Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

Kudu Dostum ;

Aman yeme içme olayına dikkat...Sadece Kartepe'de yenilecek yemek yeterli olmaz 240 km.'de.Yol boyunca takviyeleri eksik etmemek lazım.Senin meşhur karadut pekmezi iyi iş görür.:)

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
Scudo
çok sevdiğim ve saydığım komutanım osman pamukoğlu paşamın dediği gibi:
gidicez,alıcaz ve gelicez o kadar

@Ali Emre Akcan

osman pamukoğlu deyince hazır olda durmak lazım bu memleket böyle güzel evlatlarda yetiştirir neyse siyaset yapmayayım kimse bilmesin ona oy vereceğim

@porter3434

geçen pazar öyle bir yola kaptırdıkki kendimizi unuttuk yemek yemeği yanlışda orda yaptık aynı yanlış yapmayacağız giderken yeme olacak ben yanıma bu sefer sucuk alacağız ekmekle götüreceğim gidene kadar bitirirsem bir sucuk daha alırım nede olsa et içme den olurmu yahu karadut pekmez var da protein gerekli sucuk ta protein var

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan gene gelmemezlik edebilir huuuuuuuu genç dostum nerdesin ????????????
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürgün
13--------------son dakika süprizi evren yapar haaaaaaaaaa

kadro süper

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca devam tavşancıldan sağ yan yola girmece - sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerekhacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik

önemlidir
dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar hepimiz kuzu yaylasının girişinde toplanacağız bütün arkadaşların gelmesini bekleyeceğiz
ordan sonrası çok önemlidir
1-ilk sağa girmeyin -solda izmit tabelasından sola sapın
2-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacağız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası

http://img37.imageshack.us/img37/422/70491546.jpg

kartepeden sevgili dostum calbiyik otelin oraya bakarken teleferiklerin olduğu yerden 5 temmuz günü birlikte çıkmıştık bu turu onada adıyorum kendisi izmire tayin oldu

http://img507.imageshack.us/img507/2729/img2322e.jpg

Çavuş selam bugünü saymazsak iki gün kaldı
artık daha fazla sayfaya çok gerekmedikçe yazılmamasını öneriyorum....

evet aytekinim olaya konsantre olmak lazım artık bundan sonra hep saldırmayı düşünücez kudu araştırmış park yeri gece de açıkmış bende saat 03,30 gibi evden çıkıcam bostancı parkına bırakıcam arabayı ondan sonra allah ne verdiyse saldırıcaz

@Aytekin Erzan

dostlarım heyecanlı adrenalin yüksek bırak yazsınlar sende yaz adrenalindeyiz bu arada yol güzergahını yeniden belirledim ve not aldım paso d -100 eski e-5 yolunu kullanarak e-80 den gitmeyeceğiz kalabalık grupla e-80 e girmek tehlikeli tek bisiklet sorun değil amma birden fazla bisiklet var onun için eski e-5 yani d-100 den topuklamaca
adrenalin yüksek dostlarımı mazur gör

Çavuş benim için hiç farketmez kafanıza göre mazur görülecek bişeyde yok ama çok fazla yazıldığı zaman çok fazla zaman alıyo acaba önceki sayfada ne yaıyo diye bakıyosun aynı şeyler bu yüzden önemli olmadıkça yazılmasın dedim birşeyde kaçırmak istemiyorum ama aynı şeyleride görmek içinde zamanımı ve konsantrasyonumu harcamak istemiyorum esas siz beni mazur görün neyse ben çekiliyorum cumartesi erkenden karşıda olacağım iftarımı orada biyerde açacağım ve gecede Bosatancı sahilde yada otoparkta yatarım...
A.Emre abi bende parkta kalabilirim gece sende 04:00 den önce burada ol ki yola çıkmadan önce ayılma şansımız olsun...
Buarada seleye gelen kısımda bir sivilce çıkmış dün akşam fark ettim kısa bi sürüş yaptım çok rahatsız edici bu akşam +120km gibi bir antremanım olacak umarım rahatsız etmez şimdi derhal iltihap kurutucu krem sürmeye başlaım...
30-08-2009 04:00 dan önce görüşmek dileğiyle....

@Aytekin Erzan

hocam önemli bir bilgi şimdi hava durumuna baktım parçalı bulutlu ve 31 derece kartepe rampalarında yanacağız demektir bu
su takviyesi şart oldu maşukiye üzerinden çıkarken yol üzerinde su var

:boese157: yanalım abi hırs gelsin yanalım yakalım kavuralım ortalığı öl de ölelim vur de vuralım ortalığı sütlüce mezbahasına çevirelim alimallah:boese157:

@kudu

Merhaba Pedalşörler ,

Yapmayı planladığınız turla ilgili olarak bugün Harun la konuştuk. İçimden bir ses sen de git , sen de git diyor. Okuduğum kadarıyla güzel bir ekip oluşmuş.Hem spor , hem protesto , hem de rampalara karşı meydan okuma... Eğer sizin için uygunsa 14. pedalşör olarak listeye adımın yazılmasından gurur duyarım .

@porter3434

30-120-40 gibi sayılar var gri çemberler içinde, anlamı nedir sorabilir miyim?

@G. Akpınar

Mesafe ( Mil olarak ).Sağ üst taraftan KM. olarak değiştirebilirsiniz.Ayrıca elevation sekmesini tıklarsanız yol rampa durumu hakkında bilgi alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
yahu beni rahat bırakın be yahu play station oynuyoruz şurda topikten bir uzaklaşıyorum bir dönüyorum aney topik dolmuş
neyse :D :D :D :D :D :D :D :D
vallahi şaka şaka şaka :D :D :D :D :D :D :D :D
şaka yaptım :D :D :D

imdi ali emre dostum 15 inci adam kabul en çok 16 olurdur yahu
evren sağol teşkur teşkur ben gene play station a döneyrum
gene gelerem affola türkçeyi katlettim yahu

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan gene gelmemezlik edebilir huuuuuuuu genç dostum nerdesin ????????????
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürgün
13--------------son dakika süprizi evren yapar haaaaaaaaaa
14-okan geleyesun ha

kadro süper

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca devam tavşancıldan sağ yan yola girmece - sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerekhacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık

önemlidir
dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar hepimiz kuzu yaylasının girişinde toplanacağız bütün arkadaşların gelmesini bekleyeceğiz
ordan sonrası çok önemlidir
2-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacağız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası

http://img37.imageshack.us/img37/422/70491546.jpg

kartepeden sevgili dostum calbiyikle otelin oraya bakarken teleferiklerin olduğu yerden 5 temmuz günü birlikte çıkmıştık bu turu onada adıyorum kendisi izmire tayin oldu

http://img507.imageshack.us/img507/2729/img2322e.jpg

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürgün
13-porter 3434
14-okan
kontenjan 15 kişiliktir

10 dakika bekleme toleransı
rota bu sayfada porter 3434 dostumuzun verdiği linktedir yukarda

(link)
önemlidir
dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar
kuzu yaylasına önce varanlar soluklanabilir yolu aşağıda tarif ettim lütfen dikkatlice okuyun ben en arkada kalan arkadaşları bekleyeceğim
ordan sonrası çok önemlidir kuzu yaylasından sonraki yol -
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacaksınız

Geri