Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif tcdd yi protesto turu
tcdd yi protesto turu

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif 6 eylül kartepe kesin tarih darub kararı
6 eylül kartepe kesin tarih darub kararı
6 eylül pazar
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan 10 kişiliktir

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır tam 266 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancı olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket

apaçilerin ruhları bizimle beraber olacak sakın korkmayın tüm ölmüş olan savaşcı apaçilerin ruhlarını başta büyük savaşcı aynı zamanda şaman olan geronimonun ruhunu çağıracağım asla korkmayın

Scudo
darub konseyin almış olduğu karar gereğince
otobüslerde ve trenlerde bisiklet taşınmayacaktır bundan sonra darub uzun mesafelerde bisikletten yararlanacaktır
1-kartepe- 266 km bisikletle gidiş ve dönüş bundan sonra kartepe bu şekilde olacaktır performansı yüksek olan ve uzun yol tecrübesi olan arkadaşları bekleriz
2-anadolu yakasında en uzak yerlere şile ve ağvaya- denizli göletine bisikletle en uzun yoldan gidip dönülecektir poyraz köye ise içerden dudullu dan hiç sahile inilmeden gidip dönülecektir
3-erikli ve su düşene giderken erikliye gidişte motorlardan ve sudüşene giderken ise feribotlardan yararlanılacaktır duyurulur

Arkadaşlar ben korkarım ki forum bağımlısı oldum:eek:
Amateme tedavi olmaya gidiyorum bu sebepten turlara katılamayabilirim:D
Diye geyik yapmadan edemedim:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: krankmili
bisiklet ile seyahat etmek isteyen insanlara daha duyarlı olması gereken demir yollarına artık bir cevap verilmesi gerekmektedir
artı aynı şekilde otobüs firmalarına da

biz olmadan onlar olamaz otobus firmalarınıda demiryolunada gerekirse birlesip boykota prestestoya baslayabiliriz

dostlarım romalılar
bu işi uzatmanın anlamı yok 30 ağustosda zafer bayramında anafartalar kahramanı atatürk ün kocatepeden bakışı gibi bizde kartepeden bakalım bu iş bitsin diyorum ve fikirlerinizi görüşlerinizi bekliyorum

http://img269.imageshack.us/img269/2729/img2322e.jpg

calbiyik dostuma birlikte çıktığımız yeri gösteriyorum

dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan 10 kişiliktir

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır tam 266 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancı olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket

Ben size daha yuksek bir zirveden ateş yakar mesaj gonderirim dostlar:(... Yolunuz açık olsun

Cok cok anlamlı bir gune yakışır etkinlik... Olsam her ne sekilde olsun katılırım diyebilirim...

• Beğen
Tepkiler: sado
@OrionForEver

Sms atsan da olur Kerem'cim ateş yakmana gerek yok.
Üşütme oralarda dikkat et
Hapşırarak gelme sonra:D
Gerçi sen deneyimlisin benim gibi tarzan modunda takılmıyosun yükseklerde.:rolleyes:

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif 30 ağustos zafer bayramı
dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan 10 kişiliktir

gidiş

@kudu

izmit goodyear fabrikasının orda sağa dönüşe dikkat edin arabalar emniyet şeritini çok kullanıyor gazlayarak emniyet şeridine giriyor bir sakatlık olmasın kudret abi!

çavuş benim gençler ısrar etti kıramadım onları Kartepeye çıkarttım bu sabah
Haydarpaşadan direkt çevirdik...
daha önceki seferde Harun ile Bostancıdan çevirmiştik ama bu sefer çok farklıydı olay çocuklar yorulmasın diye hep onları çektim devamlı rüzgara karşıydık 116km Suadiye ama ne rüzgar Hotele çıktık indik oradan Derbentten Trene atladık tekrar Haydarpaşa diyeceğim oki geçen sefer Harun dostumla değişerek birbirimizi çekmiştik ve rüzgar yememiştik benim gördüğüm şu eğer aşırı rüzgar olmaz ve en az 5 kişi ve üzeri bir gurup ile gidip çıkılıp geri dönülebilinir Dilovası rampasınada birşeyler bırakmak lazım çıkışıda çok itinalı yapmak gerekir herkesin gününde olması şart yiyecek içecek konusunda çok dikkatli olunmalı bugün bizim dalgınlığımızdan dolayı zirvwe yapamadık gerçi ben zaten çıkmak istemiyordum çocuklar görsün diye onları çıkaracaktım fakat en son yanımıza birşeyler almayı unutunca Hotelin oradan dönme kararına vardık çocuklar çok hırpalanmıştı keza bende yolda okadar rüzgarı yedikten ve konsantrosyon tam olmadığından dönmek işime geldi yani daha açık konuşacağım ama lütfen yanlış anlaşılmasın beni bilirsin herkesin rüyasının gerçek olmasını ve hedefine ulaşmasını isterim şimdi söyleyeceklerim umarım sizi pozitif olarak etkikiler diyeceğim şu trenle gidip çıkıp inip tekrar trenle dönmeye hiç benzemeyecek bu iş hepimizin ayrı ayrı özellikleri var mesela bizim yol gurubundan örnek vereceğim bizim Sn. Biber benden çok daha hızlı yokuş çıkabilirken düzde ve uzun mesafede beni yakalayamıyor kısacası +200km ler gibi içinde yokuş blunan antremanlar veya turlar denemelisiniz birkaç kez...
tekrardan kusuruma bakmayın yine söylüyorum arife tarif gerekmez...
umarım herşey gönlünüzce olur...

Birazdan cikiyorum musait olursam girip takip etmeye calisicam. Herkese sevgiler, saygılar,

Yolunuz acık pedalınız bol olsun:)

Yakında yeni bir ben ile tekrar gorusmek uzere:D

kudu abi senin kıble gene döndü bu sefer de 30 ağustos diyosun ya 27 eylül-06 eylül en sonda 30 ağustos hangizi geçerli biz de tanyeli gibi olduk burada

@Aytekin Erzan

eyvallah hocam
bu işin zorluğu ortada ama beni bilirsin aytekin kafama koyduğumu yaparım şimdi 116 km otelin orası dedin şimdi hesap yapayım 116 den 18 i çıkar ne kalır
98 km demekki suadiyeden maşukiye 21 km nin başlangıcı yani zirve
toplam 119 kartepe 119 da dönüş eder 238 iş kolaylaştı hadi 240 de bu hesap doğruysa 266 km değil bir günde 240 km bir şey değil aytekin bunu başarırız

@Ali Emre Akcan

tanyeli olma hocam darub bu bir an önce gitmek istiyor
bizim kararlarımız değişkendir kusura bakma dostum
amma dediğimizi aynen yaparız hocam lafta kalmayız:D :D :D

30 ağustos zafer bayramı
https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif 30 ağustos zafer bayramı
dikkat
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan 10 kişiliktir

gidiş

sadoooooooo
iş kolaylaştı aytekinin dediği doğruysa km olarak bu iş bize 240 km ye patlar çocuk oyuncağı marttan beri 200 km aşan bol rampalı zati antramanlar yapıldı bizi kimse tutamaz

ali ve serdar dostum ilk 60 km 20 ile gidilecek geriye kalan ikinci 59 km yide gene 20 de koruyacağız acelemiz yok rampaları giderken 6-7 ile çıkacağız rampalarda yorulmayın
kartepenin 7 km lik offroadına gelince iş orda ona göre
bu iş zordur baştan söylüyorum bu bir
gezi değildir ona göre konsantre isterim son güne kadar teknik açıdan sizi bilgilendireceğim kenan arpaç düşmek yok rütbeni alırım deli gibi gitmek te yok

Geri