Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

dostum
tahminim bizim gruptan kullanan olabilir amma bilmiyorum ben cep kullanmıyorum fakat dostlarım da varsa süper olur hakikaten çok şık bir durum nokia gps

Scudo
@Volkan Akboga

volkan dostum onu bilemiyeceğim amma senin arabanı emniyetli bir yere bırakmanı sağlarız seni arayacağız endişelenme derim muhakkak arayacağız dostum

@kudu

Hocam grubunuzda ben olsaydım her türlü teknolojik konuda destek verirdim. Yinede elimizden geldiği kadar uzaktanda olsa bir şekilde yardımlarımızı sizlere ulaştırmak isterim. saygılarımla

@Serdar Ozuslu

Nokia Sports Tracker'a benzer bir uygulama IPHONE için de mevcut mudur? Eğer mevcut ise gerçekten süper. Bu araştırıp bilgi edinmem lazım. teşekkür ederim

@Ali Emre Akcan

hocam
yerden göğe kadar haklısın grupça hareket ediyoruz öteki türlü kopukluk olunca motivasyon düşer kontrolsüz güç güç değildir işin zor yanı 100 km sonra eğimin 9 olduğu 21 km lik rampayı çıkacağız orada güç kontrolü şart dönüşe kesin kez pedala basacak gücümüz kalmalı onun için baştan giderken hafif tempoda gitmek mantıklı
bana gelsin derim aytekin adam gelmiyorki bir kere çağırdım gelmedi ben ne yapayım
yahu

@Cyclopower

tracking programları var ben kullanıyorum bazen tek sorun bu kadar uzun süren bir turda hiç kullnmamıştım daha önce. Şarj yetmeyebilir.

@kudu

Kudret Abi ,

Herşeyi 4x4 lük ayarlamışsın .. Benim soyisim Gürgün olucaktı abi :D :D

Selamlar ,
Tolga Gürgün

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan gene gelmemezlik edebilir
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürgün

kadro süper

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca devam tavşancıldan sağ yan yola girmece - sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerekhacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik

önemlidir
dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar hepimiz kuzu yaylasının girişinde toplanacağız bütün arkadaşların gelmesini bekleyeceğiz
ordan sonrası çok önemlidir
1-ilk sağa girmeyin -solda izmit tabelasından sola sapın
2-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacağız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası

çavuş bence Suadiyeden çıkalım ama siz bilirsiniz ben sadece bildiklerimi söylerim gerisi sana kalmış ekip lideri sensin ama ben serbest takılırım bunu baştan söylemiştim.serbest dediysemde gurubun dışında değil fakat ateş yakma falan yukarıda bana uymayabilir...

valla dönüşte geceye ve trafiğe kalma ihtimaline karşı tepede dinlenme olayını sulandırmayalım fazla inişte zaten pedal vurmayacağız dönüşün emniyetli geçmesi açısından tepedeki dinlenmenin fazla uzun sürmemesi lazım uzun dediysem 2-3 saat gibi 1 saat gibi bir süre çok olurmu bilmem ama vücuda şeker ve karbonhidrat takviyesi için yeterli bence

• Beğen
Tepkiler: Cyclopower
@Aytekin Erzan

ateş yakma yukarda değil aşağıda bir yer var orda duruma göre üşüme olursa geçen sefer arkadaşlar üşüdü yakıldı- suadiye olayı ters en kestirme bizim için kuzu yaylası ama sen istersen suadiyeden çıkabilirsin zirvede buluşuruz oradan maşukiyeye ineriz

@Ali Emre Akcan

dinlenme en fazla yarım saat pek geç kalmayız

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan gene gelmemezlik edebilir huuuuuuuu genç dostum nerdesin ????????????
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürgün
13--------------son dakika süprizi evren yapar haaaaaaaaaa

kadro süper

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca devam tavşancıldan sağ yan yola girmece - sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerekhacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik

önemlidir
dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar hepimiz kuzu yaylasının girişinde toplanacağız bütün arkadaşların gelmesini bekleyeceğiz
ordan sonrası çok önemlidir
1-ilk sağa girmeyin -solda izmit tabelasından sola sapın
2-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacağız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası

sevgili kudu abi ve silah arkadaşları bu sürüş 250 km olacaktır dolayısı ile konsantre olayını dikkatten kaçırmamak lazım çünkü grup gidiyoruz ancak üşüme için yanımıza ince rüzgarlık türü bişey almak lazım zirve için yani demem o ki grup disiplini içinde gitmek lazım ama gerekli durmaları zaten yapıcaz üşüme için bişey demem ama çok lüzümsuz duruşlar kazançtan çok kayıba dönüşebilir dolayısı ile işin ciddi olduğunu ve mesafenin de zorluğunu hesaba katıp düşmanı küçümsememek lazım bir an önce gidip havabaşı hedeflerini tutmamız lazım

@Ali Emre Akcan

dostum diğer mesajlarımı okuduysan kesinlikle grup disipini olacak yalnız giderken düz yolda genç dostlarımı tutamam özellikle sado evreni kenan arpaçı ben arkada olacağım önden gidecek olan dostlar-gençler kavşaklarda zati dururlar daha önce hep bunu yapıyorduk gene öyle olacak yalnız 14 km ben ve darub üyeleri durmadan çıkacağız arkada kalanları kuzu yaylasının girişinde bekleyeceğim ben bekleyeceğim genç dostlarım yolu biliyor kenan -ve sado gider zirveye onlar yolu biliyor arkayı ben bekleyeceğim kuzu yaylası girişinde sonra yolu bilmeyenlere kılavuzlık yapacağım taaaaa 1640 a kadar
o yollarda kaybolursunuz maşukiyeden 14 km tırmanacağız kuzu yaylası girişine kadar ince rüzgarlık al derim çokkkkkkkkkkkk gerekli olabilir ben gerçi üşüdüm zirvede 10-15 dakika durdum aşağı indim ben bu sefer kuytu bir yer bulacağım zirvede
yorulanlar için kesinlikle durulacaktır burada grup disiplini olacaktır öyle alıp başını gitmek yok giden zati yoluda bilmiyorsa kaybolur
evet luzumsuz duruşlar olmayacak endişelenme dostum
helalllllllllllllll olsun adamım düşmanın havabaşı hedeflerini tutacağız

çavuş ben gözlemci değilmiyim neden gurupla ayrı çıkıyorum ayrı çıkacaksam orucumu yiyip orada parklarda yatmamın ne anlamı var ben ayrı olarak kaç kez çıktım zaten sonra benim görevim sizi gözlemlemek değilmi bu konuya bir açıklık getirilmasını istiyorum herkes görev tanımını bilsin ben size bazı bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum siz bilirsiniz benim için fark etmez bana daha iyi olur otarafıda görmüş olurum ama buradan gidişte Suadiye daha beride ( yakında ) ayrıca yolda adım başı çeşme diğer tarafta yol kaymak ama çeşme çok varmı bilmiyorum ayrıca bu senin sucuk ekmek olayı kafama takılıyo ben pek anlamma ama A.Emre Akçan başta olmak üzere Harun ve son günlerin flash ismi Tolgacığım bu işleri çok daha iyi bildiklerini düşünüyorum yani yeme içme konusunda bu adamlardan tiyo alınabilinir şahsen ben onlara tabi olacağım tempo olayına karışmam herkes kendini biliyor gurubuda nasıl yönetirsin oda senin işin umarım herşey yolunda gider hep birlikte başarırız...

@Aytekin Erzan

dostum o vakit gruba uyacaksın biz maşukiyeden çıkacağız ve sen bu arada gözlemci sıfatınla yanımızda ol derim hem sana kestirme yoluda göstermiş olurum ben 14 km durmadan çıkarak kuzu yaylasında durarak arkada kalan pedalşörleri bekleyeceğim sonra herkesi alarak grupça zirveye çıkacağız yolu bilen darubcular durmayacak onları tutamam zati durmazlar ben adamlarımı engellemem onlar zirveye öncü kuvvet olarak çıkıp hedefleri yok edecekler herzamanki gibi gençleri tutamam aramızda rampaları çok iyi devirenler var onlar kendilerini bilir onları kusura bakma tutamam üstelik kuzu yaylasından zirveye kadar yoluda biliyorlar

30 ağustos kuzu yaylası girişinden zirveyi görenler
2-sado gördü
3-kenan arpaç gördü
4-serdar
5-ali
6-cagan gene gelmemezlik edebilir huuuuuuuu genç dostum nerdesin ????????????
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürgün
13--------------son dakika süprizi evren yapar haaaaaaaaaa gördü

maşukiyeden kuzu yaylasına kadar su mevcuttur endişelenmeyin artı genede maşukiyeden 14 km başlangıcından su takviyesi yaparak 14 km tırmanacağız
kuzu yaylasın da ben bekleyeceğim darubcular gidebilir onlar yolu biliyor
diğer arkadaşlarımı alarak 1640 a çıkaracağım yol üzerinde iki adet çeşme vardır ve toplam 7 km dir rampalıdır offroad dur

Geri