Kayseri ekibi bayadır sessiz..
Ramazanda iftardan sonra Talas çevresinde bisikletle turlamayi düşünüyorum.. Hem antrenman olur hem de mantıları yakmış oluruz.. Birkac kişi olursak daha da eglenceli olacaktır. Eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum..
Arkadaşlar Mersin' de oturuyorum fakat bu hafta sonu (30.09.2016) Kayseri ye gideceğim. Mersinde bulamadım Sedona 410'u Kayseri'den bulabilir miyim acaba. nerelere bakmalıyım nereye sormalıyım tavsiye verecek olan var mı.
Ben de Kayseri'de pedallıyorum. Araçların bilinçlendirilmesi için -agresif yollarla- sticker tasarımı projem var. Bu işleri bilen veya tanıdığı olan var mı?
arkadaşlar merhaba. bu forumdaki ilk mesajım. bugün, uzun araştırmalarım neticesinde çocukluğumdan sonraki ilk bisikletimi aldım. en son carraro sportive 225 te karar kıldım. bisikletle alakalı olarak fiyat performans açısından olumlu geri dönüşler aldım. inşallah memnun kalırım. forumu da uzun zamandır takip ediyorum. gerçekten çok ilgili arkadaşlar var ve yorumlar çok iyi.(ama çok ikilemde kaldım )) tekrar görüşmek üzere.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.