Scudo Sports

Kayseri

aleyküm selam bende sivaslıyım :D iyi forumlar kayserideki trialcileri tanıyormusun bilmiyorum. olmadı tanış. çok şanslısın sölim

Scudo
@saidergoktas

selam said abi ben özkayalar bisikletten celil sanada iyi ve bol pedallı günler

@celil

merhaba celil hoşgeldin..umarım iyi ve yararlı vakitler geçirirsin..

bisikleti gezmeyi tekbaşınalığı yeğleyen tüm hemşehrilerime selamlar.ben aslen k.maraşlıyım ama yıllardır kayseride yaşıyorum. kayseride bir ilköğretimde öğretmenim.

tüm dostlara selam...

@zaferozcelik

merhabalar efendim sizde hoş geldiniz aramıza Kayseriden...

Saygılar ;)

merhaba arkadaslar...ben de kayserıden ebru...bısıklet tutkumu yıllar once bırakmıstım ama foruma uye olduktan sonra bısıkletımı gozden gecırme kararı aldım...yazlıkta bos bos durmasından ıyıdır....forumdakı organızasyonlar fıkırler cok guzel ama zaman yaratabılecek mıyım endısesı var...ben sımdılık sızı takıpteyım...

@govicik

merhaba sizde hoşgeldiniz aramıza...

Kazasız - Keyifli ve Bol Pedallı Günler

Saygılar :)

Arkadaşlar Ben Kayseri Den Furkan Özkul...
Foruma Yeni Katıldım Ve De Çok Beendim...
Herkese ii Günler...

h.g furkan sen kimsin kendinden biraz bahseder misin bakalım nerde kalıyorsun kimleri tanıyorsun anlat baklım
bende kayseriden Galip bisikletlilerden kime sorsan tanır beni tabi sen bisikletlileri tanıyorsan
Erzincandan bütün kayserili bisiklet seven dostlara selam

slm ne gibi bir faliyetten bahsediyoruz bakalım biraz açıklayıcı olabilir misin bakalım ve bisikletle ne konuda ilgileniyorsun uzun yol mu yoksa hareket mi
ben kayseriden galip herkes tanır beni

Hoş geldin foruma Furkan..
oo Galip askerden döndün heralde hayırlı olsun.. :)

Arkadaşlar merhaba ben de kayseride öğrenciyim kron xc1000 le arada takılıyorum bisiklet olayında yeni sayılırım,aslında üniversiteye gidip gelme amacı ile bisikleti aldım ama malumunuz hastası oluyor insan.uzun metrajlı gezi vs ayarlarsanız haberimiz olsun takılırız....

arkadaşlar mrblar;
zeynel abi nin yeri nerde acaba tarif edebilir misiniz...

@FaLLiX

mimarsinan mah. tatrsus cad.
fevzi çakmak lisesinin orda kime sorsan gösterir

@ismailbay

sağol kardeş bende sizleri seviyorum

:eek: şafak ne kadar zegin olursa olsun elbet birgün iflas edecek

@Said Ergöktaş

yok askerden daha dömedim şimdide Elzığ da geziyorum caddelerde misafir olaarak burda kalıyorum herkese selam arkadaşlar kendiniize iyi bakın

Geri