Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

eyvallah kudu abi hastayım sana senin için tırmalarım her yeri 30 ağustos hepimiz için farklı hassasiyeti olan bir tarih benim yarın 170 km şile var anadolu yakası grubu ile yol bisikleti ile gideceğiz ama 30 ağustos için bakarız iyi dinlenirsem gelicem sağlıcakla kal senin arabaların arasından piton yılanı gibi kıvrılmana hastayım

Scudo
30 ağustos zafer bayramı
https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif 30 ağustos zafer bayramı
dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan kapanmıştır

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır tam 266 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancı olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket

sadoooooooo
iş kolaylaştı aytekinin dediği doğruysa km olarak bu iş bize 240 km ye patlar çocuk oyuncağı marttan beri 200 km aşan bol rampalı zati antramanlar yapıldı bizi kimse tutamaz

ali ve serdar dostum ilk 60 km 20 ile gidilecek geriye kalan ikinci 59 km yide gene 20 de koruyacağız acelemiz yok rampaları giderken 6-7 ile çıkacağız rampalarda yorulmayın
kartepenin 7 km lik offroadına gelince iş orda ona göre
bu iş zordur baştan söylüyorum bu bir
gezi değildir ona göre konsantre isterim son güne kadar teknik açıdan sizi bilgilendireceğim kenan arpaç düşmek yok rütbeni alırım deli gibi gitmek te yok

http://img32.imageshack.us/img32/9285/img2214o.jpg

karşıdan rüzgar şiddetli eserse ki esebilir tempomuz 20 lerin altına inebilir ki inmesi lazım gücümüzü depolamalıyız asılmamalıyız giderken tahminim giderken rüzgar önden esebilir

Yandan esmesin de yandan estiği zaman bisikletim uçuyor gibi oluyor.

Benim Antalyaya gidişime denk gelmediği için katılabilirim. Katılıp katılmayacağımı bildireceğim. Kartepenin tepesine kadar çıkamayacağım çevrem tarafından bana söylenmiştir. Ama denemeden evde oturarak da bir yere varamam. En kötü ihtimalle Maşukiyede beklerim sizi. 30 Ağustos Zafer Bayramı önemli bir gün. Ben zaten Kudret Abi nasıl oldu da bu güne denk getirmedi diye düşünüyordum :)

30 Ağustos Kartepe Zaferi

Otuz Ağustos...
Ufukta bir duman, bir toz.
Türk süvarisi yürüyor; uzakta,
Top sesleri homurdanmakta.
Köpük içinde, tere batmış atlar...
Bunlar at değil.
Ayaklı kanatlar.
Sisli tepelerde gölgeler boğuşuyor
Gölgeler düşüyor, kalkıyor, koşuyor
Süngüler parlıyor,
Eziyor, vuruyor;
Mehmetçik yeni Türkiye'yi yoğuruyor.
Bir sürünün dağılışı.
Boğulan bir boğazın kısık nefesi...
Bir el, Kartepe'yi gösteriyor.
Bir el ki, bütün cihana bedel.
Uçuyor atlar, Köpüklü kanatlar.
Kaçıyor gölgeler,
Eriyor mesafeler...
Gizemli tepe, Kartepe,
Sanki bir Gelincik tarlası,
İki sevgilinin kavuşması,
Gözler yaşlı, denizler sapsarı,
Sevinç içinde çırpınıyor, Kartepe'nin DARUB'cuları.

üzülerek belirtirim konseyin kararı gereğince kartepeye gelmeni istemiyorum bir
ikincisi kendin söylüyorsun 3 aylık bisikletçiyim diye
senin daha çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
çalışman gerekecek rampalarda artı rüzgarlı havalarda karda kışta kıyamette
bol bol uzun turlara katılacaksın istanbul dışı çalışacaksın durmadan çalışacaksın tembellik yok yağmur yağacakmış ben bisiklete binmem
demek yok sıcakta bineceksin ter dökeceksin rampalarda yanacaksın yanmazsan pişemezsim dostum bir bisikletçi hava ne olur sa olsun en zor koşullarda bisiklete binmeli safari bisikletçisi olmak yani uzun yollara gitmek sonsuz rampalı yolları devirmek zordur

evet bu pazar seni bir sınav bekliyor 7 km rampa 32 derecede çıkacaksın artı dizin ne oldu iyileşmezse evde otur bu bir emirdir

30 ağustos zafer bayramı
https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif 30 ağustos zafer bayramı
dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan kapanmıştır

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır tam 266 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancı olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket

sadoooooooo
iş kolaylaştı aytekinin dediği doğruysa km olarak bu iş bize 240 km ye patlar çocuk oyuncağı marttan beri 200 km aşan bol rampalı zati antramanlar yapıldı bizi kimse tutamaz

ali ve serdar dostum ilk 60 km 20 ile gidilecek geriye kalan ikinci 59 km yide gene 20 de koruyacağız acelemiz yok rampaları giderken 6-7 ile çıkacağız rampalarda yorulmayın

yukarıda yanlış anlaşılma olmuş Haydarpaşadan Suadiye 116km + tırmanış fakat toplamda gidiş dönüş 250km yi geçeceğini sanmam
rüzgara karşı alınacaak en etkili önleminde kalabalık gurupla mümkün mertebe eşit şekilde değişimli gidilmesi ama bu disipline uyum çok önemli aksi taktirde adil olmayacak bir sürüş olacaktır...

deneme ve antreman amaçlı olarak bu tarz bir sürüşü önümüzdeki hafta içinde yapmayı düşünüyorum katılmak isteyen olursa görüşelim...

Anlaşılmıştır Kudret Abi.
Dizim fena değil. Dinlendim zaten ben kaç gündür evden dışarı çıkmadım. Yarın yüksek ihtimalle geliyorum. 7 km rampa. DARUB'cular çıtır çıtır yer o rampayı ama DAYİG'ciler :(

@Aytekin Erzan

eyvallah hocam 245 de gene bir şey değil bu arada sen bu olayı bir gerçekleştir tek başına kimse senle gelmez biliyorsun gidiş ve dönüş
evet dediğin doğru rüzgara gidiş de eşit şekilde değişimli gidilmesi
kalabalık istemiyorum onun için 5 kişide olayı kapattık zati ortak alınan bir karara uydum bilgiler için sağol

@OrionForEver

Aynen Datça fotosu.
Yolun açık olsun, özletme kendini fazla.
Bekliyoruz fotoları

dikkat
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan kapanmıştır

gidiş

yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık

ali ve serdar dostum
ilk 60 km 20 ile gidilecek bu arada tabi rüzgar önden eserse hız düşürülecek 59 km aynı tempoyla
rampalarda 6-7 ile çıkacağız 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz ilk 14 km yavaş tempoyla geriye kalan 7 km offroada tırmanışa gücümüz kalmalı rampalarda kopmalar olabilir zirvede buluşuruz dönüşe güç depolayın aksi takdirde düz yolda pedala basacak gücünüz kalmaz kendimizi uzun yola tam anlamıyla vermeliyiz konsantrasyon tam olmalı

http://img44.imageshack.us/img44/4103/ugggu.jpg
geronimo nun ruhu şahine dönüştü korkmayın kartepede bir şahin bize doğru gelebilir

dikkat
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan kapanmıştır

gidiş

yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık

ali ve serdar dostum
ilk 60 km 20 ile gidilecek bu arada tabi rüzgar önden eserse hız düşürülecek 59 km aynı tempoyla
rampalarda 6-7 ile çıkacağız 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz ilk 14 km yavaş tempoyla geriye kalan 7 km offroada tırmanışa gücümüz kalmalı rampalarda kopmalar olabilir zirvede buluşuruz dönüşe güç depolayın aksi takdirde düz yolda pedala basacak gücünüz kalmaz kendimizi uzun yola tam anlamıyla vermeliyiz konsantrasyon tam olmalı

ah kudu abi bu kontenjan ayağına duman ettin bizi ne kontenjanmış bu ya

@Ali Emre Akcan

üzüldüm dostum ama kararları topluca alırız
başka kartepe fetihcileri var onlarla gidebilirsin darubun prosedürü bellidir biz
çok kişi ile gitmek istemiyoruz az olsun öz olsun nerde çokluk hele ki 240 km lik bir günlük gidip gelmede sorun olur trenle 15 kişi gittik trenle en fazla kontejanımız 15 kişi o kadar fazla olmaz 15 kişiden 14 ü zirveyi gördü
hemde 1640 ı hepsi kafayı yedi

1640 ı görenler
1-kudu apaçi
2-sado
3-calbiyik
4-kaşif
5-hasan
6-bülent bayer
7-kenan arpaç
8-reha
9-bazooka
10-şevket
11-bora
12- gomez
13-evren
14-kerem
15-vural bolat

darub konsey kararıdır duyurulur
darub
başkan -kudret kurtcebe
başkan yardımcısı sadettin akay
avrupa yakası baş temsilcisi vede sorumlusu
hasan bahri toros
onursal başkanımız kaşif dostumuz
üyeler
1-vural bolat
2-şevket
3-kerem arpaç
4-bülent bayer
calbiyik dostum zirveyi 1640 ı 5temmuzda gördü yukardakilerin 14 pedalşörü 2 ağustosda 1640 da kafayı yediler bulutların içindeydiler

kudu abi sen bilirsin sen beni yeni karamürsel sepeti zannetme bizi çokluk olarak görme yani sen boranın 4 saat solo maraton sonuçlarında ismimi bul görürsün orada

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
@Ali Emre Akcan

kendini kanıtlaman için sana şans tanıdım işim çıktı dedin
kusura bakma bisiklet karın doyurmuyor dedin
olmak yada olmamak bütün mesele buydu
eğer olmak istiyorsan ali dostum sana kontenjanımı açarım 1640 da kafayı yedirtirim sana 30 ağustosda ama sen gene gelemiyeceğim dersen ben ne yapayım hocam doğrumu yanlışmı :bilmiom: :bilmiom: :bilmiom: :bilmiom:

ben gelirim dedimde ramazan diye tereddüt ettim abi biz rampacıyız bizi kolpacı zannetme yani gidere gider abi ben eylül 6 ya şartladım ama tarihle oynayınca 30 ağustos zafer bayramında törenler var ben de güneydoğu gazisi olduğum için (detayları özelden anlatırım)törenlere gidiyorum onun için bir ihtimal gelmeye niyetim var ama kontenjanı kapattıysan mesele yok size rahatsızlık vermek istemem hepinize iyi turlar hayra karşı gidin gelin

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
sorun ettiğiniz şeye bakın ya Kartepe kimsenin özel mülkü değilki bizde gideriz ikinci bir gurup olarak size oyalanmanız için bir link vereyim 270km bir günde Çanakkale Gelibolu o tarihlerde forumda olmayan arkadaşlar içinde bir fırsat...(link)

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
Geri