Scudo Sports

Kayseri

mrb arkadaşlar bende kayseriden ya arkadaşlar ben bisikletimi satmak istiyorum bisikletim bianchi trophy acaba ilgilenenler olurmu?? bisikletci olarakta fevzi çakmak lisesinin orda zeynel abi var bilirsiniz belki oraya giderim. herkeze iyi günler

Scudo
@eyupcan

merhaba kardeş bizde zeynel abininde orda yaptırıyoruz bisikletlerimizi... belki görmüş olabilirsin bizi alparslan parkında felan hareket üzerine çalışıyoruz. :D
bisikletini ise isteyen olursa soralım arkadaşlara satmaya çalışalım...hadi grsrz...kendine iyi bak

Zeynel abı bır numara kayserıde arkadaslar ..
Ben de unı.öğr. talasta oturuyom vızeler 3 mayıs ta bıtıyo 5 6 mayıs cumartesı pazar ıkı gun yahyalı turu duzenleyelımmı kayserı de ...irtibat için

msn : asterisk_38@hotmail.com

Bende varım talasta unı.ögr. bısıkletımı yenı topladım soyle forumda bı organızasyon duzenlesek kayserı turu gıbısınden ben katılırım her zaman ....
Msn:asterisk_38@hotmail.com

@sPx

aramıza hoşgeldin dostum ama iki günlük bir süreç içerisinde yola çıkcak kimse yok bence ancak sabh gidilir akşam gelinirse olabilir yoksa sanmıyorum
bu arada bende galip tanıştığımıza memnun oldun senin isim neydi acaba:eek:

Hoşgeldin SPX...Organizasyon düzenleriz inşallah...
Ama daha tur haricide tanışmak isterim...
Talasta bir arkadaş daha var tufan oda üniversitede...
msni ekledim konuşuruz...

galıp ercıyes ınısı nasıl gectı dun yoldan mı patıkadan mı ınıs yaptınız ?

okan abi ben çevap veriyim güzel geçti baya hız yaptık ömerin takla attı ekreminde lastigi patladı ama genede aşagı sag saglim indik

@sPx

slm okan erciyes turu biranlık oldu düz yoldan iniş yaptık ona rağmen bazı kazalar atlattık herşeye rağmen çok süper bir gün oldu önümüzdeki hafta içi tekrar yapmayı düşünüyoruz teşekkür ederim saygılar

@cheyenne

evet bencede çok güzel oldu en çokta bayırı çıkmadan inmek çok daha güzel oluyor :D :cool: inş. bir dahaki sefere kazasız belasız ineriz....

@'[L.o.R.d

ya abi tamam bayırı çıkmamış olabiliriz ama rüzgarın karşıdan esmesi tüm güzellikleri mahfetti daha ne olsun 90 dan sonra hızlanmamıştır bence ama herşeye rağmen güzeldi mehmet abiye teşekkürlerimizi sunzrım saygılar :)

bu konu yerine Kayseri için forumun bu bölümünde yer alan " Kayseri.." başlıklı konu kullanılıyor..bu başlık değil de diğer Kayseri başlığını kullanmanızı rica ederiz..
teşekkürler

yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiniz..Eyup bir şey sorcam..senin şu bianchi ne renk.(?)

Arkadaşlar mrblar, ben ankara da okuyorum ama kayseriliyim, bende de mont blanc bisiklet var. yürüyen aksam acera, alivio. yalnız memmun olmadığım bi nokta bisikletin jantları. tavsiye edebileceğiniz bir jant var mı? ben prizma düşünüyorum nasıl. yazları kayserideyim geziler falan düşünürsek çok sevinirim belli mi olur belki erciyes e bile çıkabiliriz_?_?_?_

@FaLLiX
tabi her zaman gezeriz Kayseri ye geldigin zaman haber vermen yeterledir

@ismailbay

Bizi bulabileceğin yerler 1. zeynel abinin orası 2. alparslan parkı.zaten kayseride kime sorsan tanırlar bizi :D

Saolasınız arkadaşlar. biz ankarada kamplar falan düzenlemeye çalışıyoruz siz neler yapıyorsunuz uzun geziler falan yapıyor musunuz. heralde erciyese çıkmışınız geçenlerde ne güzel. inş gelince beraber de birşeyler yapabiliriz.

@FaLLiX

biz jumpcuyuk abi gelirsen bizimle takılırsın tabi neden olmasın biz her hafta erciyese çıkıyoruz zaten bu haftasonu ise ankara da olacağız arkadaşlarla beraber tura katılacağız
bu arada jumpcuyuz derken trial yapıyoruz saygılar

Selamlar Kayseri'ye
Yarın(Pazartesi) oraya geliyorum.
Sabah çıkıp(Bisikletle)saat 12 gibi orada olmayı planlıyorum.
Üniversitede bir işim dolayısıyla
siz değerli Kayserililer ile tanışmak isterim.
hem de kısa bir şehir turu yapabiliriz.
cevablarınızı akşam saat 24:00 a kadar bekliyorum
msn= igolge82@hotmail.com
cep tel: 0505 644 99 85
iyi günler.

İslam merhaba...
Ben seni burda karşılamak isterdim ama yarın sabatan yola çıkıp Bünyan'a gidicem akşama anca dönerim o yüzden kusura bakmazsın umarım...
Şimdiden ii yolculuklar...

Geri