yahu beni rahat bırakın be yahu play station oynuyoruz şurda topikten bir uzaklaşıyorum bir dönüyorum aney topik dolmuş
neyse
vallahi şaka şaka şaka
şaka yaptım
imdi ali emre dostum 15 inci adam kabul en çok 16 olurdur yahu
evren sağol teşkur teşkur ben gene play station a döneyrum
gene gelerem affola türkçeyi katlettim yahu
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan gene gelmemezlik edebilir huuuuuuuu genç dostum nerdesin ????????????
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürgün
13--------------son dakika süprizi evren yapar haaaaaaaaaa
14-okan geleyesun ha
kadro süper
kontenjan 15 kişiliktir
gidiş
kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca devam tavşancıldan sağ yan yola girmece - sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerekhacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik
önemlidir
dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar hepimiz kuzu yaylasının girişinde toplanacağız bütün arkadaşların gelmesini bekleyeceğiz
ordan sonrası çok önemlidir
1-ilk sağa girmeyin -solda izmit tabelasından sola sapın
2-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacağız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası
http://img37.imageshack.us/img37/422/70491546.jpg
kartepeden sevgili dostum calbiyikle otelin oraya bakarken teleferiklerin olduğu yerden 5 temmuz günü birlikte çıkmıştık bu turu onada adıyorum kendisi izmire tayin oldu
http://img507.imageshack.us/img507/2729/img2322e.jpg