Scudo Sports

Kayseri

Scudo
size söle tabir etmeye çalışayim ufak bi yer düşünün kayseride olanlar bilirler afir abinin dükkanını galip abi bisikleti orda tabir yerinde ise fır dönderiodu hesap edin seçeceği adamları saygılar.....

@ismailbay

ne zamandır benim kararlarımı sen belirliyorsun iso anlayamadım geldimde ben karar vereceğim gösteri grubum özel olacak benim ama gezmek çalışmak için kesinlikle herkes davetlidir beni seviyor ve sayıyorlar ise herkese kapım açık saygılar herkese ...... şafak karanlık .....

slm arkadaşlar artık havalar ısınıyor.toplanıp tur yapalım güzergah saatler ayarlayıpp turlayalım hep birlikte ;)ne dersiniz...

Cavit ben hep burdayım nereye derseniz :) ama bi karlar erisin... :)

hadi kanka bugun günlük güneşlik hava çıkalım diecemde daha toparlanamadıki bisikletin:(

:Dsaşak aydınlık olsun abi takma kafanı sayılı gün biter bea:Dbizede var o yollar korkutma şimdiden.sen hayırlısıyla gel seni seven sayan çok ;)herkez davranışının karşılığını alır bu kadar sevenin sayanın varken elbet grubun kalabalık olacaktır

evt iyi olur beyler ancak düz yoldan daha çok dağ tepe olsa daha iyi olur heralde
saygılar

tabiki ali dağı zirve yapmazsak olmaz bu sefer ;)

dostum karlar tam bi erisin erciyes yapalım derim...

@cannn3715

grubum kalabalık olacak illaki ama ben daha çok birbirine saygılı arkaşlar kardeşler arıyorrum byy

;)iyi diyorsun erciyeste yaparız ama önce bisikleti alalım ne dersin;) hatta bugun halledelim olursa bisiklet olsun kolay yaparız ali dağı erciyes neresi dersen

saygısızlık olan yerde huzur olmaz abi ;)hayırlı şafaklar

@cannn3715

beni anladığın için teşekkür ederim bende saygı sonsuz sizden de beklerim tabi atarsa batarsa 161 şafak hala karanlık....:boese157:

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
haydi hayırlısı galip abi :Ddönmeni beklio kayseri saygılar.cavit can.sarı sedona sd721

merhaba..
kayseri'de aktif olarak kulüp yada dernek gibi bir oluşum var mı?

@emiryuksel

merhabalar hoşgeldiniz foruma ve aramıza. :)
Hayır Kayseride bisikletle ilgili herhangi bir aktif veya pasif dernek ve/veya kulüp bulunmamaktadır..(arkadaş grupları hariç.resmi olarak bir oluşum yok yani)

Kazasız - Keyifli ve Bol Pedallı günler

selam arkadaşlar ben yarın sabah yola çıkıyorum kayseride olacağım umarım sizleri görürüm :)

Geri