Scudo Sports

Kayseri

@Ümit S.

Hoş geldiniz, siz o bisikleti aldığınız zaman bende ordaydım sanırım :) güzel bisiklet hayırlı olsun ayrıca Kayserideki turları facebook sayfalarından takip edip rahatlıkla görebilirsiniz.

Scudo
@mehmet.ali

Hosbulduk Mehmet abi ins bir gün pedal atarız :)

@Abdülsamed AKBULUT

Hatırladım gibi dostum bianchi var demi sende disk fren mi taktrıcaktın öyle biseyler duydum ama bisiklete odaklandıgım icin farketemedim etrafımı :) Su ara kpss yuklendıgım icin face fln sosyal agları kapadım yani ama burdanda haberlesiriz ya da ben takip etmeye calısırım :)

@Ümit S.

:D Aynen doğru duymuşsunuz :), bende hem bianchi hem focus var sizede kpps sınavınızda başarılar dilerim.

@Abdülsamed AKBULUT

Çok sağol Abdülsamed bianchili o ara bi tek sen vardın gözümden kacmadı ama :) haftasonu tekrar ugruycam kadro ayarı yapılması gerek arka farıda kırdık bırde km sayacı gelıcektı 2 gunde 65 km yaptım ve on tekerdeki disk fren sürtüyor onada ayar lazım ve birde kask alıcam rahatsız ediyor beni ama orduevine filan giremiyorum kasksız :) 1 haftaya tam kondisyonlu hale geliirim herhalde tur gezi yapmak isterim acıkcası haberlesirsek memnun olurum :)

Merhabalar; yeni katıldım forma, ayrıca bisiklet aldığımda bol bol pedallama yaparız İnşaAllah...

Öncelikle iyi pedallamalar...

Benim sorunum ilk olarak bisiklet konusunda karar verememiş olmak bütçem 1200 tl civarı, konulara baktım ama tam olarak karar veremedim.
Bunun yanısıra kadro sıkıntısıda var,boy 197 kilo 74, 17 yaşında sporcuyum.
Konuya gelecek olursak yol bisikletlerine merak saldım kadro boyuda rahat biraz :) .Ama sadece yol değil bazen araziyede çıkma düşüncem var %80 yol %20 arazi gibi cyclocross düşündüm ama bu fiyata pek sağlam yok gibi...
Dağ bisikleti,yol bisikletini araştırınca biraz itici geldi birde kalitesine göre değişir ama yol bisikleti için kaldırımdan inilmez deniliyor...

Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.Önerileriniz için teşekkür ederim. :)

Kayseri/Talas

Merhabalar bir yıl önce konu açmıştım ama bisiklet alamamıştım kısmet bugüneymiş,maddi olarak ancak bunu alabildim inşallah zamanla çok daha iyi bir bisiklet alabilecek duruma ulaşacağım.Ayrıca buda gayet kullanışlı ve işimi görüyor.

(link)

Güle güle kullan anlaşılan fen edebiyat fakültesindesin..Bisikletle ilgili birşey kafana takılırsa ulaşabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Salim Sinan B.
Merhaba
her hafta pazar günleri yaptığımız gezilerimize BEKLİYORUZ etkinlikler argos BİSİKLET grubu KAYSERİ face adresinden takip edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: vraptor
bence decathlon a bir bak derim. eğer yol biskletinden vaz geçersen rr 8.1 al şu an indirimde ama bütçeyi azıcık zorlar:)

selam arkadaşlar bisikletimi yeni aldım artık başlicaz :D daha gidonu ayarlamadım bileIMG_0088.JPG

Dosyalar

• IMG_0089.JPG
    IMG_0089.JPG
    120,7 KB · Okunma: 10
Selamlar :) Hayırlı olsun bisikletiniz. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Görüşmek üzere. :)

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan :) kayseriye selamlar bir zamanlar yaşamış biri olarak ...

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun :)

amin abiler arkadaşlar sağolun en iyileri sizin olsun :D

Geri