Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

ya... Cemşentin senin sınavın vardı dimi...
umarım iyi geçmiştir ve istediğin atama gerçekleşir Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kadrolarının senin gibi geniş vizyon sahibi kişilere acilen ihtiyacı vardır....

Scudo
@Hasip Çehre
Benim amacım öncelikle araştırma görevlisi olmak. Bugün girdiğim ve öncesinde bayağı çalıştığım KPDS, benim için ilk adım. 2 hafta sonra gireceğim ALES ve Ocak'ta doktoraya devam edebilmem ve teze başlayabilmem için vermem gereken doktora yeterlilik sınavları var önümde.

beyler dünkü turdan sonra hala yiyorum doymadım :):):):):):):)

<script src='http://img508.imageshack.us/shareable/?i=grnt0913.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

yahu yeme hasip aga yeme zati 100 kilosun he babam jant telleri atmakta lastik patlıyor şaka bi yana bende bi acaip yedim pazar akşamı abarttım 3 adet pirzola, köfte ,makarino üstüne kazan dibi tatlı ,portakal suyu ............
yieytttttttttttttttttttttttt
tutmayın beni artık yiyeceğim he babam ..............
rahmetli babam yerdi yerdi deliler gibi kilo almazdı bende öyle..........

:D :D :D

selam, merak etmissinizdir diye yaziyorum.

4 levent te baglanti yolundan cikan bir iki araba onur la arama girdi. onumdeki, sebebini bilmiyorum ani fren yapti. yakin olmamama ragmen duramadim, arka tekerlekler kilitlendi. carptim. vucudumu cevirdigim icin daha beter bir seyden kurtuldum ama basimin yan tarafini vurdum. ne oldugunu gormuyordum, ilgilenenler oldu. buz bulabilebilecegim bir yerler aradim. 1 bucuk saat kadar kafamda buzla, sansima ilgili, cok hos sohbet bir bufeci ve ciragiyla oturdum. o bolgede buz sayesinde pek sis yok. ama hirpalanmis durumda.

o yol tehlikeli, zaten butun radarlarim acik gidiyordum ama olan oldu iste.

@saint poussin

geçmiş olsun barış önemli bi olay olmadığını sen bize ilettin cepten ...
bağlantı yollarından çıkan araçlara çok dikkat etmek....
aşırı derecede gürültü olduğu için ben 3 .sıradan arkada olanları duymadım üçlü gidiyorduk kopmadan. yalnız turun daha başlangıcı olduğu için arkaya bakmadım o zaman oldu bu olay
ayrıca zincirlikuyuyu geçtik evet çok fazla kavşak var ...çok dikkat etmek lazım burda önemli olan bu yolda maslak yoluna doğru giden trafikli yolda çok dikkat etmek gerekiyor kavşaklarda
ben tek olarak bu pazar gidilen yolun tersini yaparak geldim evet kavşak çok ama ben tam kavşağın paraleline gelerek duruyordum ve dalmıyordum evet mecburen çünki araçlar çok hızlı geliyorlar ve sağamı dönecek yoksa devammı edecek anlamıyordum kesin kez durmak tabi tekken ............
grup halinde ise kavşaklarda kopma olabilir grubu yakalayacağım derken arkadan gelen araç bunu anlamaz ve dalar bu gibi durumlarda ben grubu kavşakta bırakırım ve kendi emniyetim için arkama bakarak devam ederim ve sonunda grubu yakalarım o yoldaki kavşaklardaki prosedür bence bu olmalı 4 kişi olduğumuz için hepimizin dördümüzün birden kavşağa girmesi bazı durumlarda sakıncalı olabilir ....
öndeki araba mesafesini her vakit emniyete almakta fayda var ....
bir de kesinlikle grupla bile giderken ben hep sağa iyice yapışırım 3 sırada olduğum için hasip aga ve onur benim nasıl gittiğimi görmez bazen ...evet trafikte yüksek tempo için bazı kurallar gerçekten var ............
ayrıca yanlışları bazen trafik çekicileri bile yapar bu pazar olduğu gibi bebekten çıktık tam kavşakta trafik çekici durmuş iyimi salaklığa bak şimdi böyle şey olurmu bu trafik çekicinin yüzünden kaza olabilirdi....

@saint poussin

Tekrar geçmiş olsun Barış. Araç gürültüsünden duyamadık bile. İleride farkettik yokluğunu.

• Beğen
Tepkiler: saint poussin
Geçmiş olsun Barış. Umarım önemli bir şeyin yoktur. Ben de üniversiteye yeni başladığım zamanda, bir kere sahil yoluna yukarıdan dönüp, yolun en sağına geçmeye fırsat bulmadan yeşil yanmasını beklemeyen bir hanzo arkadan bana çarpmış ve 2 dizim de morarmıştı. Ondan sonra 2 hafta bisiklet kullanamamıştım.

• Beğen
Tepkiler: saint poussin
Barış tekrar geçmiş olsun...
ciddi bişey olmaması sevindirici....
çok fazla trafik gürültüsü vardı duyamadık olanları gerçi sende seslenemedin galiba arkaya sık sık bakamamamızın nedenide karmaşık ve yoğun trafik akışıydı bunlar her an başımıza gelebilecek olan olaylar maalesef bunlarla yaşamaya alışmalıyız tabiki yol bisikletinin dez avantajlarından birinide yaşamışsın kendine çok iyi bak görüşürüz....

buarada bisikletli yaşam topiğine yazdıkların için seni tebrik ederim çok yerinde ve olağan üstü olgunlukta tespit ve tepkiler bizimle sürdüğün için gurur duyuyoruz....

@mustafa doğan turhan

vay vay vay kimler varmış burada Mustafa bey teşrifleriniz için illaki başımıza bişeymi gelmesi gerk :):):):):):)

nasılsın???

@Hasip Çehre

Ben hep burdayım :)

iyi valla çok şükür sizleri sormalı :)

@Hasip Çehre

icimden gelenleri yazmak istedim sadece tesekkurler, o gurur bana ait :)

kazadan anladigim su oldu, frenler inanilmaz yetersiz. ustelik kilitleniyor ve boylece asfaltta kayiyor. durma mesafesi de uzuyor haliyle. resmen crash test yapmis oldum. bana abs ve hava yastigi gerek.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
aynı şekilde, bisiklete bakış tarzında seninle gurur duyuyoruz barış sen bizi kaybetme bizde seni başka bi şey istemiyorum boşver kazaları yarın öbürsügün ben kaza yaparım hiç merak etme ....

:in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in:

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/chancerain.gifCumartesi
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 8 °C . Rüzgar KKD 64 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 4.00 mm).
http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_chancerain.gifCumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 2 °C . Rüzgar Kuzey 46 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 1.48 mm). Rüzgar Etkisi: -3 °C .

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/chancerain.gifPazar

Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 8 °C . Rüzgar Kuzey 25 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 0.63 mm).

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_chancerain.gifPazar Gecesi

Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 2 °C . Rüzgar Kuzey 28 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 0.85 mm). Rüzgar Etkisi: -3 °C .

cumartesi 64 km esen rüzgar bu durumda vapurlar çalışmaz

ve accu cumartesi...........

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/29_int.jpg
Cloudy, windy and cooler; rain and drizzle in the morning, then afternoon flurries

High Temperature
6°C

RealFeel®
-3°C

Winds
N 40

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0.76

Amount of Rain
0.51

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
4 Hours

Hours of Rain
2 Hours

koko kokoriko yiyeceğim seni kokoriko
yada sen beni

:D :D :D

120 artı koko...
hasip aga sen şimdi gidecektin avusturyaya bu hafta kayıplar olabilir çünki cumartesi pazar 4 -6 saatlik yağmurlar hepimizi bozar yüksek tempo yaparken azrail bizi o yağmurda yakalayamadı kartepe yollarında ama bu sefer yakalar ...
şimdi düşük tempo yapmıyoruz uçuyoruz ....yerler ıslak olunca nasıl uçacağız silik tekerlerle ve virajlarda kayarak yerleri öpmece ....
evet bu işin keşke bi çaresi olsa kaydırmayan silik teker vamı acaba ??????
şimdi önümüzdeki cumartesi ayın 18 inde ,120 artı koko olursa iyi olur ve benim için zaman olur önümüzdeki hafta 4 gün hafta içersinden rampa çalışırım....

Bugün bir üniversite arkadaşımı ziyarete giderken saat 17.40 sularında Bahadır'lardan birini (Hangisi olduğundan emin değilim) gördüm.

Üniversite arkadaşımı ziyaret için Üsküdar'dan motorla Beşiktaş'a gelmiş, karşıya geçmeye hazırlanırken Specialized kasklı ve mavi tişörtlü bir arkadaş Karaköy tarafında yeşil ışığı bekliyordu. Ben 2. yeşil ışığı beklerken elimle eldivenli sağ eline dokunup merhaba anlamında (Specialized markasından dolayı) "Bisikletforum'a üye misin ? " dedim. O da "Evet. Adın ne ?" dedi. Ben de "Aynı forumdan Cem" deyince "Adım Bahadır. Yazılarını takip ediyorum. Sınav maratonundan bahsediyorsun" deyince, ben de kullanıcı adını sordum. Bahadır dedi. Kısa bir konuşmadan sonra ikimize de yeşil yanınca vedalaştık, o Karaköy yönüne devam etti. Ben de arkadaşımla buluşacağım yere giden otobüs için durağa yürüdüm. Ancak hangi Bahadır'la konuştuğumu bilmiyorum.

Geri