çok süper bi çalışma oldu çıkılan yokuşların sayısı , eğimleri ve uzunlukları süperdi çok iyi tempolar tutturduk 70km/h ları aşan hızlar inanılmaz eğimli yokuşlar manzara ve hava çok müsaitti bisiklete binmek için...
güzargahı vermek gerekirse ; Beşiktaş başlangıç Barboros Bulvarından yukarıya Z.Kuyu , Levent,Maslak,Derbent'ten aşağıya sahile Sarıyere devam Kavağa gider gibi ilk yokuşa gelmede sola dik ve kıvrımlı yoldan yukarıya Fener Yoluna devam Garipçe in çk Fener, geri dönüş Demirciköy Plaja iniş çıkış ,Kilyos'tan dönüş aynı yoldan yukarıya Bahçeköy Kemerden Çayırbaşı sahile iniş Sahilden Baltalimanından sola sağa yukarıya Vakıftepe oradan yine Baltalimanına iniş Sahilden Beşiktaş Sirkecide finiş....
turun teknik değerleri hakkında bilgi veremeyeceğiz maalesef......
Çavuş çok fena patladın o rampada ya... sende patladın ya artık kiminle çıkıcaz tura bilemiyorum Berberciye el mahkum

sanırım senin elektrotlar bitti fakat oraya kadar canla başla mücadele ettin...
şunu gördüm ki bu turun 75-80.km sine kadar çok iyi devam ettin hiç kopmadın fakat 80.km'den sonra ufak ufak kopmalar yaşadın Koko rampasına vurduğumuzda 100km geride kalmıştı...
herşeye rahmen senin performansın ayakta alkışlanmalı....
tekrardan herkesi tebrik ediyorum çok acımasız ama bi okadarda keyifli bir tur oldu...
Barış arkadaşımızın turun hemen başlarında yaşadığı şansızlıktan dolayı geri dönmek zorunda kalması dışında herşey çok güzeldi...
Barı arkadaşımıza buradan bir kez daha geçmiş olsun diyoruz...