Scudo Sports

Kayseri

Scudo
selam arkadaşlar ben furkan bisiklet meraklısıyım ama iyi bi bisikleti daha yeni dizdim bu yüzden bi hassa merakım arttı fakat öss öğrencisi olduğum için çok fazla ilgi gösteremiyorum günde 1 saat çalışıyorus apartmandaki arkadaşlar yardımcı oluyorlar sanırım sizlerde tanıyorsunuzdur pembe sedona 721 li can,sarı sedona 721 abdullah siyah sedona 771 ben :) inşallah sizlerlede tanışırızz

bol pedallı günler :))

@maxicef

selam bende siyah kronlu Galip tanıştığıma memnun oldum saymış olduğun isimlerin hepsini tanıyorum onlarda eminimki beni çok iyi tanıyorlardır şimdilik sana yardımcı olamam askerliğim biter bitmez seni kendi gurubuma katarım sıkı bir eğitimden sonra sende bizim gibi güzel şeyler yaparsın tamam kardeş ama derslerini aksatma şimdi bile yardım alabileceğin arkadaşlar var kayseride sana yardımcı olacaklarından eminim neyse hayırlı olsun bisikletin diyelim byyys

@Nodex

şimdi bisiklet konusuna direk modifiye değilde senin biniş yani kullanma tarzına göre birşeyler ayarlansa daha iyi olur hareket üzerine birşeyler mi yoksa uzun yol mu yada downhill mi ona göre yardımcı olabilirim saygılar

evet galip abi senden bahsettiler askerdeymişin şafak kaç bu arada ben hareketten çok dağdan inmeyi çok seviyorum inşallah görüşürüz dört gözle bekliyorum...

@maxicef

şafak karanlık kardeş belki izine geldigimde tanışırız hayırlısı olsun bakalım merak etme bomba gibi döneceğim

tamam abi ben burdayım ne zaman buluşmaya müsait olursan haberleşiriz...

@maxicef

sen bana telefon numaranı özel mesaj olarak gönder ben geldiğimde ulaşırım sana birde senin ev nerde kayseride

nostalji nin arka caddesinde köşk mahallesinde

sonunda galip abi ve furkan tanıştı:Dbende hocalık yapıyom furki ayıp ittin:Dtabi galip abi başka:Dhatta kanal 38 e çıktık 2 gün akşam haberlerine flyingbike olarak.:(galip abi bitsin askerliğin artık takılım hep birlikte

@cannn3715

merak etmeyin birgün gelecek elbet bitecek bu askerlik siz çalışmalarınıza hız verin geldiğim zaman hepinizi birer canavar olarak görmek istiyorum bu arada askerden geldiğimde yeni bir grup kuracağım ve bu gruba girebilmek için (ben gösteri yapabilirim... ) diyen arkadaşlar tercihim olacak hepinize teşekkür ederim

mrb lar ben hem trıal hemde bu stede hepinizden yeni sayılırım galip abi için çok gzl şeyler duydum kayseride en ii old biliorum bizim cavit fln da bana hafiften trıal gösterio senin gurubuna girmek kolay olmasa gerek.Ama seninle bike sürmek isterim baya gzl sürüyorsundur eminim ;)
hayırlı teskereler

@yerstem38_

evet galip en iyisidir askerden geldiginde daha iyi olacak

ark kayseri resimleri istiodunuz heralde.ben sizi bu mukemmel şehirler başbaşa bırakayım (eminim herkezin şehri bir başka güzeldir fakat bi şey daha war herkezin şehri kendisine daha güzel dir)bu neden den dolayı beni yanlış anlamayın okiş;) burada kayserinin her yerinin resimleri yoq şimdilik ii seyirler
http://img88.imageshack.us/img88/3162/0106151924wa71pi9.jpg
http://img161.imageshack.us/img161/7403/0112160706vc01uw0.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/9519/0808120135lr31zm0.jpg
http://img161.imageshack.us/img161/1208/kay02bn41eg8.jpg

resimlerin boyutunu pek ayarlayamadım kusura bakmayın dediğim gibi biraz yeniyim :D:D:D
eğer daha rahat bakmak isterseniz resimlere kayıt yaypıp pc den kolaylıkla bakabilirsinz

:D:D:D:D ewet resimler baya büyük galip abi hayırlısıyla teskereni al gelde ;)

hayırlı teskereler... resimler için saol yertsem...

@yerstem38_

aslında benim kuracağım gruba girmek zor değil biraz çalışarak ada baya bir çalışarak trial işini öğrenirsin zaten benim için önemli olan trial yapabilmen değil saygılı sevgili bir şahsiyetin olsun birazda isteğin olduktan sonra sana trial işini öğretiriz saygılar benden şafak 180 KARANLIK :( :(

@yerstem38_

resimler gerçekten süper olmuş ben bile hayranlıkla bakıyorum resimler için çok teşekkür ederim başarılarının devamını diliyorum halen resme alınması gereken çok yer var örneğin; erciyes kayak pistini reme dökmek fena olmazdı derim saygılar :eek:

tabiki ne demek oralarında resimlerini koymak isterdim fakat elimde doğru düzgün resimler sadece bunlar wardı yorumlar için sağolun

@yerstem38_

bende sizlerle bike sürmek istiyorum ve dört gözlede beklıyorum askerlik bitsin diye bittiğinde kayseri için farklı olacak yine bir iş teklifi aldım burada gösteriye çıkmemı istediler hayır demek zorunda kaldım neden mi?? askerliğim bana engel oldu ama arkadaşlara veriyorum bu görevi neden bu arkadaşlar yerinde sen olmayasın ki değil mi ? başarılarını duymak istiyorum k.i.b

Geri