Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

Scudo
@kudu

Böyle giderse bizim turlar fotoroman olacak gibi abi.
Her turda foto çekmekten acayip arşiv yaptım şaka maka.
Bi ara dvdye atmam lazım fotoları şişti bilgisayar:eek:

tcdd yi protesto turu

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif 6 eylül kartepe kesin tarih darub kararı
6 eylül kartepe kesin tarih darub kararı
6 eylül pazar
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan 10 kişiliktir

gidiş
05.00 de hareket bostancı-tuzla-gebzeden -e-80 e
anadolu otoyolu -kirazlıyalıdan d-100 e karayoluna girmece şirintepe -fındıklı-ve ulustan e-80 e ordan büyükderbent istasyonundan devam ederek bağdat cad-maşukiyeye ve ordan 1640 a
dönüş aynı güzergah
bir günde 266 km

evet arkadaşlarım 04.50 de bostancı olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket

biz ne gizemli tepeleri zaptettik kudu abi allahın izni ile sen bizi dağlara sor bir sado dostum sadece 6 eylül günü oruç tutmayatacağım sonradan kaza şartı ile muhtemeldir ki aytekinde gelecek o da aynı şeyi yapacak lakin önce caminin imamından fetva alacakmış

• Beğen
Tepkiler: sado
@Ali Emre Akcan

Zaten aksi taktirde ölümüne oynamış olurdun. Ağzın burnun kuruyacak. O kadar rampa, su içerek bile zor çıkılıyor, bir de içmeden düşünemiyorum bile. Dehidrasyonun sonu ölüm olabiliyor bazen.

dostlarıma ufak bir hatırlatmada bulunayım o gün oruç tutmanız aleyhinize olur
zati ben buna izin vermem olayı organize eden kişi olarak pedalşörlerin
sağlığı önemlidir benim için bir gün öncesinden uyku kesin alınmalıdır
aksi takdirde uykusuzluk dikkatsizliği ve sonucu kazayı getirir
gerçekleştirilecek tur oldukça bizi zorlayan bir tur olacaktır
katılacak olan pedalşörlerin lütfen bunu dikkate almasını rica ederim
gerekli malzemeler her zamanki gibi iç lastik gerekirse iki adet
pompa su çıkın bandana kask zati demirbaş
giderken ilk 60 km hızlı gidilmeyecektir geriye kalan 52 km ise normal sürüş temposu olacaktır dönüşe- uyarıyorum -kesin pedal çevirecek güç kaslarda kalmış olmalı başlardan hızlı tempo yapılırsa ki yapılmayacak dönüş cehenneme döner
evet ali dostum mesajını okudum en son ana kadar beni bilgilendir derim artı aytekinide alırsan çok şık olur aytekinle eski günleri hatırlarız araba ile gelerek bostancıya park edersin bostancıda 04.50 de olursan çokkkkkkkkkkk
iyi olur çünki tam hareket asla şaşmayacak 05.00 dir tolerans ise 2 dakikadır

evet görkem hanım haklısınız bende böyle ucuz kahramanlık yapmam zaten onun için malum gün tutmayacağım zaten kendimden çok beraber hareket ettiğim grubu düşünmem lazım bir kişi savaş kaybettirir mantığı kudu abi ayrıca teşekkür bi de dönüşümüz kaçı bulur acaba söylersen sevinirim

• Beğen
Tepkiler: krankmili
@Ali Emre Akcan

O zaman tamam
Bir gün kaza orucu tutarsınız sonra. Belki Hasan da gelir o da kazaya bırakır o günkü orucu:)

• Beğen
Tepkiler: krankmili
@Ali Emre Akcan

bir şey söylemek için erken pedalşörlerin durumunu bilmiyorum her türlü aksilikleri düşünmek lazım lastik patlaması artı kaza hiç istemem doğrusu
en kötü senaryoda 24.00 en iyi senaryo 22.30 da bostancıdayız

Arkadaşlar selamlar,
Ukalalık yapmak istemem ama eğer o gün geziye gidecekseniz oruç tutmamanızı tavsiye ederim. Kan şekeriniz düşer, birden ne olduğunuzu anlamadan yola düşersiniz. Şehir içinde yol kenarından sürmemizin gerektiği yerler oluyor. Allah korusun öyle bir yerde düşüp bayılırsanız geri dönüşü olmayan, üzücü sonuçlar ortaya çıkabilir. Bisikletiniz nasılsa hep sizin ve sağlıklı olduğunuz sürece başka zaman yine binersiniz.. Nacizane önerim oruç tutmadan duramam diyorsanız bu 1 ay süresince bisiklete iftardan sonra akşam keyfi ya da antrenman için binmeniz. Ama yok ben gezilere gitmeden yapamam diyorsanız orucu 1 gün tutmamanız sizin ve grubun sağlığı için daha iyi olacaktır. Kudret abi zaten bu konuda sağduyulu davranarak ekip ve gezi güvenliği için oruç tutan arkadaşları geziye dahil etmeyecektir.

darub
dağ bisikletlileri rampa grubu ise lafta kalmamalı diye düşünüyorum
şimdi 23 ağustos kartepe hazırlık antramanı -1
30 ağustosda kartepeye hazırlık -2 teke veya ağva konseyin kararına göre ve nihayi hedef 6 eylül kartepe ve hazırız o kadar antramanı boşamı yaptık
şimdi ramazana denk geldi darub çalışmalı bir ayın en az 3 pazarı ağır tur yapmalı derim 1 pazar ise hafif olabilir ramazanda sadece düz yol yapılması oda
iftardan sonra darub pedalşörlerinin performansını etkileyecektir çünki bir ay boyunca iftardan sonra yapılacak kısa turların hiç birisi kartepe etmez
önerim
iftar sonrası bir ay boyunca paso rampa çalışmak

@Vural UZUN

Vural zaten ben de ondan bahsediyorum.:D(Ukalalık yapmışsın gözümden kaçmadı:p )
Gezi demişsin de bizimki gezi değil zaten. Böyle gezi olmaz 260 km'lik. Ultra maratonumsu bişey( o da ne demekse)
Abartılacak bir durum değil yine de. İnsanoğlunun başaramayacağı şey yok.
Oruç mevzusu bir şekilde halledilir turumuza katılan arkadaşlarımız bilinçli insanlar.
Saygılar, selamlar

http://img193.imageshack.us/img193/3852/33254174.jpg
darub ağır antramandır
darubun en baba vede en ağır turları
1-25 mart kurtdoğmuş - bıçkıdere
2-15 nisan bir günde şile -206 km
3-19 nisan erikli
4-1 mayıs kurtdoğmuş -bıçkıdere kurtdoğmuş
5-10 mayıs kartepe 1300 rakım otelin önü
6- 19 mayıs polinezköy
7-31 mayıs kurtdoğmuş offroad antraman
8-14 haziran erikli
9-21 haziran soğuksu
10-28 haziran su düşen
11-5 temmuz kartepe 1640 zirve
12- 12 temmuz çene dağı
13-2 ağustos zirve kartepe 1640
14-9 ağustos kurtdoğmuş-taşdelen-kurtdoğmuş

evet darub zoru sever ispatı yukardadır
darub-team

marmara tayfası darub
1-kudu
2-sado
3-hasan
4-kaşif

Kudret abi, benim için +1 10 kişi olursak olurmu:) MUhtemelen agustos sonu belli olur ama bilgin olsunn

• Beğen
Tepkiler: sado
@OrionForEver

kasma kendini kerem
o gün hele bir gelsin seni yazmam sen zati demirbaşsın

@kudu

Kudret abi sen merak etme iftardan sonra çalışırım dersimi dün akşam rumelikavağına gittim evden gidiş dönüş 65 km

hasan

çalışşşşşşşşşş

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

@OrionForEver

Vayy Keremcim:)
Umarım aramızda olursun 6 eylülde.
Sensiz kadro eksik olur mutlaka gelmeye çalış

• Beğen
Tepkiler: OrionForEver
Geri