uzun mesafeli giderim derseniz ürgüp tam performanslıktır,incesu olabilir,Talas Ali Dağı' na tırmanabilirsiniz,yne Talas Endürlük tarafında güzel rotalar mevcut;at çiftliklerinin bulunduğu yerler,Yamula barajına gidilebilir,çay bağları yolu üzerinden hisarcığa geçilebilir,çok rota var aslında
Merhaba Arkadaşlar,
Kayseri Merkezde ikamet ediyorum. Foruma büyük bir heyecanla kaydoldum. Yeni bir bisiklet sürücüsüyüm. Kayseri' den arkadaşlar varsa; bir çay kahve içip sohbet etmek isterim.
Merhaba Arkadaşlar,
Kayseri Merkezde ikamet ediyorum. Foruma büyük bir heyecanla kaydoldum. Yeni bir bisiklet sürücüsüyüm. Kayseri' den arkadaşlar varsa; bir çay kahve içip sohbet etmek isterim.
Merhaba Arkadaşlar,
Kayseri ekibi bayadır sessiz..
Ramazanda iftardan sonra Talas çevresinde bisikletle turlamayi düşünüyorum.. Hem antrenman olur hem de mantıları yakmış oluruz.. Birkac kişi olursak daha da eglenceli olacaktır. Eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum..
Arkadaşlar Mersin' de oturuyorum fakat bu hafta sonu (30.09.2016) Kayseri ye gideceğim. Mersinde bulamadım Sedona 410'u Kayseri'den bulabilir miyim acaba. nerelere bakmalıyım nereye sormalıyım tavsiye verecek olan var mı.