K.

dostum muzaffer
yarın yedek iç lastik gerekli,,

@Kudret Kurtcebe

dışardan yeni geldim hava buz gibiydi cuma gününe göre yarın karda yağsa gelirim bisiklet hazır :D

bu arada ben heybe almasammı acaba bagajıda söksemmi yedek ruzgarlık kask falan taşıyorum. ama o heybe hiç boş kalmıyor en az 5 kilo ağırlık oluyor

ben başka bisikletle gelicem benim bu sefer trek teki lastikler bugun 3-4 defa kaydı yollar ıslak ve çamur sahil yolu bostancıya gidene kadar çok kaydı lastikler...

evde 2 bisiklet var zaten hafif olanı alıcam onun lastikler önde yol 2.00 var arkadada ama ikiside farklı bir ayar çekerim olmazsa sabah gelmeden belki trek deki lastikleri değiştiririm

Geri