Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

sevgili kudu abi senden ricam bostancı vapur iskelesi yanındaki isparka sorsan gece açıklarmı arabayı orraya bırakmak niyetindeyim bi ara gene piton gibi bi kıvrılıp soruversen

Scudo
@Ali Emre Akcan

tamam piton gibi şimdi gidiyorum zati sahile inecektim bostancı daki otomobil park yeri orayı biliyorum akşam sana yazarım dostum

Kudu hep Kartepe olmaz. Bir kere de Avrupa yakası üzerinde tırmanacak tepe bul bize. Türkiye Anadolu'dan ibaret değil! :)

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan gene gelmemezlik edebilir huuuuuuuu genç dostum nerdesin ????????????
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürgün
13--------------son dakika süprizi evren yapar haaaaaaaaaa

kadro süper

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca devam tavşancıldan sağ yan yola girmece - sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerekhacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik

önemlidir
dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar hepimiz kuzu yaylasının girişinde toplanacağız bütün arkadaşların gelmesini bekleyeceğiz
ordan sonrası çok önemlidir
1-ilk sağa girmeyin -solda izmit tabelasından sola sapın
2-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacağız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası

http://img37.imageshack.us/img37/422/70491546.jpg

@kudu

Hocam resim bomba! Konunun en yakın takipçilerinden biri olarak gün yaklaştıkça bizlerde heyecanlanıyoruz :D (Tura katılamayacak olsakda) Tüm hazırlıklar yapılmış gibi gözüküyor. Herhangi bir aksaklık olmadan turu başarıyla tamamlayabilmeniz dileğiyle.. Saygılar..

@Serdar Ozuslu

Serdar bey haklı hocam :D Yeni koordinatların uydudan tespit edilerek çalışmaların en kısa zamanda başlaması dileğiyle..Hep destek tam destek!

şimdi maliyet meselesi birde istanbul dışı derken örnek ağrı dağı bayağı bir olay çok masraflı valla bizde bir aytekin var o kafaya koydumu ağrıya çıkar
dağ ekipmanları gerekebilir birde ağrının nereleri bisiklete uygun bilmiyorum
şimdi uludağın zirvesine kadar offroad yol olduğunu zannetmiyorum belki ağrı içinde geçerli bu olay yalnız kartepe gibi dağlar marmara bölgesinde yok rakımı 2 inci yüksek dağ kartepe birinci uludağ
marmara bölgesi dağlarından olan samanlı dağları şimdi ilk hedef ve 6 eylül de keşlf yapılacak yalnız oranın rakımı 840 larda bir şey değil esen köy üzerinden keşfe bakacağız 6 eylül de açıkçası kartepe gibi zirvesine offroad yollardan çıkılan dağlar hedefim olacak bu kış

@kudu

Hocam onu bunu bilmem ama siz bu gidişle darub teamle 80 günde türkiye turu adlı bir program yaparsanız hiç şaşırmam doğrusu. Haah işte ozaman bende memnuniyetle katılırım sizlere :D

240 km gidecek pedalşörlerin dikkatine
a-cumartesi günü ağır tur yapmayın
b-cumartesi gecesi saat 21.00 de yatın
c-sabah iyi bir kahvaltı yapın aç karnına yola çıkmayın
d-pompa -iç lastik -çıkın-su hayatidir
e-240 km yi şimdiden düşünün ve kafanızda bitirin
darub-team

kudret abi cumartesi gelip gelmeyeceğim kesinleşicek burdan haberdar ederim seni

@Ali Kerim Catalkaya

evet çok doğru kafada bitirmek en ufak bir endişe bile işe çomak sokar
endişe duymadan kafada bitirmek rahat olmak kendini kasmamak kendine tam bir özgüven duygusu ve tabi hırslı olmak azimli olmak engellere takılmamak

gerekli ekipman ve maddi destek olursa Ağrı bir günlük...
Hergün bir il hayalimdeki proje Türkiye nezaman 81 il oldu haberim yok 71 biliyodum ben çok geriden gidiyorum...
Trakya bölgesinde bu rakımları bulamazsınız...
Düzede Kudu gelemez...
Uludağ çok farklı biyer çıktığınızda büyüleneceksiniz Maddi imkanım elverse her hafta zirvedeyim...
Uludağ zirve yapmak isteyen olursa çok yakında keyifli bir turumuz olacak görüşelim...
Ama kafa karıştırmak istemem şimdiden herkesin Kartepeye konsantre olması gerekli biçok arkadaşım çok rahat başaracak kalabalık gidiyoruz tek tek yapamazlar belki ama gurup avantajını çok iyi kullanmak lazım bu turda baçaklarıyla beynini iyi kullanan rahat eder....
ayrıca çavuş iznin olursa çok sevdiğim birkaç arkadaşım tam belli olmamakla birlikte gelmeyi çok istiyorlar bizim Avrupa yakasında olmamız çok dezavantaj herkese iyi geceler....
Teşekkürler...

@Aytekin Erzan

Aytekin Bey, ben de Avrupa yakasından katılıyorum. Dezavantaj ama bir çok kişinin Avrupa yakasından gelecek olması tur için iyi olsa gerek. Bisikletin ulaşımda sınırsız olduğunu göstermiş oluyoruz cümle aleme.

herkez gardını iyi alsın 240 gidilecek kontenjanı geçmemek şartıyla aytekin arkadaşların gelebilir kadro 15 kişilik serdar uykunu almazsan kulağını çekerim ona göre ali -ali emre akcan değil -2.ali -derslerini iyi çalış geçen pazar antramana gelmedin serdar geldi ve olayı gördü çalışan rampa deviren kazanır benim işim rampalı turlar düzenlemek benim turlarıma antramansız gelen madara olur ona göre sado kenan arpaç çok çalıştılar şimdi siz benim için yenisiniz serdar ve 2.ali rampa çalışın son gün yatın cumartesi dinlenin
hepinize baştan söylüyorum 21 km lik eğimi 9 olan rampalarda zorlanacaksınız o gün hava sıcak olacak ve yanacaksınız bunları bilin ona göre gardınızı alın
artı 100 km nin üstüne gelecek o ölüm rampası artı birde işin dönüşü var
kim baştan gücünü harcar sondan sürünür

30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan gene gelmemezlik edebilir huuuuuuuu genç dostum nerdesin ????????????
7-volkan akboga
8-ali emre
9- harun
10- aytekin erzan
11-suha
12- tolga gürgün
13--------------son dakika süprizi evren yapar haaaaaaaaaa

kadro süper

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca devam tavşancıldan sağ yan yola girmece - sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerekhacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik

önemlidir
dostlarım hepimiz maşukiyeden kartepeye çıkacağız şimdi ilk 14 km durmadan çıkmak isteyenler durmadan çıksınlar hepimiz kuzu yaylasının girişinde toplanacağız bütün arkadaşların gelmesini bekleyeceğiz
ordan sonrası çok önemlidir
1-ilk sağa girmeyin -solda izmit tabelasından sola sapın
2-ilerde yol ayrımı gelecek sağa sapmayın kaybolursunuz o yol sizi otele çıkartır
3-üçüncü yol ayrımında dikkat sağa sapacaksınız sol yola girmeyin kaybolursunuz kayalıklı offroad yolu takip ederek 1640 a çıkacağız
gazanız mübarek olsun zirve soğuk olabilir aşağı inip ateş yakabiliriz en fazla yarım saat takılmaca yemek ve ihtiyaç molası

http://img37.imageshack.us/img37/422/70491546.jpg

240 km gidecek pedalşörlerin dikkatine
a-cumartesi günü ağır tur yapmayın
b-cumartesi gecesi saat 21.00 de yatın
c-sabah iyi bir kahvaltı yapın aç karnına yola çıkmayın
d-pompa -iç lastik -çıkın-su hayatidir
e-240 km yi şimdiden düşünün ve kafanızda bitirin
darub-team

1-kenan arpaç -14 km lik rampayı bir saat 28 dakikada çıkmıştır-2 ağustos kartepe gezisinde 240 ı yer
2-sado-offroad un ve rampanın kralıdır 3 kez kartepe yapmıştır 240 ı yer
3-evren- porter 3434 son poyraz turunda ultra bir performans göstermiştir 240 ı yer
4-süha da aynı şekilde hem erikli hemde poyrazda ultra bir performans göstermiştir 240 ı yer
5-serdar son poyraz turunda gerçi yorulmuştur amma bu antraman onu kartepeye hazırlamıştır genede iftar sonrası cumartesi hariç rampa çalışması kendi lehinedir
6- ali kerimin olaydan tırsmaması için cumartesi hariç rampa ağırlıklı çalışması gerekir bu geçen pazar gelseydi iyi olurdu bana rapor verirse iyi olur karnesi en zayıf olan ali kerim dir
7-cagan gelmez
8-volkan akboga kartepe tecrübesi olan artı 120 km offroad devirmiş yeni arkadaşımız 240 ı yer
9-harunu yazmama hiç gerek yok iki kere yer 240 ı bu geçen pazar ultra rampaları yuttu
10-tolga gürgün arkadaş 450 km yemiş neki onun için 240 km
11-aytekin zatiiiiiiiii işi çözer
12-ali emre akcan maratoncu olmanın verdiği avantajla artı bisikletteki şimdiye kadar yapmış olduğu antramanların faydasını 240 devirerek görecek
kadronun hepsi iyi sayılır yalnız bana ali kerim rapor verirse iyi olur açıkça kendisi tırstığını söylemişti
son olarak
100 km nin üstüne gelecek olan 14 km lik eğimi 9 olan dik rampalardan sonra 7 km dik kayalıklı yer yer toprak ve mıcır yol aşılarak 1640 çıkılacak akıl ve gücümüzü
kontrol altında tutmazsak hiç şakası yok seriliriz iş zordur
sürüş disiplini
yüksek tempo düşünenler dönüşü de iyi düşünsünler derim artı 100 km yüksek tempoyla gidip yüksek tempoyla 1640 çıkmak artı yüksek tempoyla dönmek bilmem doğrumu tempom giderken 20 yi geçmeyecek rampaları 6-7 ile aşacağım
maşukiyede rampa başlangıcında toplanacağız ve ilk 14 km lik asfalt rampayı durmadan çıkacağım 2 ağustosda 1 saat 52 dakikada çıktım kuzu yaylası girişine herkes aynı anda çıkamayabilir ben mecburen bekleyeceğim sado kenan arpaç durmadan gidebilir yada iki dakika soluklanır herkes geldikten sonra hep birlikte 1640 çıkacağız sado ve kenan arpaçın temposunu yakalayanlar onlarla beraber zirveye devam edebilirler hep birlikte zirvede olacağız ve resimleri çekeceğiz yarım saat yemek molası ve ihtiyaç molası inişte hepimiz başlangıç yerde toplanacağız ve herkes toplandıktan sonra dönüş aynı güzergah olacak

@kudu

Hocam, Pedalşör istatistik tablosu ve gerekli tur detayları tek kelimeyle mükemmel!

Organizasyonu dört gözle takipteyiz hocam. Şimdiden katılacak tüm keskin nişancı pedalşör arkadaşlara başarılar ve bol oksijenli rampalar diliyoruz. Yolunuz açık olsun..

• Beğen
Tepkiler: eagleslide
Geri