Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

Beşiktaş'tan yukarı Zincirlikuyu - Levent - 4. Levent - Maslak - Derbent ve Hacıosman üzerinden Çayırbaşından sahile geliriz. Bir farklılık olur. İkincisi de Sarıyer'den çıkışımızı Maden yerinde Sn. Çehre biliyor

burayı ilk kez gidecem........
ve dönüşü ilk kez görecem ....

Scudo
sayin ahali, diz raporu: iyi gibiyim.. yarin sabah kalkip durumuma bakarim. iyi hossedersem gelmek istiyorum. zaten soguk havalar geliyor, belkide sezonumun son turu olur. yazismalara bakarim..

peki sariyer e indikten sonra ne yapilacak.. yine karsiya gecip anadolu yakasi mi kesfedilecek?

sarıyerden sonrasında hasip aga bizi koko rampasına sokup canımızı alacak ben bu akşam erken yatacağım saat 09.00 da kafayı vurup 6 saat uyuyup 03.00 de dikilirim sonra bi daha kafayı vurur 1 saat daha uyurum sabah dinç oluyorum böylelikle ...
valla barış sezonun son turu olmaz ben kışın devam edeceğim hafta içi kısa mesafeler yaparak baktımki hafta sonları hava kötü kısa mesafelerde durumu kurtarırız durmak yok yatmak yok yatan sınıfta kalır karnesi zayıflarla dolar biz mektepteyiz antreman mektebi bu mektepte herkes çalışacak tenbellik yok...
sakatlık durumları haricinde durmak yokkkkkkkkkkkkk
pedallamaya devammmmmmmmmmmmmmmmmmm

accu cumartesi...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/2_int.jpg
Remaining warm with sunshine and patchy clouds

High Temperature
21°C

RealFeel®
21°C

Winds
SSW 11

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/40_int.jpg
Breezy and mild with increasing cloudiness; rain overspreading the area late

Low Temperature
13°C

RealFeel®
11°C

Winds
WNW 27

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
7.62

Amount of Rain
7.62

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
5 Hours

Hours of Rain
5 Hours

wunder....
http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/partlycloudy.gifCumartesi
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 18 °C . Rüzgar Güney 14 KM/S . http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_chancerain.gifCumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 9 °C . Rüzgar Kuzey 32 KM/S . 40% Yağış Olasılığı (water equivalent of 4.70 mm).

sayın baylar makarnalarınızı her zamankinden bir tabak fazla yiyin koko rampası bitene kadar durmak yok ):):):):):):)

güzargahı düşünmeyin yarın sabah sayın Berberci kesin rotayı ortaya koyar 3 - 5 dakka kararlaştırma anlama ve anlatma sonrası yola çıkarız olağan üstü haller dışında durmayalım diyorum buna göre motivasyon ve hazırlıklarınızı yapın

kışın havalar yağmadığı sürece çıkarız yağışlı havalarda herkes başının çaresine bakar evlere yakın kısa rampalı turlarla nabızlar bindirme olabilir bakalım pro lardan yardım ve görüş alabiliriz....

şuhalde 08:00 çıkışlı Beşiktaş Barboros Hayrettin Paşa 'nın önünde buluşmaca erken gelen çayını içip öyle çıkar :))::):):)

Çavuş 09:00 sabah oluyo 21:00 yazacaksın....

@Hasip Çehre

bir saat 45 dakika uyumuşum bugün öğle sonrasıda uyudum yarım saat sonra yine yatarım koko rampası beni heyecanlandırdı....
evet 21.00 yazmayı unuttum 09.00 dedik ....
kışın bütün hafta boyunca nadir yağışlı olur zati emme acaip kar yağarsa o vakit iş kötü....ben bu siliklerle iyi vals yaparım....
çiş miş olma durumu olursa durulur tabi lastik patlama felan filan...
08.00 de dikildim.....

yarin geliyorum.. eh fazladan biri cesitlilik yapar iste fena degil :) vapura gore ya 8:10 da besiktas ta olucam ya da daha gec cikip tam 9:00 da.

@saint poussin

gelmene sevindim barış ben yarın saat 07.15 vapuruna kadıköy beşiktaş iskelesinden binerim ....

@saint poussin

abi sen neden 09:00 da geliyosun bize 1 saat avansmı tanıyosun :):):):):):):)
lütfen dikkatli okuyalım :):):):):)

Koko rampasını gözünüzde çok fazla byütmeyin bence ben de ilk defa çıkacağım daha önce yürüyerek çıkmıştım ama hatırladığım kadarıyla eğimsağlamdı. asıl siz abimlerin eski evinin arkasındaki rampayı düşünün Hasip Bey iyi bilir :) yarın 8'de mi şimdi çıkış 8'den önce heykelin ordayım. Hasip aga ben sabah 6:24 treninde en ön vagonda olacağım bilginize :)

ooooo pardonnnnn.. o zaman acaba saat 8:15 cikisli yapabilir miyiz?? daha once vapur yok ta. 8:05 te iner yaziyor. 5-10dk da motorun gecikme payi..

@Onur Berberci

hasip aga 08.00 de olun dedi ben 08.00 de dikileceğim ...
abinlerin eski evinin arkasındaki rampa bizi öldürsün o vakit
hehehehehhehehe

ivettttttttttt
ben yataş iyi geceler....

:D :D :D :D

@saint poussin

Tamam Barış sorun değil bekleriz :) Yarın görüşürüz millet :)

08:15 çıkış ok...

06:24 treni kaçta floryada olur 06:40 gibi
06:00 kalk veriyorum kendime ::(:):):)(

günaydın...
saat 03.45 iyi uyudum...
şu anda uyuyorsunuz saat 05.00 de kalk borazanını çalacağım
ve koğuşlara girerek koğuş kalk diyeceğim ...
akşamdan yaptığım makarnayı , içine buğday attım ,
ve domates sosu kattım sarımsaklı, vede afiyetle yedim üzerine yoğurt çaldım....
saat 06.30 da evden çıkarak saat 07.15 vapuruna bineceğim ...
07.45 de beşiktaştayım hava iyi vede sıcak sayılır...

selam selam selam ....
evet sıkı sağlam bir antreman oldu ....
100 km aşan bi antreman sadece 100 km de toplanan irtifa 2000
o ha bu ne yahu....
gardaşlar beni öldüreceksiniz bisiklet üstünde kalp krizi geçirip oracıkta ölecem bi gün neyse bu ölüm şekli yakışır bana....
onur senin ağbinlerin eski oturduğu mahalledeki rampalar hakket çok iyi idi yalnız benim elektrotlar koko rampasında bitti son 500 metre lik yolun başlangıcındaki
o dimdik rampada eğim 22 felan olması lazım o neydi hocalar kartepeden daha dik rampa 100 km nin üstüne fena çarptı beni ve o rampanın son 8 metresini alamadım iyimi ve kendime hayret ettim demekki elektrotlar böyle atıyor neyse bu arada o kazan dibi güzeldi....
hasip aga gerçekten ,bi ara o rampayı yolla bi dene gerçekten yolla daha zor alınır o rampa ....
neyse en azından günümüzü çok iyi değerlendirdik müthiş tempolar acaip rampalar biri bitiyor öteki geliyor herşey perfect....
bu arada barış dostum önemli bişey yoktur umarım geçmiş olsun derim....
yalnız 10 km daha mesafenin kısalması gayet iyi oldu sahil yolu adama vakit kaybettirmekte ama genede biz dönüşü maslaktan yapabilirdik ve daha çabuk gelirdik kavşaklara dikkat etmek lazım tabi....
herşey güzeldi herşey güzeldi gene bol bol makara kukara yaptık güldük eğlendik....

çok süper bi çalışma oldu çıkılan yokuşların sayısı , eğimleri ve uzunlukları süperdi çok iyi tempolar tutturduk 70km/h ları aşan hızlar inanılmaz eğimli yokuşlar manzara ve hava çok müsaitti bisiklete binmek için...
güzargahı vermek gerekirse ; Beşiktaş başlangıç Barboros Bulvarından yukarıya Z.Kuyu , Levent,Maslak,Derbent'ten aşağıya sahile Sarıyere devam Kavağa gider gibi ilk yokuşa gelmede sola dik ve kıvrımlı yoldan yukarıya Fener Yoluna devam Garipçe in çk Fener, geri dönüş Demirciköy Plaja iniş çıkış ,Kilyos'tan dönüş aynı yoldan yukarıya Bahçeköy Kemerden Çayırbaşı sahile iniş Sahilden Baltalimanından sola sağa yukarıya Vakıftepe oradan yine Baltalimanına iniş Sahilden Beşiktaş Sirkecide finiş....

turun teknik değerleri hakkında bilgi veremeyeceğiz maalesef......

Çavuş çok fena patladın o rampada ya... sende patladın ya artık kiminle çıkıcaz tura bilemiyorum Berberciye el mahkum:):):):):):)
sanırım senin elektrotlar bitti fakat oraya kadar canla başla mücadele ettin...
şunu gördüm ki bu turun 75-80.km sine kadar çok iyi devam ettin hiç kopmadın fakat 80.km'den sonra ufak ufak kopmalar yaşadın Koko rampasına vurduğumuzda 100km geride kalmıştı...
herşeye rahmen senin performansın ayakta alkışlanmalı....
tekrardan herkesi tebrik ediyorum çok acımasız ama bi okadarda keyifli bir tur oldu...

Barış arkadaşımızın turun hemen başlarında yaşadığı şansızlıktan dolayı geri dönmek zorunda kalması dışında herşey çok güzeldi...
Barı arkadaşımıza buradan bir kez daha geçmiş olsun diyoruz...

Geri